annaoj kce
08.06/04.10/09.13
cześć dziewczyny
wczoraj mnie wypuścili i leżakuję w domu. Muszę tak najbliższe 6 tygodni wytrzymać, Anula podziwiam nie wiem jak to zrobiłaś, mnie po 2 dniach tak krzyże bolą, że Moja najbliższe atrakcje to wizyta u ginki i w labo na badaniach Wczoraj się nie odmeldowałam, bo dzieciakami się musiałam nacieszyć.
Poziomki ja nie daje rady z tel, k... dostaję, podczytać tak, ale pisać
Liza daj znać po przeprowadzce.
Ania córa się przekona spoko. Mój w dniu wyjazdu do szpitala, pyta mnie kiedy następne, zwariował, mówię, że nigdy, a on dlaczego itp, itd. W końcu B mu mói, że jak będzie miał żonę to będzie miał tyle ile będzie chciał dzieci. Młody chwilę pomyślał i w końcu wyskoczył z tekstem, że jego żona będzie co roku dziecko rodzić;-) Taki prorodzinny egzemplarz mi się trafił;-)
Trzymam kciuki za staranka.
do później
wczoraj mnie wypuścili i leżakuję w domu. Muszę tak najbliższe 6 tygodni wytrzymać, Anula podziwiam nie wiem jak to zrobiłaś, mnie po 2 dniach tak krzyże bolą, że Moja najbliższe atrakcje to wizyta u ginki i w labo na badaniach Wczoraj się nie odmeldowałam, bo dzieciakami się musiałam nacieszyć.
Poziomki ja nie daje rady z tel, k... dostaję, podczytać tak, ale pisać
Liza daj znać po przeprowadzce.
Ania córa się przekona spoko. Mój w dniu wyjazdu do szpitala, pyta mnie kiedy następne, zwariował, mówię, że nigdy, a on dlaczego itp, itd. W końcu B mu mói, że jak będzie miał żonę to będzie miał tyle ile będzie chciał dzieci. Młody chwilę pomyślał i w końcu wyskoczył z tekstem, że jego żona będzie co roku dziecko rodzić;-) Taki prorodzinny egzemplarz mi się trafił;-)
Trzymam kciuki za staranka.
uśmiałam się w Twojej córy, ale moja to też mała dama, więc pewnie też z takimi tekstami będzie niedługo wyskakiwać.piszecie o corkach, ja uwielbiam patrzec jak moja corka dorasta, ma dopiero niecale 7 lat ale daje czadu.....ostatnio patrze katem oka a ona pilnikuje sobie pazocie, juz mi sie smiać chciało.....mowie jej,żeby zmieniła sukienke bo jest gorąco a ta patrzy na mnie poważnym wzrokiem i mówi: mamo nie wiesz,że damom sie nie rozkazuje???? a tak w ogole to masz ogórki? bo musze sobie maseczke na opuchnięte oczy zrobic??? mysłalam,że padnepożniej sie mnie pyta: mamo a spisz w staniku bo ja tak i pokazuje mi stanik os stroju kąpielowego
mój plan zacny sie powiodl, wlasnieleze obok norberta i zarazn ide spać, ale i tak dziś 22 a ja nie spie, jest postęp
liza &&&& za przeprowadzke
ania 138 a czemu najpozniej w maju urodzic?
do później