reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Marta :***

Mamcia siedzisz dzisiaj czy juz spisz?
U nas tez spagetti,wczoraj zrobilam na 2 dni

Liza mam nadzieje ze szybko pujdzie&&&&&

Ania haha kolacja nie sprzyjajaca spaniu;)
Ja tez lubie takie obiady..dawno bitek z buraczkami nie jadlam mmm.
Nas wilgoc tez nie omija..ale taki klimat..
Trzymam kciuki za chate caly czas,bedziecie mieli suuuper:)
Ja ciaze z Jagoda mialam kompletnie inna niz pozostale 4

Stefa glos oddany wczoraj i dzis:)
Korzystaj jak mozesz i leniuchuuuj:)

Monika nie zazdroszcze przejazdzki:\ ale dobze ze kasa do przodu:)
To Stefa ma takiego małza ze bukiet roz dostaje na rocznice,trzeba ja spytac jakich czarow uzywa bo moj tez ma skleroze;)

Ja korzystalam dzis z przyplywu gotowki i nakupilam dzieciom ciuchow.Zrobili mega przeceny to az szkoda bylo nie kupic;)
Potem wzielam sie za sprzatanie i pranie krzesel bo wygladaly gorzej niz te z pod smietnika...
Poplamione i pomazane dlugopisem..heh

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

reklama
Marta :***

Mamcia siedzisz dzisiaj czy juz spisz?
U nas tez spagetti,wczoraj zrobilam na 2 dni

Liza mam nadzieje ze szybko pujdzie&&&&&

Ania haha kolacja nie sprzyjajaca spaniu;)
Ja tez lubie takie obiady..dawno bitek z buraczkami nie jadlam mmm.
Nas wilgoc tez nie omija..ale taki klimat..
Trzymam kciuki za chate caly czas,bedziecie mieli suuuper:)
Ja ciaze z Jagoda mialam kompletnie inna niz pozostale 4

Stefa glos oddany wczoraj i dzis:)
Korzystaj jak mozesz i leniuchuuuj:)

Monika nie zazdroszcze przejazdzki:\ ale dobze ze kasa do przodu:)
To Stefa ma takiego małza ze bukiet roz dostaje na rocznice,trzeba ja spytac jakich czarow uzywa bo moj tez ma skleroze;)

Ja korzystalam dzis z przyplywu gotowki i nakupilam dzieciom ciuchow.Zrobili mega przeceny to az szkoda bylo nie kupic;)
Potem wzielam sie za sprzatanie i pranie krzesel bo wygladaly gorzej niz te z pod smietnika...
Poplamione i pomazane dlugopisem..heh

Witam sie i ja .

LIZA milej przeprowadzki ,oby wszystko szybko i sprawnie poszlo :-).

ANIU I MAMCIA ja dzis mialam bezsenna noc ,zasnelam kolo 24 i do 5 budzialm sie sama kilka razy a od 5 juz spac nie moglam bo mimo wielu szturchan M tak chrapal ze nie dalo sie,po 6 wstala Oliwka .
Dziewczyny ja tez w tej ciazy to wiecznie fasolke bym jadla i fasolka mi sie moczy od wczoraj wiec dzis misja fasolka po brytonsku,bedzie na dzis i jutro :-).I golabki bym tez wiecznie jadla ,a pozniej zdycham bo mnie brzuch boli i wzdecia mam :confused:.

STEFA glos na dzis oddany :-).

Wiecej nie pamietam co odpisac.
Ostatnio u mnie dni zabiegane .wczoraj pierwszy raz w tej ciazy kulo mnie bolesnie po prawej stronie brzucha,szczerze to juz wole mdlosci ,niz cokolwiek z brzuchem zwiazane,Ogolnie ostatnio coraz bardziej wlasnie ten brzuch mi doskwiera,czuje jakby mi macica sie napinala,cwiczyla,lub czuje ogolnie cos dziwnego,nie plamie itp wiec straram sie nie panikowac ale we wtorek wybiore sie do gina na badanie ,niestety bez usg a chyba ono by mnie uspokoilo,ale choc pojde sie przebadac .

