ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej melduję się i ja
Jutro idę na glukozę jeny już mnie mdli a co dopiero jak to wypiję czy Wy teraz też tylko raz piłyście 75g? bo ja teraz tak mam a przy poprzednich miałam tak że najpierw 50g a potem pod koniec 75g
bielutko u nas i znowu pada ale jakoś nic mi się nie chce :-(
dzieciom jutro robię wolne bo jakieś niewyraźne chodzą
Majce kolejnego zęba dzisiaj wyrwałam bo już tak się ruszał że jeść nie mogła, a rano wstała to krew jej leciała.... wiec już ma z głowy a raczej z dziąsła
myśleliśmy o tym ale kasy nie mamy bo jeszcze musimy do końca miesiąca ponad tysiąc dać żeby mieszkanie zarezerwować a stwierdziliśmy że M weźmie to 100 tyś. i wtedy weźmiemy kogoś kto wyceni i najwyżej będzie musiał dopłacić bo tak to ten skurw.......... jeszcze się wycofa i M nic nie dostanie
Jutro idę na glukozę jeny już mnie mdli a co dopiero jak to wypiję czy Wy teraz też tylko raz piłyście 75g? bo ja teraz tak mam a przy poprzednich miałam tak że najpierw 50g a potem pod koniec 75g
bielutko u nas i znowu pada ale jakoś nic mi się nie chce :-(
dzieciom jutro robię wolne bo jakieś niewyraźne chodzą
Majce kolejnego zęba dzisiaj wyrwałam bo już tak się ruszał że jeść nie mogła, a rano wstała to krew jej leciała.... wiec już ma z głowy a raczej z dziąsła
o rety współczuję CiMam już DOŚĆ!! Alicja ma półpasiec Dobrze, że dziewczyna z wątku wrześniowego pisała, że u siebie podejrzewa, bo ja wysypkę u Młodej wzięłam za efekt odstawienia leków na alergie. I dopiero jak ona wspomniała, to żaróweczka mi się zaświeciła.
Do lekarza poszedł B, więc poza faktem, że to półpasiec i lekami nie wiem nic. Drgoogle twierdzi, że Igor i B bezpieczni (całe szczęście, bo I w sobotę jedzie), bo przechodzili ospę, a półpaśca z półpaśca ponoć nie można dostać, ale ja i Wiktoros to już inna bajka, bo nie mieliśmy ospy. Muszę jutro zadzwonić do lekarza się wypytać, nie ma to jak chłopa wysłać Jak jeszcze się coś przypląta to się pochlastam
Ania to może Wy weźcie rzeczoznawce swojego i niech on wyceni, 50tyś to dużo chce Was skubnąć
myśleliśmy o tym ale kasy nie mamy bo jeszcze musimy do końca miesiąca ponad tysiąc dać żeby mieszkanie zarezerwować a stwierdziliśmy że M weźmie to 100 tyś. i wtedy weźmiemy kogoś kto wyceni i najwyżej będzie musiał dopłacić bo tak to ten skurw.......... jeszcze się wycofa i M nic nie dostanie
witajhej dziewczyny. Czy można dołączyć do forum?
no jedynie łazienka ale ja tak nie chcę, a jutro jeszcze ta glukoza tym razem odpadamDziewczyny a moze jutro ? Albo wtorek ?
Mamcia kiedy emka w domu nie ma :-)
Doris jaka zmiana ?
Ania schowasz sie w lazience ?
Czekam na konkrety dziolszki :-)