reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Kate bo zakladajac profil na bb bylam strasznie smutna i w ciazy z czwartym synem . Moj partner strasznie mnie zranil , zreszta i tak rozchodzimy sie bo nic nas juz nie laczy procz dzieciakow ktorymi on i tak sie nie zajmuje . Kiedys jak bedzie chwila to wam napisze co narobil ten zdrajca po dziesieciu latach bycia ze soba , jeszcze gdy bylam w czwartej ciazy .

smutnamamo- przykre to co piszesz:-(

mój syn jednak chyba nie planuje wyjść przedwcześnie;-) w dzień mnie czyściło, miałam skurcze jelit, bolało podbrzusze jak na @ a na wieczór cisza jak makiem zasiał:tak:

Witamy nowa mame.
Happymama ja czekam w kazdej chwili moze sie zaczac i cie zaskoczyc :).
My w czerwcu bedziemy miec 11 rocznice :).
Ja dzis malo czasu mam na bb. Ale nadrobie obiecuje ;).

jestem i ja:)

Smutnamama Witaj w naszej "patologicznej" rodzince.
Uszy do gory:)

Happy jak cie czysci to pakoj walizke;)

Ania Milosci i szczescia Wam:*
Wlasnie sobie przypomnialam ze 11 stycznia minelo nam 10 lat bycia razem:)

Kate gadula ale ja tez lubie takich ludzi:) Moj M od 10 lat mnie zagaduje

Buzism Was
I chwale sie czapka:) bo strasznie mi sie Idka na tym zdjeciu podoba:)

Załączniki

• WP_20140117_010.jpg
    WP_20140117_010.jpg
    68,4 KB · Wyświetleń: 57
Czapa ekstra :-)
smutna mam nadzieje ze juz jest lepiej i bedziesz mogla sie nazwac wesola :-) albo szczesliwa :-)

Happymam moze to juz tuztuz :-) a fajnie jakby do 14 lutego mlody wytrzymal :-)

reklama
Do góry