reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
dobijcie mnie, łeb mnie drugi dzien nawala, K mnie wnerwił, dzieci szalały z rana i spac mi sie chce.........

a o ktorej wy chcecie w nocy gadac? ja nie dotrwam na pewno, ja o 20 ledwo przytomna jestem,

dzień dobry. dziękuje za ciepłe przyjęcie. o sobie liczba dzieci widzicie;-) teraz czekamy na czwarte, mamy nadzieję na synusia;-) 3 ciąze straciłam jestem żoną od 14 lat ;-) na liczniku 37 fiu fiu. Czeka nas przeprowadzka w ciągu najbliższego miesiaca . Dziewczynki kochane moje choć Lena nie daje pospać i uparciuch straszliwy co odbija się na mamusi zmęczeniem
Lenka pewnie, że pamiętam;-)

Witam sie w koncu i ja :-).Ostatnio strasznie zabiegana jestem ,Jak wychodze z domu o 7.30 tak wracam o 15 ,w domu pelno roboty i wieczorem padam nieprzytomna .
Bylam z Alankiem u logopedy ,wizyta trwala godzine ,widzialam jak pani rozmawia z alankiem ,dostalam kilka wskazowek jak z nim rozmawiac,jak mowic i 13 marca kolejna wizyta.Jest to JAKANIE WCZESNO DZIECIECE wedlugpani nie jest zle ,ona mowi ze powinien z tego wyrosnac :-),ale pracuje z nim caly czas i mam nadzieje ze wyrosnie z tego .
Bylam ugina na samolcie ,wszystko jest ok,niestety na usg musze jeszcze poczekac.Kolejna wizyta 4 lutego , w miedzy czasie w nastepnym tygodniu ide na badania krwi i moczu i przeciwcial .
Stare mieszkanie wynajete z nim tez mialam troche biegania .

ANNAOJ biedni jestescie ,bardzo wam wspolczuje :-(,3 majcie sie .
ANIU mam nadzieje i 3 mam kciuki ze z ta kasa i mieszkaniem sie wszystko wyjasni tak aby dla was bylo dobrze .

HAPPYMAMA daj znac jak po dzisiejszej wizycie .

MAMCIA wspoolczuje nocek, a jak wysypka mlodego ????

WITAM NOWA MAME :-)

LENKA dziekuje ze zauwazylas moja nieobecnosc .Ja tez mam ochote sie napic ,ale tak dla smaku ajerkoniaka :-)

LIZA super ze juz jestescie na wiekszym mieszkaniu.Ja przeprowadzilam sie 12 lutego i nadal neta nie mamy z kabla, w piatek czyli jutro mam sie czegos dowiedziec czy spoldzielnia wyrazila zgode czy nie,jak nie to nawet nie chce myslec co dalej :-(.

MISIARSKA napisz cos wiecej co u was????????

Jesli chodzi o nocne gadanie,ja dziekuje ale ja o 20 klade dzieci i tez sama ide spac bo padam hihihihih.MILEGO GADANIA WAM ZYCZE :-).

Aha dzis bylam zrezygnowac z przedszkola,dostalam kilka groszy za wzrot tego co alanka nie bylo a wczesniej zaplacilam :-)
Alan biedny mimo zemowilam mu ze nie zostanie tam to bardzo sie stresowal,plakal itp.
Pani logoped sama przyznala racje ze rezygnujemy bo mowila ze nie wiadomo czy stres przedszkolny na niego tak nie zadzialal ze zaczal sie JAKAC :-(,mam wyrzuty sumienia bo sama wymyslilam to przedszkole :-(.

Dobra lece robic zapiekanke z ziemniakow i przed 15 po oliwke,odkurzyc jeszcze musze ,kolo 16kolezanka na klachy ma wpasc :-)

dorota nie obwiniaj sie, przecież chciałaś dobrze i nie mogłaś przewidzieć,że tak sie to skończy. ja sama nie wiem czy norbert się zaklimatyzuje. współczuję tego jąkania, ja tez kiedyś miałam taki problem ze sobą, ale juz sie z tym uporłam, najwżniejsze ,że alanek od maleńkiego pod opieką logopedy. mojej mamie 20 lat temu wmawiali,że to normalne....konowały jedne, co przeszłam w szkole to tylko ja wiem

MARTA dziekuje ,ale i tak gdzies siedzi we mnie ze to ja wymyslilam przedszkole,ze to ja go tam wyslalam :-(.Nawet mi nie mow co przeszlas jak sie jakalas wlasnie tego chce mojemu dziecku oszczedzic,on i tak jest niesmialy wsrod rowniesnikow itp a jak jakanie mu pozostanie to nie chce myslec co on bedzie przezywal,Narazie trzymam sie mysli ze mu to przejdzie.

Bej dziewczyny ja tylko na chwilke, kiedy chcecie gadac, ja dzis nie moge bo maly ma urodziny. Ale tak to jestem chetna, tylka zeby M byl w robocie.
Spadam sie szykowac do szkoly

reklama
Do góry