reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie, ja dziś tak na szybko i krótko
Jesteśmy z moim M i Julinką w Świnoujściu, przyjechaliśmy na weekend, net ciągnę do lapka z telefonu i dość kiepsko chodzi i wolno...
Witam nową Mamę, Smutnamama, jak dajesz radę sama z czwórką dzieci??? Smutna Ta Twoja historia :-(
Od jutra spacery,spacery, spacery :-) bo w niedzielę po obiedzie wcaramy do domu
Buziaki dla Wszystkich (weekendowo będę mniej pisac ale postaram się czytać na bieżąco )

reklama
Hejka

smutna mama - witaj, i jak sobie radzisz sama? trzymaj sie dzielnie.... ja tez bylam sama tyle ze z trojka dzieci, teraz ukladam zycie z nowym partnerem :tak: bedzie dobrze.....
happy mama i jak tam? nic nie ruszylo jeszcze? cos mnie sie wydaje jak masz takie akcje to jest tuz tuz :tak:
poziomki SUPER czapka :tak:

U nas dzis sloneczko, neta wciaz nie ma i mowia ze maja 21 dni na to :szok: wkurzyc sie idzie.... wchodze na tym mulącym i dlugo mi schodzi nadrobienie ale nadrobilam :-)
ide zaraz balkon czyscic -_-

hello
Młody pojechał:-( Obiecywałam sobie nie być nadopiekuńczą matką kwoką i jakoś nie wychodzi. Już się zamartwiam i tęsknie:sorry2:

Stefaa super, gratuluję zajęcia drugiego miejsca i oczywiście pochwał na zebraniu. U nas przesunięte na po feriach, bo się wychowawczyni Igora pochorowała.
Witaj Smutnamama. Mam nadzieje, że w życiu na nowo Ci się poukłada i zostanie tylko nick. Wesoło musisz mieć z taką "zgrają" mężczyzn"
Ania spóżnione życzenia dużo, dużo miłości. Też w tym roku mam 10 rocznicę ślubu:szok:
Happymama a właśnie tak zanim weszłam na bb myślałam o Tobie czy już czy jeszcze czekamy.
Mamcia jak imprezka się udała?
Poziomki ja już na fb pisałam, czapka jest boska (zastanawiałam się czy to modelka Ida czy Lena;-)) i bardzo się cieszę:-)
Liza jak na "nowych śmieciach"?

dobra, spadam pić kawkę i na spacerek mykam

zapomniałam napisać, że w tym tygodniu psiura odbieramy, będzie się działo.

heyo
miałam rano jechać z Majką na basen ale M pojechał więc jeszcze sobie leżę :-) i jednym okiem z synkiem Pocahontas oglądam a drugim z Wami jestem
trochę się nie wyspałam bo M i pies na zmianę chrapali :dry: co za towarzystwo
smutnamama witaj, z nami napewno nie będziesz się smucić :tak:;-):-)
poziomki ja jeszcze raz powiem że czapeczka extraśna :tak:

ania ja myślę, że TY z nami będziesz.. o widzisz a tak się zarzekałas ze nie obchodzicie .. fajna niespodzianka :) romantyczne serce uradowane ? Ania oby jak najwięcej tych 10 było, chyba wszystko co najgorsze to już za Wami teraz tylko te lepsze sprawy :D

a może będziesz dziś tańczyć dla niego haha :rofl2::rofl2:

lenka żartujesz, że tak szybko się obudził ale zasnął jeszcze?

Jestem po zebraniu u Adriana i duma mnie rozpiera ! wszystko na najwyższym poziomie no i Pani wspomniała też o jego adoratorkach haha ze śmiechem, że nie ma się co dziwić taka partia... jeszcze nigdy takiego buraka nie zapuściałam.. ale się cieeszę .. to nasz mały sukces wychowawczy i oby tak było całą edukację szkolną !

Aaaa i pochwalę się tym co nie maja fejsa:rofl2: Zajełam drugie miejsce w konkursie fotograficznym ! juhuu .. pierwsze było wyłonione z głosów na stronie a drugie wybierało jury redakcyjne .. haha to taki mój kolejny sukces ! uff

Stan euforii dziś siegnął zeniutu haha :)
no zaskoczył mnie i jeszcze ja policzyłam że jest ich 10 to tak aż mi się mięko zrobiło :rolleyes:
ale nie tańczyłam
no to łamacza serc masz w domu :-) i dobrze
Widziałam i gratuluję, jak dla mnie to ważniejsza nagdoda bo obcy ludzie docenili Twój talent a ta co zajełą pierwsze miejsce miała poprostu więcej znajomych i tyle :-p:tak: więc jeszcze raz GRATULUJĘ
jestem i ja:)

Smutnamama Witaj w naszej "patologicznej" rodzince.
Uszy do gory:)

Ania Milosci i szczescia Wam:*
Wlasnie sobie przypomnialam ze 11 stycznia minelo nam 10 lat bycia razem:)
patolgiczna rodzinka :-D:tak::-D
ale my tu wszystkie długozwiązkowe jesteśmy ;-)
właśnie zauważayłam, że FB i allegro chodzą w miarę normalnie, tylko BB się mieli ....dziwne
bo tu jest największa produkcja i dlatego ;-)

kate jak widzę zdjęcie Twoich synków z FB to normalnie ten młodszy wygląda jak mój Dawid, aż mnie zamurowało :tak: tylko mój ma brązowe oczy, poszukam fotę to sama zobaczysz jacy podobni :tak: szok

Hej ja tez jeszcze leze :), nadrabiam po calym bezsennym tygodniu ;). Dzis chyba wiecej spalam niz przez te 5 dni. Polozylam sie o 23 o 1:30 pobudka i godz. meczrni ale zasnelam i spalam do teraz :d.
Happymama jak u Was?
Smutnamama musi ci byc ciezko z 4 dzieci, ale pewnie silna z ciebie kobieta.
Annaoj ja tez zawsze sobie obiecam ze nie bede nadopiekuncza, ale jak tylko mlody ma.gdzies jechac to juz sie martwie i ciagle mysle. Synus mamusi ;).
Stafaa i ja gratuluje drugiego miejsca ;).
Doris odpoczywajcie i zycze udanych spacerkow.
Jak ja kocham to lenistwo wekeendowe :D

kate to mój Dawid w podobnym wieku - 2 lata i 3 miesiące
DSC_3719.jpg

Załączniki

• DSC_3719.jpg
    DSC_3719.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 55
Witam dziewczyny ciezko z dzieciakami niejest najgorze jest z tym ze narazie mieszkamy razem to znaczy ja z dzieciakami i m w osobnym pokoju , to jest najgorsze bo rozmawiac sie z nim nieda i kazde zamienione ze soba slowo konczy sie klutnia . Chyba wyrusze dzis na spacer piecio minutowy z moim malusim synkiem ladne sloneczko u mnie :-)

reklama
Do góry