reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
mamcia biedna z tym spaniem jesteś, jak teraz byś mogła posapać to nie da rady
Ania faktycznie podobni, Alan ma na tym zdjęciu 22 miesiące
smutnamama faktycznie trudna sytuacja, u nas też słoneczko świeci
annaoj my matki tak mamy, ale szybko minie

reklama
jestem, nie urodziłam jeszcze...w nocy od 2.00 -5.00 skurcze i 2 razy mnie przeczyściło ale od rana oczywiście nic się nie dzieje kompletnie. Mam nadzieje że takie "fałszywe" akcje się nie będą powtarzały codziennie bo się wykończę:sorry2:.

Podobnych macie synków dziewczyny!:tak:

Stefaa twoja bransoletka CAM00909.jpg

Załączniki

• CAM00909.jpg
    CAM00909.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 54
hej, dużo spraw i nie miałam kiedy zajrzeć...
annaoj, na 90% synuś
doris 90% synuś, chce znać płeć na 100% dowiem się 25 stycznie;-) z czerwca jest mój M;-)
stefa ja owsiaka popieram, gratuluje wygranej w konkursie
ania no widzisz masz już za sobą ;-) najlepszego na rocznicę ślubu ;-)
smutnamama witaj ;-)
huppymama mnie tak czyściło a i tak przenosiłam Lenulkę . Ale ja wszystkie przeterminowane i po indukcji

hej

stefa gratulejszyn

nathani to maz pewnie dumny jak paw że syn się udał, to trzymam kciuki co by pisior nie odpadł

monika sto lat dla Twojego synka, a dla Was dużo szczęścia

smutnamama witaj , to masz teraz męską ekipe:-), sytuacja rzeczywiście nieciekawa, dupek ten Twój mąż, mam nadzieję że się jeszcze u Ciebie odmieni, jak najmłodszy się ma?, jak starszaki zareagowały na maluszka no i jak Ty -czwarty syn ?!

mamcia cudne te bransoletki, a te co sotatnio wrzucasz to już w pogóle, az dziwne ze coś takiego można zrobić ze sznurków

annaoj mamą jesteś to tesknisz, szybko zleci i Igor wróci

Doris wypoczywaj

kate ania może meżów podmieniłyście:-D

u nas pogoda parszywa, i ja też się tak czuję

Witajcie
Nathani WIdze po suwaczku ze u was same dziewczynki :-),wiec zycze aby te 90 % synka zamienilo sie w 150 % :-)

SMUTNAMAMA witaj ,wspolczuje sytuacji z mezem,silna z Ciebie kobitka,zagladaj do nas czesciej napewno ci bedzie weselej :-).

ANIU 100 lat i oby jak najwiecej takich rocznic ,a milo tak roze dostac :-).
Jesli chodzi o alanka to on od przerwy swiatecznej gdy juz sie zadomowil w domu to dobrze spal :-).U mnie tez i M i pies strasznie chrapia :-(,idzie sie zalamac .

STEFA gratuluje 2 miejsca.A propo lidla to moja przyjaciolka z zor i tez z pawlikowskiego dzis rano po 8 wracala z pracy i weszla do lidla tez po te spodnie dresowe i kupila :-),nic nie mowila ze tlum byl :-)

DORIS fajy wypad :-),milego weekendu :-).

ANNAOJ ciesze sie ze mala sie lepiej czuje .

POZIOMKI I MAMCIA slczne te wasze dziela,zdolniachy .

POZIOMKI czy i ja tak pocichutku moge u Ciebie zamowic cos dla tego malego lub malej w brzuszku ???/ :-).

ANIU I KATE o jaaaaa ale podobni :-).

DZIEWCZYNY ktore mieszkaja na wsi,fajnie tak miec wlasny domek i mieszkac gdzies na uboczu,na wsi ,ale z drugiej strony mnie by brakowalo towarzystwa,miasta :-).

Witam sie sobotnio,dzis juz troche ogarnelam,nocke mialam paskudna,oliwka zas pol nocy nie spala,wec co za tym idzie ja tez nie :-(,wymiekam z tymi jej nocami :-(.
Oponki dzis z dziecmi robilam,pojadly najpierw w kuchni i tak sie zajadaly i dziekowaly ze zrobilam,teraz przy bajkach kolejna partia oponek poszla i alan rozsypal cukier puder ze swjego talerza na podloge na panele i oliwka przed chwila przyszla i powiedziala,WIESZ MAMA WYLIZALAM TEN CUKIER Z PODLOGI ,BYL PYSZNY i ta jej buzia cala w pudrze hihihihihihi.

HAPPYMAMA mnie sie wydaje ze to juz tuz ,tuz :-).

LENKA witaj w klubie ,u mnie tez szaro buro i ponuro ,i ja tez po nieprzespanej nocy sie tak czuje ,jakas nerwowa chodze ,
Ex ma przyjechac kolo 14 a 15 i zabrac dzieci do magicznej krainy,i dobrze to ja wezmepsa i przejde sie do apteki i na jakis spacer sama z psem :-)

Ostatnia edycja:
Nathani- fajnie że synek będzie:-)
ja z kolei wszystkie dzieci przed terminem rodziłam....póki co niech sobie rośnie jeszcze w brzuchu, mi się nigdzie nie śpieszy;-)

w minutę tak mnie tesciu wkurzył
po 1 sze ostawił otwartą łazienkę i za z\chwilę tam bedzie zimno, po drugie pozabijał kaczki i mi przyniosł do rozkrojenia, bo ja nie mam co robić w sobotnie popłudnie , po trzecie wyskoczył do chłopców z tekstem- nie chcecie jechac na piłkę? zabrałbym was ale mama sie nie zgodzi a szkoda bo byscie ze mną pojechali, po czwarte chłpcy biegali i antek się przewrócił, a on zrypał tomka ze to prze niego
:wściekła/y:

reklama
Do góry