Dziewczyny doradzcie,moj alanek dopiero kilka dni temu skonczyl 3 latka i razem z M zauwazylismy ze ALANEK sie JAKA :-(,jest to mozliwe ,aby w tym wieku bylo jakanie?????? powiem szczerze ze coraz gorzej z tym jest,nie jaka sie caly czas ale bardzo bardzo czesto,mam nadzeje ze to jednak nie jakanie tylko moze jeszcze to ze jest maly i nie umie wszystkiego i pieknie powiedziec.
Nie wiem do pediatry z tym isc ??????/musze chyba na necie poczytac .Moze ktoras z was cos wie na ten temat ?.

Z przedszkola w poniedzialek rezygnujemy bo alanek bardzo dobrze czuje sie w domu,boje sie ze to moze byc to jakanie i ze w przedszkolu przez stres to mu sie moze pogorszyc,Odkad alanek zaczal chodzic do przedszkola to zle spal,czesto sie budzil,kila razy w nocy,czesto z placzem i krzykiem na temat przedszkola.Od kad od tej swiatecznej przerwy nie chodzi czyli juz jakies 3 tygodnie to nie budzi sie wcale w nocy,cale noce slicznie alanek przesypia,.

Dobra lece myc wlosy i sprzatac bo w domu syf a w moim bloku od 9.30 chodzi ksiadz po koledzie,kurcze obym tylko zdazyla posprzatac zanim on przyjdzie i dzieci ogarnac :-).

Milego dnia

Dorota przyjzyj sie alankowi i idz z nim do pediatry i popytaj o wszystkie twoje watpliwosci. . Wiesz trudno tak na odleglosc ocenic jak sie nigdy nie widzialo :-)

Poziomka ja ciagle narzekam ze malo romantyczny :-). Przeczytalam poradnik meszczyzna od a do z i pisalo tam : nie krzycz, nie naciskaj tylko wzbudzaj poczucie winy ha ha tego sie trzymam :-)

mamcia popatrz może takie też zaczniesz robić.. rewelacja jak dla mnie !!
http://www.youtube.com/watch?v=jzaK39NVmD8

Ostatnia edycja:
Hej :). Nocka spoko dzis.
Dziewczyny ja jem fasolke, wczoraj na noc zjadlam cala miske i nigdy nie mam po niej zadnej dolegliwosci, ja jakas inna chyba jestem.
Dorota jak mocno sie maly jaka to ja bym poszla to skonsultowac, mozliwe ze to przez stres. Koleda? Wrrrrr w zyciu bym do domu nie wpuscila, ale to kazdego indywidualna sprawa.
Stafaa mnie wszystko handmade kreci a wiec kiedys napewno zaczne robic tez inne ;).

mamcia popatrz to tez jest niesamowite i chyba coś na zasadzie Twojego dziergania hehe :) a jaką ta dziewczyna sobie zrobiła deseczkę :)

Loom Beaded Bracelet Tutorial - YouTube

naszło mnie z rana na oglądanie youtuba, ja zawszę się nakręcam myślę, że zrobię a jak zaczynam to nie wychodzi tak jak na filmiku hehe .. chociaż myślę, że ta pierwsza ze wstążką nie jest trudna a fajnie wygląda :)

mykam na zakupy, słońce świeci, dzieci do szwagierki pojechały na weekend więc mamusia dziś myka na disko :D

do zaś :)

Witam sie porannie i zapraszam na kawke

Stefa to balujesz dzis?? Baw sie dobrze:)

Dorota oewnie bedzie trzeba zasiegnac porady logopedy

Mamcia robilas kiedys inne?
Tez bym zrobila fasolke ale nie chce mi sie robic osobno dla M

reklama
Do góry