reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam się nadmorsko z Wami :-)
My po długim spacerze, tylko nogi mnie bolą, bo ja oczywiście na obcasach, nie wzięłam innych butów.

Dorota...współczuję nocki, a jak Twój brzuszek? Wstaw fotkę nową, może na grupę :-)

Monika373
, ja widzę że Ty starsznie obrażalska jesteś, wykreślić od razu z tabeli.....więcej pozytywnych emocji!!!

Idę pić kawkę i jeść ptasie mleczko...na masę hi hi

reklama
Lenka nie denerwuj się, weź głęboki oddech,
teśc to tylko chłop,
a Ty mi tutaj nie snuj domysłów, bo moje dzieci do mojego M podobne
to i Ani Dawid do mojego M podobny, :baffled:
Doris ale fajnie masz, odpoczywaj
Dorota nie zazdroszcze nocek
Monika dzięki za informacje

Witam się nadmorsko z Wami :-)
My po długim spacerze, tylko nogi mnie bolą, bo ja oczywiście na obcasach, nie wzięłam innych butów.

Dorota...współczuję nocki, a jak Twój brzuszek? Wstaw fotkę nową, może na grupę :-)

Monika373
, ja widzę że Ty starsznie obrażalska jesteś, wykreślić od razu z tabeli.....więcej pozytywnych emocji!!!

Idę pić kawkę i jeść ptasie mleczko...na masę hi hi
A niby po co miałabym tam być?I to jeszcze na grupie zamkniętej.Nie chcecie mnie tam to po co miałyby być tam moje dane.Jak wykreślać to wszystko,posty też najlepiej.

Monika jestem zdumiona Twoja aktywnością na BB .. zazwyczaj pojawiasz się i znikasz , a od czasu usunięcia z grupy jestem tu niemalże co godzinę.. O co chodzi ? Czym jest to spowodowane ? :confused::confused:

Lenka tulam mocno.. trzaśnij tego Twojego teścia w pałe, może się chłopina opamięta... swoją drogą ja z miłą chęcią przyjęłabym świeżo ubitą kaczkę hihi :)

smutnamama powiedz nam coś więcej o sobie .. widzę, że życie Cię nie oszczędzało ale tak z tych kolorowszych stron poopowiadaj ;) z której części PL jesteś ?

mamcia Ijjj lofff juu ! piękna !!

Dzieki:*

Hej,wpadam tylko na chwilke

Weekend rodzinny wiec nie mam jak zajrzec.

Fajne te wasze chlopaki..gdyby mi ktos obiecal ze bedzie syn to chybs bym jeszcze chciala;)

Sefa gratuluje raz jeszcze,zdjecie jest SUPER!

Mamcia jak zwykle cudne:D

Lenka moze faktycznie jakiegos odmulacza tesciowi?

Annaoj to Ida
Ona jest bardzo fotogeniczna i ueielbia pozowac i przymiezac.
Po niedzieli biore sie do roboty:)

Monice nigdy nic powiedziec nie mozna bylo bo odrazu bez powodu byl foch

Happy ciesze sie ze jeszcze w dwupaku

Dorota,jak przyjdzie czas:)

Anamari trzymaj sie dzielnie

Doris piekna chcialas byc:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam niedzielnie,Oliwka mijuz przez ramie zaglada wiec ja tak na szybko :-).

Dzis nocka o wiele lepiej,Usnelam kolo 21 i spalam do 5 z 3 pobudkami ,wiec jest dobrze :-).

Oliwka i ja zajadamy sie juz z rana oponkami ,M poszedl z psem na dwor,ali jeszcze spi.
Dzis w planach spacer do lidla bo musze M wykorzystac do ciezkich rzeczy bo jak nie to w tygodniu sama musze to taszczyc.

Mzedzis wadna dzieci M do nas,moze ja sie wtedy sama na kawke do kolezanki wybiore :-),obadamy :-)

DORIS nie ma co wklejac mojego brzuszka bo jest taki sam a nawet mam razenie ze zmalal bo od tygodnia mam praktycznie caly czas rozwolnienie :-(.Zla jestem bo jak nie wymiotuje to mam rozwolnienie,schudlam 3 kg :-(,to jest pierwsza taka moja ciaza ze chudne i troche mnie to martwi :-(.

POZIOMKI to zglosze sie w odpowiednim czasie :-).

Zycze milej niedzieli dla kazdej :-)

Do góry