reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
ale sie rozpisalyscie, prawdziwe plotkowanie o pierdołach:-D

happymum szczerze wsółczuje, ja dopiero wychodze z tego szamba jakim jest pierwszy trymestr. a szczerze to jestem zla bo i tak sily na nic nie mam:cool:i czuje sie jak tłusty baleron:wściekła/y:

liza to szybkiej i sprawnej przeprowadzki

ania 138 owocnego igraszkowania:):-D

oczywsicie jestem jak flak, tyle bym chciala napisac ale mi sie po prostu nie chce, bo zaraz usne z glowa w komputerze:cool:
powiedzialam dzis mezowie,że nie bedziemy swietowac ze znajmoymi mojej 30stki bo nie wyobrazam sobie siedzenia z goscmi dluzej niz do 20stej

reklama
Marta24to zróbcie kinderparty i będzie do 20 :-D
Liza wszystkiego najjjjj spełnienia marzeń ;-)
Stefea wyjazd powiadasz...od razu mi się przypomina powiedzonko: kim jesteśmy - kobietami. Czego chcemy- nie wiemy. Kiedy chcemy to mieć - natychmiast :-D:-D:-D
Ania138 jak nie chce to nie ja, pamiętaj byle by białe było reszta się ułoży :-D:-D;-)
happymama no jak happymama może mieć doła??? ;-):-D
Poziomki jestem za 3 miesiącami :tak::tak::tak: pominęłabym ostatnie 2 najbardziej :-D

Kurcze dziewczyny ciężko Was nadrobić ja się teraz szwędam poza domem wykorzystuje pogode :-)
Ja o porodach się nie wypowiadam bo pierwszą rodziłam caaaały dzień ale się namęczyłam :angry: a przy dziewczynkach wiedziałam już wcześniej że będe mieć cesarke z czego zadowolona nie byłam!! i dłuuuugo dochodziłam do siebie ale to zapewne przez to że leżałam całą ciążę :-p dlatego starczy mi już tych atrakcji :-D

Właśnie mam zamiar iść na troszke się poopalać wróce i się szykuje bo zawozimy dziś dziewczyny do mamusi a starzy idą na impreze :tak::-D

Liza piwki wypite?

Marta kinderparty to dobry pomysl i bez alkoholu:D

Anulaa a dlaczego mialas cc? Powygrzwwaj kosci..tez bym chciala bo obolala jestem cala.

U nas pogoda wzgledna trza wypelznac z domu..ale mi sie nie chce...

Wiecie z jakos tak nie dociera do mnie ze urodze dziecko...

Ostatnia edycja:
HHAHAH KINDERPARTY dobr, goscie niektorzy byliby bardzo zadowoleni hehehehe

poziomki dotrze jak zaczniesz rodzic:-D

ja mialam dwie cc i trzecia pewnie też. po pierwszej dlugo dochodzilam do siebie ale to tez pewnie dlatego,że najpierw mnie omęczyli kilka dni i wywolywali porod i sie nie udalo. druga cc rewelacja

a ja mam chore zatoki i zdycham w ten upal i sie szwędam

ale się rozpisałyście a to i dobrze:-D
jak mąż w domu na L4 qrcze niczego nie ogarniam.. :szok:
wybaczcie.. :-D

a po wyjściu od fryzjera jestem mega wkurzona.. zieję ogniem na lewo i prawo.. wrrrr

zmykam opanować dom..

