reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ania, liza wielkie dzięki za głos ! :rofl2:

marta na tym forum jest chyba taki dział, ale w sumie mamy przepisy, mamy jedzenie więc i sprzedam/kupię/zamienię też może się pojawić :) No coś trzebabyło napisać, że zainteresowana jesteś to bym na jakiś czas zawiesiła :) ogólnie to zauważyłam, że bardzo chodliwy rozmiar to 98 ;) dziś sobie odpuszczam z handlowaniem, łepetyna mi pęka..

liza udanej przeprowadzki teraz się spakujesz a potem będziesz się na salonach ugaszczała! :)

dziś skończyłam pracę wcześniej, neta nie było a jak wiadomo bez internetu świat nie istnieje .. jak dla mnie to co drugi dzień mogłoby go nie być hehe

dzieci bajkę a ja wskakuje pod kołderkę na godzinkę.. muszę.. moja patologiczna dusza mnie wzywa do błogiego lenistwa

do wieczorka !

reklama
po obiedzie :tak: śmiać mi się chciało bo zrobiłam kotlety z piersi kurczaka, dukane ziemniaki i buraczki - ze słoika - ale tak zajadali i "jakie pyszne", "jakie pyszne" :tak::-D a to dlatego, że to taki pospolity, normalny obiad, że bardzo rzadko go robię :rofl2:

ale mi wilgoć do domu włazi :wściekła/y: wykończy mnie ta pogoda, przyszedł by mróz to by tak nie było :wściekła/y: nic nie działa, a teraz odkryłam w nowym miejscu :wściekła/y: ale co się dziwić jak budynek nie ocieplony :dry:

stefaa każda bizneswomen potrzebuje chwili odpoczynku :tak: to odpoczywaj :-)
liza a ja Ci tak zazdroszczę przeprowadzki bo ja już też bym chciała przenosić się na górę :tak:

Ostatnia edycja:
Ania a to jak to u Ciebie jest ? na górze masz wolny dom ? Czy jak ? i kiedy macie zamiar się przeprowadzić ? hehe milon pytań do ale już dawno miałam pytać i z głowy wylatuje przy natłoku myśli :)

U nas dzis spagetti ale robie tez fasolke ;), znowu mnie naszlo :D.....
Wekeend, jutro spie do 11 ;)
Stefaa dobrze ci ;)

Ostatnia edycja:
Ania a to jak to u Ciebie jest ? na górze masz wolny dom ? Czy jak ? i kiedy macie zamiar się przeprowadzić ? hehe milon pytań do ale już dawno miałam pytać i z głowy wylatuje przy natłoku myśli :)
Nad nami jest mieszkanie poddaszowe mojej koleżanki ale ona wyprowadziła się do UK i nie planuje wracać, od stycznia może je sprzedać i już dogadaliśmy cenę i wszystkie szczegóły tylko M czeka aż go brat spłaci, bo brat bierze dom rodzinny i spłaca pozostałych dwóch braci, ale kredyt załatwia od maja i tak czekamy i czekamy. Ciągle mu coś brakowało, ach szkoda gadać bo odrazu mam nerwa.
Podobno w zeszłym tygodniu złożył już komplet papierów i ma być dobrze tylko czekać.
No a jak już M się doczeka to kupuje to mieszkanie i łączymy moje i jego i będziemy mieć jakieś 70 m2 i 4 pokoje, kuchnie i dwie łazienki więc gra warta świeczki :tak:
Koleżanka cały czas próbuje wynająć, żeby nie być w plecy co miesiąc na kredyt ale całe szczęście jak dla nas nikt tego nie chce bo tu jest ogrzewanie gazowe i niestety koszt jest bardzo duży
nic tylko czekać, jak ja tego nie lubię :no:
U nas dzis spagetti ale robie tez fasolke ;), znowu mnie naszlo :D.....
Weekend, jutro spie do 11 ;)
Stefaa dobrze ci ;)
Ja widzę że my obie takie fasolowe :rofl2:
też mam taki plan, tylko pytanie jaki plan ma synek :dry:
Ania u mnie tez wilgoc wlazim masakra.
A gdzie ty mieszkasz w bydgoszczy?
Na Jarach

Jeny jak to moje baby kopie :sorry:

Moj maly tez tak kopie ze czasami az boli :/, dzis na ulicy tak dziwnie mnie kopnal ze az musialam stanac oddech zlapac tak zabolalo.

mnie głównie w macicę kopie i czasem mam wrażenie, że wszystko mi tam zaraz wypadnie :eek: albo napina się i podbrzusze twardnieje mi jak kamień :eek: muszę stanąć i poczekać aż przejdzie i mogę iść dalej, pierwszy raz mam coś takiego :sorry:
zresztą w tej ciąży czuję się zupełnie inaczej jak w poprzednich, nie wiem czemu? może wiek :cool2:

Jeju,ale miałam dzisiaj dzień a właściwie to późne popołudnie.Pojechałam z córką do Reala bo na dziś miałam kupon rabatowy.Na koniec,podchodzę do kasy i przypomniałam sobie że wzięłam nie tą kartę na punkty żeby rabat dostać.Kurczę kosz wypełniony po brzegi.Córuchna nie chciała pojechać do domu żeby mi przywieźć,taka zmęczona już była.Musiałam zostawić kosz i obrócić sama po tą kartę,z przyczepką rowerem byłam,jeszcze odkryłam że w 1 kole zeszło trochę powietrze,wiatr pod oczy wiał.No ale 26zł rabatu było,to nie co dzień się zdarza.
No i taka ta moja rocznica ślubna,od lat to samo,jak każdy zwykły dzień.Teraz mężusia nie ma bo za granicą jest to usprawiedliwiony.

reklama
Marta :***

Mamcia siedzisz dzisiaj czy juz spisz?
U nas tez spagetti,wczoraj zrobilam na 2 dni

Liza mam nadzieje ze szybko pujdzie&&&&&

Ania haha kolacja nie sprzyjajaca spaniu;)
Ja tez lubie takie obiady..dawno bitek z buraczkami nie jadlam mmm.
Nas wilgoc tez nie omija..ale taki klimat..
Trzymam kciuki za chate caly czas,bedziecie mieli suuuper:)

Stefa glos oddany wczoraj i dzis:)
Korzystaj jak mozesz i leniuchuuuj:)

Monika nie zazdroszcze przejazdzki:\ ale dobze ze kasa do przodu:)
To Stefa ma takiego małza ze bukiet roz dostaje na rocznice,trzeba ja spytac jakich czarow uzywa bo moj tez ma skleroze;)

Ja korzystalam dzis z przyplywu gotowki i nakupilam dzieciom ciuchow.Zrobili mega przeceny to az szkoda bylo nie kupic;)
Potem wzielam sie za sprzatanie i pranie krzesel bo wygladaly gorzej niz te z pod smietnika...
Poplamione i pomazane dlugopisem..heh

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Do góry