reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej witam się niedzielnie.. wpadam życzyć Wam udanej niedzieli, pełen relax ;)

annaoj
umknęło mi chyba , Igor sam wyjechał na ferie? a jak skóra Wiktora? 3maj się dzielnie :)

poziomki dzięki dzięki, jak już kiedyś pisałam lubię zabawę z aparatem, ale nie mam dobrego sprzętu . Napiszę to głośno może kiedyś M podczyta haa :)

Kate dzięki za cynk, już działam od rana:D dzieci faktycznie podobne ! haha jednak Was coś łączy z Anią.. :)TY się lepiej zastanów czy Twój mąż oby na pewno nigdy nie pojawił się ok Bydgoszczy hihi

Lenka i jak teściu nadal rozrabia?

animar a czy TY nas w ogóle czytasz ? pojawiasz się i znikasz .. i nigdy do nikogo się nie zwracasz? Rozkoszuj się ciąża i jak nie będziesz myślała, że jest tak ciężko będzie lepiej. dobre nastawienie to 50% sukcesu :D

nathani .. aż wstyd przyznać ale ciągle zapominam Twój nik ;) dziś 3 razy przewijałam .. 3mam kciukasy za chłopca, chociaż kolejna dziewczynka tańsza w utrzymaniu będziesz :) Jaka reakcja otoczenia na kolejne dziecko ? :)

reklama
Witam wszystkie mamy :), ja jeszcze sie grzeje pod kolderka i narazie nie mam zamiaru wychodzic ;). Trzeba wykorzystac bo jutro juz poniedzialek.
Happymama i jak?
Milej niedzieli dla Wszystkich :)

już spokój

stefa czy Ty miałaś kiedyś do czynienia z nie do końca oskubaną kaczką?, mój tesć się w tym specjalizuje, oskubię z wierzchu, później opali na d ogniem i mi taką przyniesie :baffled:, wczoraj już nie skubalam , oskalpowałam piersi i szyjkę:sorry2:

ja ka pogoda u nas, w nocy chwycuił mróż, trzyma nadal i pada deszcz , jak wyszliśmy z koscioła to był lód na ulicy a samochód do oskrobania, masakra

miłego i ciepłego dnia

Monika jestem zdumiona Twoja aktywnością na BB .. zazwyczaj pojawiasz się i znikasz , a od czasu usunięcia z grupy jestem tu niemalże co godzinę.. O co chodzi ? Czym jest to spowodowane ? :confused::confused:

Lenka tulam mocno.. trzaśnij tego Twojego teścia w pałe, może się chłopina opamięta... swoją drogą ja z miłą chęcią przyjęłabym świeżo ubitą kaczkę hihi :)

smutnamama powiedz nam coś więcej o sobie .. widzę, że życie Cię nie oszczędzało ale tak z tych kolorowszych stron poopowiadaj ;) z której części PL jesteś ?

mamcia Ijjj lofff juu ! piękna !!

A co Cię obchodzi co i z jaką częstotliwością piszę?Jak Ci się nie podoba to po prostu nie czytaj.
Jesteś tak podobna jak kilka tu forumowiczek z którymi miałam okazję się zetknąć na forum BB i którym strasznie przeszkadzało moje pisanie i bardzo chciały mnie wykurzyć z forum na którym pisałam.
W końcu same odeszły,zupełnie nie wiem czemu.Także założyły grupę zamkniętą abym ja i inne mi podobne nie czytały co tam wypisują.
Ja nie jestem złośliwa,po prostu piszę to co czuję a jak ktoś odbiera to inaczej-Doris i Stefaa- to już nie moja sprawa.Widzisz,jakoś żadna inna,no może z wyj.poziomek nic mi nie napisała że nie pasuje im moja tu obecność.

Ja pisalam z Iwona na fb, pisala ze nie ma czasu ale ma nadzieje ze jeszcze kiedys do nas wroci.
Happymama dobrze niech siedzi.
Mnie dzis strasznie pod skora ciagnie, nie wirm jak to mam opisac. Ale jak duzo chodze i robie to zaczyna mnie pod skora tak dziwnie ciagnac :/

Dzień dobry
Stefa hehe, no cóż...niektórzy nie dowierzali, padło że jak Araby, reszta patrzy ze współczuciem, przyjaciele wspierają że jakoś damy radę.
Lena ratunku co za teść
notariusz załatwiony, czekamy na pieniądze
Żle się dziś czuje;-(

nathani czyli po 3 córeczkach jest synek,
u mnie jest 3 synów ( jeden już pełnoletni) to i u mnie jest szansa na córke,
zmieniacie mieszkanie?
Stefa , już porozmawiałam z M, do nieczego się na przyznaje, haha
ania wystawiasz na allegro?? bo nic się nie odzywasz

reklama
Do góry