Poziomki już w 20 tc mi powiedział żebym się nastawiła na cesarke bo na pewno będzie, miałam zagrożoną całą ciąże do tego wada dochodziła troche się bali.Leżałam 7 mies w łóżki non stop albo w domu albo w szpitalu jak za często chodziłam siku to już mi chcieli cewnik pociskać :-p ale dobrze wspominam te czasy meżuś koło mnie latał :-D no i donosiłam szczęśliwie więc opłacało się :-)
Madii dokładnie chłop w domu i cały plan dnia się psuje u mnie to samo :-p:tak: A co z fryzjerem wygolił Cię za bardzo?? czy przystojny nie był?? :szok::-D:-D:-D
Poziomki podkaszarke bierzesz i co miesiąc inna fryzura powiadasz :-D
Marta no sooo muszą zrozumieć kobieta w ciąży ma rózne zachcianki ;-) baloniki piccolo takich urodzin zapewne jeszcze nie miałaś :-D

A my odwieźliśmy już dzieci i czekamy na znajomych i w tango jedziemy :-p ehhh życie :rofl2::-D

Anula moze co miesiac nie ale wiesz praktyka czyni mistrza:D
Ale Ci dobrze,tez bym do ludzi wyszla:)

Kurcze wylazlam na dwor i ledwo doszlam na plac zabaw tak mnie krzyz boli i brzuch ciagnie i jeszcze te mdlosci....

poziomki wspolczuje tych mdlosci, mam nadzieje,że mnie nie bea trzymać tak dlugo.

anulaa zazdroszcze wypadu, tez bym gdzies wyskoczyla z mężem, nawet nie mamy sie kiedy przytulać bo ja zanim sie poloze do lozka juz spie na stojaco o 21:baffled::no:

dzis przychodza znajomi, mam nadzieje ze do 21 sie zmyja bo ja dluzej nie wytrzymam. najwyzej pojde uspic niuńka to usne przez przypadek:-D:-D

madii mi mąż tez dzień psuje jak jest w domu

reklama
Hej
co do chłopa w domu to wrzód na tyłku jest mniej upierdliwy :tak::-D

Jeśli chodzi o moje porody to oba SN. Pierwszy wspominam dobrze choć dużo mi pomogła jakaś pani (hahahahaha nie wiem kim ona była wydaje mi się że lekarzem) jeszcze wtedy nie wiedziałam co i jak :biggrin2: a z drugim to poszło jak tajfun :tak:, no prawie pach pach i po sprawie :biggrin2: mój ginek stwierdził, że z trzecim nie dojadę :-D a taki chudzielec zawsze byłam i tylko słyszałam: przygotuj się na cesarkę bo Ty w ogóle bioder nie masz :szok: a ginek twierdził, że mam miednicę stworzoną do rodzenia i chwała mu, że miał rację

Ania138 to super ze lubisz swojego gina:) Z calego zamieszania lubie najbardziej starania i bieganie do apteki po testy;))
Startujecie od razu czy za jakis czas?

Ja tez mam slabosc do szpilek ale najpierw musze zylaki usunac:(((
fakt nie do podważenia :-D ja też to lubię najbardziej
kurcze kilka dni temu zauważyłam że też coś mi się na nodze robi :no:
ania jak lubisz swojego gina to super :biggrin2: zawsze to cos ;-) i od kiedy zaczynacie staranka? :biggrin2: a dzieciaki wiedza ze chcecie sprawic potomka kolejnego? :biggrin2: :-D

za 6 dni kończę piguły i jeden cykl mamy poczekać i do dzieła :-D
kwas foliowy już łykam od tygodnia więc trochę do przodu :tak: (bo dobrze żeby minimum 4 tygodnie brać) tylko kazał mi kupić inny jakiś i na poniedziałek będzie

córka jest przeciwna :confused::dry: ale tłumaczę że to nie żaden dramat i pokazałam jej Wasze suwaczki i tłumaczyłam że po tyle dzieci macie wię teraz trawi :happy2:
a synek nie może się doczekać :tak::-D
Ania138 jak nie chce to nie ja, pamiętaj byle by białe było reszta się ułoży :-D:-D;-)
dobra rada :tak:hahahahahaha :-D

ach i zmieniłam już wariant ubezpieczenia na bardziej korzystny jeśli chodzi o urodzenie dziecka i od lipca będzie się liczyć a karencja na ciążę trwa 9 miesięcy więc będzie dobrze (pewnie że dużo cwaniaków było)

Do góry