reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

dziewczyny sorki, że tak wpadłam z tym głosowaniem ale normalnie dziś dostałam informację, że głosowanie już się rozpoczeło patrze a ja na 11 miejscu i ponoć jest już od 7 stycznia .. więc nad niczym się nie zsatanawiając wpładłam po pomoc do Was :) dziekuję i pamiętajcie jeden głos dziennie hehe ;)

ania dzieki czasem mam taki zajawki, że sobie fotki pstrykam, ale sprzet nie daje duzego pola do popisu ;)

mamcia ja mam taką samą nadzieję jak TY. Oby mu to zeszło, bo szkoda chłopaka , jeszcze TY w ciąży !.

kupiłam wczoraj mielone i myślę co zrobić, oprucz kotletów mielonych .. Poziomki doradz !!
a gdzie miałaś uderzyć jak nie do nas :tak::-) dobrze że mówisz, to będę klikać codziennie :tak: bo się dziwiłam że przed Twoim są takie brzydkie zdjęcia :cool2: a teraz rozumiem
ja też lubię robić fotki :tak: i zawsze mnie denerwuje że innym zrobię takie fajne, zwrócę uwagę na szczegóły, tło, ustawienie itp a mi to pstryk i jest :sorry: i dlatego ja mam mało zdjęć a moja rodzinka dużo i fajnych, nie wspominając o zwierzakach i takich artystycznych jak Twoja fotka :tak:
tylko właśnie sprzęt coraz starszy :dry:

może bolońskie lub pulpety w sosie pomidorowym, albo zapiekanka z makaronem lub ziemniakami
Mnie tez mdlosci mecza codziennie rano :sorry:, ale jak zjem to przechodzi na szczescie.
mi też zawsze przechodzi, bo zjadłam przed wyjściem. Może Prenatal mi zamulił

reklama
głos oddany

oj bidulki z tymi mdłościami

mamcia brzydka ta wysypka, mi to też przypomina alergie

annaoj te wycieczki po lekarzach brrry, my mamy do smarowania dexeryl, fajny i tani, do kąpieli olejek z adermy i też krem z teh serii, swietnie sie sprawdza jak jak się pojawi zaczerwienienie i zacznie się drapać, a olek w emolium , ale on nie ma atopowej skóry, chociaz jak przesadziłam z nabiałem to wyszly mu na łokciach szorstkie placki, myslałam ze to może od czołgania ale jednak zeszły , czyli jednak mleko

a ja dziś miałam kotleyu mielone, tak mi wymiotło wszytsko z zamrażarki , w ogóle z całej kuchni, pustki po swietach

dziś trening a ja pójde z olkiem na zakuoy, tylko jak ti pxniej dotargam do samochodu :cool:

strasznie łuszczy mi ię czoło, masakram, a cere mam raczej tłustą, co robić

lenka smaruj się emolientami od maluchów, zwałaszcza w miejscach wysuszosznych .. co z robić taka pogoda, w domu się grzejemy na dworze chłodzimy to skóra nie daje rady ;)

ania wygrała zapiekanka, tak dawno nie jadłam aa tak bardzo lubię !!

wróciłam od lekarza, powiedział że za długo już nie pochodzę w ciąży, do terminu niemam szans najmniejszych, mały główką wstawiony, szyjka niewiele ponad cm. Mam się nie stresować bo dziecku na tym etapie nic nie grozi, ale tydzień -dwa jakby posiedział byłoby idealnie. Za tydzień mam też się wstawić na kolejną wizytę.
lekarz potwierdzil obniżenie brzucha u mnie także dobrze przypuszczałam. No zobaczymy...;-)

stefa dzieki

ania ale fajny ten przepis, musze kiedys zdrobic, a misze też wstawic przepis na surówkę , naprawdę dobra, imoże stać w lodówce trzy tyg

happymama to teraz bedziemy czekan na info z porodówki, , fajnie ze wszytsko dobrze

HAPPY ciesze sie ze wizyta udana:) Maluch moze zrobic psikusa i jeszcze troche posiedziec;)

Mamcia i jak po szkole?

Stefa mi do obiadow weny brak oststnio:\

Ania mi snickersy pomagaly;)

Juz po wizycie pielegniarki:)
Ale nie bylo tak latwo..
Pierwszy tetmin byl na 24 grudnia.. Mialam dzwonic czy to nie pomylka ale zadzwonili pierwsi ze dostane list z nowa data. Przyszedl list na 7 stycznia..potem dostalam tel ze ta data tez zla i na 9 stycznia na 14..
Poszlam do przychodni.. Okazalo sie ze o niczym nie wiedza..??
Zdazylam wrocic do domu i za 2 minuty zapukala pielegniarka na wizyte.
Wazne ze juz mamy z glowy;)

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Dziewczyny dzis doszla do mnie czapeczka dla malego od poziomki. Jest cudowna, jestem pod takim wrazeniem ze szok. M jak zobaczyl to wymiekl :) tak mu sie podoba. Dzieki poziomki!!!!!!!

reklama
Happymama oj to teraz bedziesz siedziec jak na bombie :).
Maly zadowolony ze poszedl do szkoly ;), on zawsze lubil chodzic i w domu to usiedziec nie moze.

Do góry