reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

happymama i jak? jesteś w domu czy pojechałaś? ale się denerwuję :sorry: powodzenia Kochana
Ania ja odrazu całość do wypicia ;-) dasz radę niektórzy polecają cytrynę do tego ale mój gin nie zalecił ;- ) jakoś wypiłam .
no mi też ciągle mówią o tej cytrynie, przy poprzednich dałam radę bez i więc może teraz też dam radę, oby dwie godziny wytrzymać a potem niech się dzieje co chce :laugh2:
Ania bierzcie kase i nie odpuszczajcie najwyzej sie nie uda wyrwac.

ja tez tylko 75g pilam
tak zrobimy, bo o dopłatę to można w każdej chwili wystąpić do sądu :tak:

ble ale może to i lepiej zawsze to raz i z głowy a nie jak wcześniej

mamcia 100 lat i buziaki dla solenizanta :tak:

wow z tym kontem premium :-D ale szkoda że mi nie pasuje :dry: miłego bleblania
mój M Was pozdrawia :tak: bo stoi trzy kroki ode mnie i kurczaka kroi na kolacje - tortille, pewnie czeka aż skończę i się do roboty wezmę :tak::laugh2:

reklama
Witam wieczornie, jak zwykle zresztą.
Miałam dziś ciężki dzień w pracy, pokłociłam się ostro z M (ale się pogodziliśmy) ale miałam przez to cały dzień na NIE!
Teraz leżę w łóżku z Julią - ona już śpi, nie będę jej przenosić do drugiego pokoju, bo ja lubię z nią spać :-)

Nathani...witam serdecznie i tak jak dziewczyny pisały zapraszam do naszych rozmów. Widzę , że Ty masz termmin na czerwiec, super ja urodziłam Julię w czerwcu 2011 :-), no i mamy prawie tyle samo lat (no jak rok starsza niestety). Widzę na suwaczku, napis niespodzianka - nie chcecie znać płci???

Dorota...no wreszcie coś napisałaś, bo się martwiłam. Ale u Ciebie ten suwaczek zasuwa do przadu, już 15 tc się zaczął. Oj ale Ci zazdroszczę!!! A Ty oszczędzaj się trochę, mniej pracy więcej leżenia, pamiętaj o tym

Misiarska...no właśnie, napisz kogo tam masz w brzuszku? Termin CC wyznaczony?

Mamcia...Buziaki urodzinowe dla synka, 8 lat to już poważny wiek.

Liza....wy wynajęliście inne mieszkanie? Większe?

Marta24...jak kolki? Przeszły?

Ania...u mnie na badaniu, można było dodać cytynę do tej glukozy ale ja oczywiście....zapomniałam, piłam więc samą i tak strasznie było mi niedobrze, feeee

Stefaa...no ja mam nadzieję, że następnym razem, bo dziś nie mam gdzie pogadać, leżę w łóżku z Julią, w drugim pokoju małolaty a w trzecim Mama, bo mieszka u nas od 3 dni, bo ma remont w domu u siebie i jest masakra, tata został i śpi na materacu...pomiędzy kuchnią a korytarzem

Happymamaa...ja bym pojechała! Trzymamy kciuki, odezwij się koniecznie, albo jak nie będziesz mogła to sms na telefon (jest na grupie), trzymam kciuki i dawaj znać

Annaoj...witaj, dobrze, że już lepiej z wysypką

Poziomki
...widzę, że poszalałaś, widziałam zdjęcie na FB, czekam na czapeczkę z szalkiem, jakiś typowo wzór dziewczęcy, zdaję się na Twoją inwencję twórczą w kolorach, fiolet, róż...w razie co pisz na priv

Lenka...witaj

Pysia, Madi, Anula, Monika, Kate, Iwona...gdzie jesteście???

byłąm i wróciłam, na ktg wyszły dwa konkretniejsze skurcze tylko, rozwarcie cały czas 1cm więc nic się nie powiększyło. Także zdecdowałam się wrócić do domu i zobaczymy albo się coś zacznie albo i nie. Fabcio waży prawie 2900 więc jest ok.

happymama to trzymam kciuki za Was :tak:.
Wlasnie pojechali ostatni goscie, polowa przyjechala niespodziewanie. Bylo 11 dzieci i 7 doroslych :szok:, nie wiem jak my sie pomiescilismy ale byla jazda!!!! Padam na twarz.....ale mlody zadowolony to dobrze...

Nocne beblanie zakończone jak zwykle było wesoło, nasza Kate to zagada każdego :)

Dziewczyny konto premium mamy do 17 lutego więc fajnie byłoby się z Wami jeszcze kilka razy spotkać... :) Zastanówcie się jaki termin Wam pasuje i dajcie znać :)

miłej nocka :*

Wpadam z rana na chwile .

Ciesze sie ze nocne gadanie udane ,mysle ze jak bede miala juz stale lacze to kiedys do was dolacze z tym beblaniem :-).

DORIS jestem,jestem,no jak tu zwolnic jak zawsze mam cos do zalatwienia,dzis mam mniej latania to sobie okna w duzym pokoju przemyje bo juz nic przez nie nie widac hihiihih.Suwaczek rosnie ale ja to juz bym chciala ponad 20 tydzien i najlepiej jak juz zaczne czuc malucha :-).
Wspolczuje okropnego dnia.Ja przedwczoraj wieczorem popsztrykalam sie z M ale od wczoraj jest juz git :-).Taki 1 wieczor cichszy nam sie przydal :-).

ANIU powodzenia dzis przy tej glukozie,daj znac jak ci poszlo::-).

HAPPYMAMA 3 mam kciuki i czekam na wiesci ,dobrze ze piszesz co u was :-).

Dobra lece bo musze zaczac siebie szykowac,jedzenie oliwce i budzic ich a pozniej to wszystko w pospiechu bo nigdy nam czasu nie starcza.Odezwe sie pozniej

MILEGO DNIA

Witam sie porannie chociaz nie spie juz od 4:45 :baffled:. Obudzilam sie wyspana i tyle :no:.
Happymama jak u Was?
Fajnie ze paplanie nocne Wam sie udalo ;-).

hej z rana:)

w koncu lepiej sie czuje:) u nas snieg wiec spacer dzis obowiazkowy:)

mamcia twoj synek z poczatku roku a moja panna z konca. dopiero co obchodzila 7 urodziny a juz czeka na kolejne

reklama
hej
Stefa to na pięknie mnie podsumowałaś, haha
a tak się pilnowałam, bo wiesz że mi ludzi brakuje
i normalnego gadania bo monitor ze mną nie chce gadać

Do góry