reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Monika a żebyś wiedziała, że mnie to obchodzi bardzo !!

Jako moderator tego wątku i moderator grupy dbam o porządek i należy przestrzegać pewnych zasad.
Pojawiasz się i znikasz, pisząc posty nigdy nie czytasz co się u nas dzieje i co jest na tapecie w wyniku czego Twoje posty są jakbyś się z choinki urwała. Twój pretensjonalny ton mnie wkurza i myślę, że nie tylko mnie !!
A to,że dziewczyny się nie odzywają świadczy tylko o ich kulturze i dobrym wychowaniu!!!

nikt nie zamierza z tąd odchodzić a już na pewno nie z Twojego powodu !

Jeżeli nadal chcesz tu z nami pisać, proszę dostosuj się do zasad które tu panują!

reklama
Monika a żebyś wiedziała, że mnie to obchodzi bardzo !!

Jako moderator tego wątku i moderator grupy dbam o porządek i należy przestrzegać pewnych zasad.
Pojawiasz się i znikasz, pisząc posty nigdy nie czytasz co się u nas dzieje i co jest na tapecie w wyniku czego Twoje posty są jakbyś się z choinki urwała. Twój pretensjonalny ton mnie wkurza i myślę, że nie tylko mnie !!
A to,że dziewczyny się nie odzywają świadczy tylko o ich kulturze i dobrym wychowaniu!!!

nikt nie zamierza z tąd odchodzić a już na pewno nie z Twojego powodu !

Jeżeli nadal chcesz tu z nami pisać, proszę dostosuj się do zasad które tu panują!

A żebyś wiedziała że czytam posty na tym wątku.Twój ton też mnie denerwuje.Już nie raz ,,zalazłaś,,tu komuś za skórę.Nie wiem,szczycisz się że jesteś moderatorką a sama czasem nie możesz że pochamować pisząc coś bez zastanowienia.
Nie pisałam żeby ktoś odchodził stąd z mojego powodu,chyba czytać nie umiesz.Te dziewczyny same odeszły bo denerwowało je to że za dużo nowych doszło a one były tam od samego początku.
No i jest tu kilka dziewczyn,które kiedyś dużo pisały a teraz pojawiają się sporadycznie,ale im nigdy nie napisałaś że coś cię denerwuje.

kate właśnie jestem na końcówce mam jeszcze trochę ;)

kurna mojego Adika boli strasznie gardło jak kaszle :confused: nie wiem co zaś mu się rozkręca ..

Stefa u mnie Oli tez zachrypnięty , troche kaszle a jutro maja zabawę w przedszkolu,
mam nadzieje, ze go nie rozłoży bo strasznie chce iść,
ja zaraz kłade dzieci i dopiero biorę się za wystawianie na allegro

reklama
mamcia u mnie też zwlaszcza najmłodszy, w dzień spał 4 h to szaleje, ale o 21 idzie spać,
bo musze coś porobić a przy nim dzisiaj ciężko

Do góry