ania138
miłość w trzech wymiarach
a gdzie miałaś uderzyć jak nie do nas :-) dobrze że mówisz, to będę klikać codziennie bo się dziwiłam że przed Twoim są takie brzydkie zdjęcia a teraz rozumiemdziewczyny sorki, że tak wpadłam z tym głosowaniem ale normalnie dziś dostałam informację, że głosowanie już się rozpoczeło patrze a ja na 11 miejscu i ponoć jest już od 7 stycznia .. więc nad niczym się nie zsatanawiając wpładłam po pomoc do Was dziekuję i pamiętajcie jeden głos dziennie hehe
ania dzieki czasem mam taki zajawki, że sobie fotki pstrykam, ale sprzet nie daje duzego pola do popisu
mamcia ja mam taką samą nadzieję jak TY. Oby mu to zeszło, bo szkoda chłopaka , jeszcze TY w ciąży !.
kupiłam wczoraj mielone i myślę co zrobić, oprucz kotletów mielonych .. Poziomki doradz !!
ja też lubię robić fotki i zawsze mnie denerwuje że innym zrobię takie fajne, zwrócę uwagę na szczegóły, tło, ustawienie itp a mi to pstryk i jest i dlatego ja mam mało zdjęć a moja rodzinka dużo i fajnych, nie wspominając o zwierzakach i takich artystycznych jak Twoja fotka
tylko właśnie sprzęt coraz starszy
może bolońskie lub pulpety w sosie pomidorowym, albo zapiekanka z makaronem lub ziemniakami
mi też zawsze przechodzi, bo zjadłam przed wyjściem. Może Prenatal mi zamuliłMnie tez mdlosci mecza codziennie rano , ale jak zjem to przechodzi na szczescie.