reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Bry

Ja was wczoraj podczytywalam, ale mialam taka migrene ze dzien do d**y :/ dzis jest lepiej i mam andzieje ze tak zostanie :tak:
mamcia ja bym byla chetna na bransoletki :-) musze popatrzec tylko ;-) i jaki koszt by ich byl?

Kurcze nadrobilam i nic nie pamietam.... :dry: za duzo mieska chyba jem.... :p
U nas pogoda okropna pada deszcz, i wogole zimno, mam nadzieje enie bedzie zamarzac bo zaraz jade Mikolaja zawiezc do babci i Hanie do szkoly bo musze do UP wskoczyc :p masakra jakas.... a wczoraj bylo 4 stopnie a przedwczoraj 10 :szok:

reklama
Liza ja wybierzesz to mi napisz na pw tutaj albo na fb, ja ci odpisze jaki koszt ;).
Ja kombinuje dzis jak stojak zrobic do tych bransoletek.

u mnie zaczął padać jakby taki drobny grad :szok::dry: za dwie godziny muszę iść po dzieci mam nadzieje że już się wypada :tak: a co nadzieję trzeba mieć zawsze :tak:

bad news .. jednak adi ma ostre zapalenie krtani wiedziałam, że coś jest nie tak . Ten kaszel nic a nic mi się nie podobał. Dostał antybiotyk Zinat i jakis syrop. Ja wziełam opieke i w pt do kontroli .. Tak mu się fajnie ferie rozpoczeły .. :( Nastraszyła nas, ze ja w nocy pojawi się duszność mamy dzwonić po pogotowie nie tracić czasu na dojazd tylko od razu dzwonić !!!

niewiem czy włączyć nawilżacz powietrza czy nie ? ogólnie jak się zachować. Nie kaszle często bo mówi, że go bardzo boli podczas kaszlu, widzę, że nawet go stłumić chce ... noc w sumie przespał bez jakiś większych przygód.. może te antybiotyki zaczną mu szybko dzialać!!

jak zwykje odezwała się we mnie ciemniejsza strona panikary !

Moja bezsennosc ciazowa na cos sie nadaje ;-).
Dziewczyny Kate, Stafaa gotowe ;) CAM00958.jpg

Załączniki

• CAM00958.jpg
    CAM00958.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 40
stefaa o rany ale pech :no: mój synek jak był młodszy to co kaszel to zapalenie krtani :-( i tak jak kate napisała nic ciepłego tylko letnie, może stracić apetyt na dzień lub dwa, póki co to raczej nie nawilżać bo kaszel się nasili i będzie go bolało, chociaż w necie wyczytałam że właśnie polecają ziołowe inhalacje, oj współczuję

mamcia może ja też się skuszę na Twoje cudeńko dla córki bym wzięła bo ona tak sroczka mała :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
a masz jakieś fotki tych bransoletek na fb bo tak patrzyłam i nie mogę poszukać :dry: bo jedną już wiem jaką :tak: ale to napiszę wszystko razem i zmierzę jej grubość ręki

ech, muszę się ruszyć bo zapomniałam że dzisiaj w Biedronce takie fajne noże kolorowe znowu rzucili i tak mi się by chciało dwa :tak: ale ciągle pada i jeszcze wieje do tego brrrrrrrrr

Do góry