reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej melduję się i ja
Jutro idę na glukozę :baffled: jeny już mnie mdli a co dopiero jak to wypiję :baffled: czy Wy teraz też tylko raz piłyście 75g? bo ja teraz tak mam a przy poprzednich miałam tak że najpierw 50g a potem pod koniec 75g

bielutko u nas i znowu pada :tak: ale jakoś nic mi się nie chce :-(
dzieciom jutro robię wolne bo jakieś niewyraźne chodzą :confused:
Majce kolejnego zęba dzisiaj wyrwałam bo już tak się ruszał że jeść nie mogła, a rano wstała to krew jej leciała.... wiec już ma z głowy :tak: a raczej z dziąsła :rofl2:
Mam już DOŚĆ!! Alicja ma półpasiec:baffled::angry: Dobrze, że dziewczyna z wątku wrześniowego pisała, że u siebie podejrzewa, bo ja wysypkę u Młodej wzięłam za efekt odstawienia leków na alergie. I dopiero jak ona wspomniała, to żaróweczka mi się zaświeciła.
Do lekarza poszedł B, więc poza faktem, że to półpasiec i lekami nie wiem nic. Drgoogle twierdzi, że Igor i B bezpieczni (całe szczęście, bo I w sobotę jedzie), bo przechodzili ospę, a półpaśca z półpaśca ponoć nie można dostać, ale ja i Wiktoros to już inna bajka, bo nie mieliśmy ospy. Muszę jutro zadzwonić do lekarza się wypytać, nie ma to jak chłopa wysłać:baffled: Jak jeszcze się coś przypląta to się pochlastam:angry:
Ania to może Wy weźcie rzeczoznawce swojego i niech on wyceni, 50tyś to dużo chce Was skubnąć:baffled:
o rety:szok: współczuję Ci :no:
myśleliśmy o tym ale kasy nie mamy bo jeszcze musimy do końca miesiąca ponad tysiąc dać żeby mieszkanie zarezerwować a stwierdziliśmy że M weźmie to 100 tyś. i wtedy weźmiemy kogoś kto wyceni i najwyżej będzie musiał dopłacić :tak: bo tak to ten skurw.......... jeszcze się wycofa i M nic nie dostanie :crazy:
hej dziewczyny. Czy można dołączyć do forum?
witaj :-D
Dziewczyny a moze jutro ? Albo wtorek ?
Mamcia kiedy emka w domu nie ma :-)
Doris jaka zmiana ?
Ania schowasz sie w lazience ?

Czekam na konkrety dziolszki :-)
no jedynie łazienka ale ja tak nie chcę, a jutro jeszcze ta glukoza :baffled: tym razem odpadam

reklama
Ania ja odrazu całość do wypicia ;-) dasz radę niektórzy polecają cytrynę do tego ale mój gin nie zalecił ;- ) jakoś wypiłam .

ogloszenia :)

chętne zapraszam dziś o 21:00 czasu PL :)

p.s napiszcie do mnie jak już będziecie na skype ..

cmokaski i do usłyszenia :D

witam z wieczorka
mam nadzieje, że dzieć da mi posta dopisać, na razie gadulcuje w łóżeczku;-)
Alicja ma się świetnie, chatę roznosi, przez 3 dni wysypka swędziała, teraz tylko katar ją trochę męczy. Generalnie ja się czuję bardziej wypompowana niż ona, ale to chyba nie takie dziwne;-)
Dzisiaj dzień prania miałam, bo jutro Igora musze spakować. Jeszcze nie wyjechał, a ja już sie zamartwiam i smutno mi.

Stefaa ja się postaram być.
Misiarska zaglądaj częściej.
Nathani witaj. A wiesz już jaki lokator w brzuszku?
Dorota przecież tak czy siak musi iść do przedszkola, a mogło to wcale nie mieć wpływu. Najważniejsze, że do logopedy trafiliście.
Mamcia najlepsze życzenia dla Syna.

Ania w sumie po fakcie też możecie wystapić o dopłatę i przynajmniej już kasę będziecie mieć w kieszeni.

Gadulcowanie przeszło w zawodzenie, więc uciekam

Dziekuje annaoj :).
Stafaa mnie nie bedzie, znowu mnie ominie :(, no nic do trzech razy sztuka ;).
Czekamy na gosci, jak ja nie lubie czekac :/...

annaoj super ! już się nie mogę doczekać, opowiesz nam jak zlot wyglądał i takie tam ..

mamcia następnym razem TY zaproponujesz termin a my się dostosujemy dziewczyny chętne są więc szybko ogarniemy jakaś grupkę :)

Dziewczyny zróbcie się na bóstwo mamy konto premium :)

Ostatnia edycja:
a ja chyba zaraz pojadę do szpitala, dostałam po dzisiejszej wizycie skierowanie bo rozwarcie na 1cm, szyjki brak, główka nisko w kanale itd. lekarz spanikował że jak mnie w nocy chwyci to nie zdąże dojechać do szpitala, mam nieregularne i lekko bolesne skurcze i czekam bo nie wiem co robić, nie chcę zostawiać dzieci i leżeć bez sensu w szpitalu jak nie będzie żadnej akcji a z drugiej strony faktycznie może lepiej być w szpitalu gdyby nagle się coś zaczęło dziać.?????

happymama poczekaj jeszcze z godzinkę zobaczysz co się będzie działo.. chociaż z drugiej strony może faktycznie nie ma co ryzykować.. chyba, że chcesz jak nasza mamrtusia w domu urodzić.. od razu jak przeczytałam Twojego posta przypomniała mi się jej porodowa historia..

3mam kciuki i daj znać co dalej .. całuski !

Happy wez 2 nospy i cieply prysznic jak nie przejdzie to bedzie juz to &&&&&&&&&&

Mamcia 100000 Buziolcow!

Stefa czyli moja 20.00:)

Annaoj ciesze sie ze wkoncu jakies pozytywne wiesci,oby tak dalej

Ania bierzcie kase i nie odpuszczajcie najwyzej sie nie uda wyrwac.

ja tez tylko 75g pilam

I skleroza..

Buziam Was wszystkie

Kupilam Gosce rolete do pikoju bo ma okno na ulice i musi byc ciagle zasloniete i miala ciemno. Roleta jest biala i wyglada super bo juz zawiesilam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry