reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
ale mi nie dobrze cały czas mi się odbija aż juz córka powiedziały żebym się wybekała i nie przepraszała za każdym razem bo to bez sensu
kiedyś w drodze do domu zorientowałam się że koleżanka, u której byłam tak naprawdę nie doszła do słowa i zadzwoniłam z przeprosinami, spotkałyśmy się ponownie i wtedy ja milczałam
monika nie ma co się obrażać, nikt tu nie ma nic złego na myśli
dorota jak Alankowi minęła noc gdy już wie, że do przedszkola nie musi iść? jest spokojniejszy czy jeszcze za szybko?
ja to jeszcze się denerwuję jak mój M zaczyna mi coś opowiadać, a ja mam mu coś do powiedzenia, to go popędzam i wtedy ja bla bla balAnia juz mi raźniej, ze nie tylko ja z tych gadających non stop,
czasem to żal mi mojego M bo musi mnie słuchać a ja gadam, gadam i gadam
kiedyś w drodze do domu zorientowałam się że koleżanka, u której byłam tak naprawdę nie doszła do słowa i zadzwoniłam z przeprosinami, spotkałyśmy się ponownie i wtedy ja milczałam
monika nie ma co się obrażać, nikt tu nie ma nic złego na myśli
dorota jak Alankowi minęła noc gdy już wie, że do przedszkola nie musi iść? jest spokojniejszy czy jeszcze za szybko?
Tak,życzę.Monika jeżeli sobie życzysz to usuniemy..
kate,mieszkam niedaleko lidla.
so_happy
Fanka BB :)
Monika potrzebuje takie spodnie
Nasza oferta - od soboty, 18.01. - Spodnie dresowe, 2 pary - Lidl Polska
w rozmiarze 104 lub 110 2 opakowania po 2 pary,
kolory chłopiece,
czy masz możliowość sprawdzic czy sa u Cibie w Lidlu dostepne?
oferta jest od jutra
Nasza oferta - od soboty, 18.01. - Spodnie dresowe, 2 pary - Lidl Polska
w rozmiarze 104 lub 110 2 opakowania po 2 pary,
kolory chłopiece,
czy masz możliowość sprawdzic czy sa u Cibie w Lidlu dostepne?
oferta jest od jutra
ania138
miłość w trzech wymiarach
właśnie się zorientowałam że dzisiaj mamy 10-tą rocznicę ślubu, nie obchodziliśmy od kiedy zeszliśmy się na nowo ale mimo wszystko kawał czasu
chciałam iść na spacer a tu, mokro, zimno i lód na chodnikach więc siedzimy w domu
odebrałam wyniki, muszę sobie w necie sprawdzić czy ok
monika 100 lat i buziaki dla solenizanta
kate ale ładne te spodnie, lubię ubrania z Lidla z tej firmy i bardzo żałuję że moje dzieci już wyrosły z ich rozmiarówki ja do Lidla mam trochę daleko a szkoda bo lubię tam chleb drwala jeśli dobrze pamiętam
chciałam iść na spacer a tu, mokro, zimno i lód na chodnikach więc siedzimy w domu
odebrałam wyniki, muszę sobie w necie sprawdzić czy ok
monika 100 lat i buziaki dla solenizanta
kate ale ładne te spodnie, lubię ubrania z Lidla z tej firmy i bardzo żałuję że moje dzieci już wyrosły z ich rozmiarówki ja do Lidla mam trochę daleko a szkoda bo lubię tam chleb drwala jeśli dobrze pamiętam
Ostatnia edycja:
reklama
lenka21*
2+3 = MY
w koncu tu doszłam
Olek zasnął o 12 36, po 4 pobudka na cyca, o 6 wstać
ale fajnie było
no kate to gaduła ;-) ale to dobrze
i się widziałaysmy
ja do owsiaka nic nie mam, jakiś grosz zawsze wrzucę, ile osób sie bogaci na "pomaganiu" a w rzeczywistosci nic nie robią a on jednak coś osiągnął i zeby do tego dojść trzeba duzo pracy i determinacji
ale fajne te spodnie , tez mi szkoda ze mam blisko do lidla, co zrobic taki, urok mieszkania na wsi
ania wspólczuje tej glukoza, tez się po niej zle czułam, samo wypicie nie było złe ale pózniej to jak nacpana chodziłam
tesciu mnie zgrzal, , dziś rozebralismy choinke w domu, mielismy jeszcze na dworze i tesciu ją rozebrał, wszystko razem wymieszane , poplatane, siedziałam i rozplatywałam wrrr
ale poszedł po węgiel, przynajmniej nie musze leciec uff
jade jutro z chłopcami do fryzjera bo mają takie długie włosy już, i takie brzydkie się zrobiły, i ja się koncu umówię
Olek zasnął o 12 36, po 4 pobudka na cyca, o 6 wstać
ale fajnie było
no kate to gaduła ;-) ale to dobrze
i się widziałaysmy
ja do owsiaka nic nie mam, jakiś grosz zawsze wrzucę, ile osób sie bogaci na "pomaganiu" a w rzeczywistosci nic nie robią a on jednak coś osiągnął i zeby do tego dojść trzeba duzo pracy i determinacji
ale fajne te spodnie , tez mi szkoda ze mam blisko do lidla, co zrobic taki, urok mieszkania na wsi
ania wspólczuje tej glukoza, tez się po niej zle czułam, samo wypicie nie było złe ale pózniej to jak nacpana chodziłam
tesciu mnie zgrzal, , dziś rozebralismy choinke w domu, mielismy jeszcze na dworze i tesciu ją rozebrał, wszystko razem wymieszane , poplatane, siedziałam i rozplatywałam wrrr
ale poszedł po węgiel, przynajmniej nie musze leciec uff
jade jutro z chłopcami do fryzjera bo mają takie długie włosy już, i takie brzydkie się zrobiły, i ja się koncu umówię
Podziel się: