reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej ja mieszkam bliski lidla ale znajac zycie to u nas bedzie znowu akcja jak za czasow komny . . A jak juz ci sie uda wejsc to nic nie bedzi. . Tak bylo ja dali promocje na kominezony . . Makabra :-)

Lenka tesciu tez facet hehe wiec myslenie go boli

reklama
stefa prawda prawda

a kate oglądałam i podoba mi się tylko jeszcze musze M przekonać że jest nam on bardzo potrzebny

Wpadłam na chwilkę, zaraz Młodego musze pakować.
Ja jutro zasnęłam jak Wiktorosa usypiałam. Nie chciał zasnąć, co chwilę na piętro latałam i w końcu się na łóżku przy jego łóżeczku położyłam i padłam, po 23 się przebudziłam, ale to tylko umyć się poszłam.
Następnym razem się na bóstwo zrobię;-)

lenka nie dziękuję żeby nie zapeszać ;-) bo się przyda :tak:
och tak mi szkoda, że nie miałam wolnej chaty, następnym razem choć by siedział obok ;-) to jestem :tak:

My po cieście bo Mikołaj karpatkę sobie zażyczył.
Ode mnie dostał zestaw klocków i siedzi i buduje.
Ania-dużo dobrego na rocznicę,ja miałam 10.01.-my nigdy nie obchodziliśmy,tylko ja pamiętam daty a mój mężulek kiedyś dzwonił do mnie bo zapomniał kiedy mam urodziny bo musiał gdzieś podać,chyba przy PIcie.

ania ja myślę, że TY z nami będziesz.. o widzisz a tak się zarzekałas ze nie obchodzicie .. fajna niespodzianka :) romantyczne serce uradowane ? Ania oby jak najwięcej tych 10 było, chyba wszystko co najgorsze to już za Wami teraz tylko te lepsze sprawy :D

a może będziesz dziś tańczyć dla niego haha :rofl2::rofl2:

lenka żartujesz, że tak szybko się obudził ale zasnął jeszcze?

Jestem po zebraniu u Adriana i duma mnie rozpiera ! wszystko na najwyższym poziomie no i Pani wspomniała też o jego adoratorkach haha ze śmiechem, że nie ma się co dziwić taka partia... jeszcze nigdy takiego buraka nie zapuściałam.. ale się cieeszę .. to nasz mały sukces wychowawczy i oby tak było całą edukację szkolną !

Aaaa i pochwalę się tym co nie maja fejsa:rofl2: Zajełam drugie miejsce w konkursie fotograficznym ! juhuu .. pierwsze było wyłonione z głosów na stronie a drugie wybierało jury redakcyjne .. haha to taki mój kolejny sukces ! uff

Stan euforii dziś siegnął zeniutu haha :)

wróciłam z zumby i padam, matko ale dała dzisiaj wycisk, kolke
miałam prawie całą godzine, ale dałam rade,
M dzisiaj w nocy przyjeżdza

Stefa gratulacje zdolna kobieto
Ania tez lubie takie miłe zaskoczenia,,
wszystkiego naj naj z okazji rocznicy
lenka ok, jak coś to pisz, moge Ci go polecić bo na prawde fajny jest i do tego nowy

reklama
Witam dziewczyny :-) mam na imie Ewelina mam 30 lat i jestem mama czterech chlopcow, Cezarego siedmiolatka, Michalka czterolatka ,Maksymiliana w lutym skonczy dwa latka i malej kruszynki Janka ktory dzis skonczyl 8 dzien swojego zycia . Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona :-)

Do góry