reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

cześć dziewczyny
wczoraj mnie wypuścili i leżakuję w domu. Muszę tak najbliższe 6 tygodni wytrzymać, Anula podziwiam nie wiem jak to zrobiłaś, mnie po 2 dniach tak krzyże bolą, że :szok: Moja najbliższe atrakcje to wizyta u ginki i w labo na badaniach:baffled: Wczoraj się nie odmeldowałam, bo dzieciakami się musiałam nacieszyć.
Poziomki ja nie daje rady z tel, k... dostaję, podczytać tak, ale pisać:no:

Liza daj znać po przeprowadzce.
Ania córa się przekona spoko. Mój w dniu wyjazdu do szpitala, pyta mnie kiedy następne:dry:, zwariował, mówię, że nigdy, a on dlaczego itp, itd. W końcu B mu mói, że jak będzie miał żonę to będzie miał tyle ile będzie chciał dzieci. Młody chwilę pomyślał i w końcu wyskoczył z tekstem, że jego żona będzie co roku dziecko rodzić;-) Taki prorodzinny egzemplarz mi się trafił;-)
Trzymam kciuki za staranka.
piszecie o corkach, ja uwielbiam patrzec jak moja corka dorasta, ma dopiero niecale 7 lat ale daje czadu.....ostatnio patrze katem oka a ona pilnikuje sobie pazocie, juz mi sie smiać chciało.....mowie jej,żeby zmieniła sukienke bo jest gorąco a ta patrzy na mnie poważnym wzrokiem i mówi: mamo nie wiesz,że damom sie nie rozkazuje????:nerd: a tak w ogole to masz ogórki? bo musze sobie maseczke na opuchnięte oczy zrobic???:nerd::szok: mysłalam,że padne:-D:-Dpożniej sie mnie pyta: mamo a spisz w staniku bo ja tak i pokazuje mi stanik os stroju kąpielowego:-D

mój plan zacny sie powiodl, wlasnieleze obok norberta i zarazn ide spać, ale i tak dziś 22 a ja nie spie, jest postęp

liza &&&& za przeprowadzke

ania 138 a czemu najpozniej w maju urodzic?
uśmiałam się w Twojej córy, ale moja to też mała dama, więc pewnie też z takimi tekstami będzie niedługo wyskakiwać.

do później

reklama
hej!
wracam do żywych!!!! :rofl2: komputer już działa.

staram się nadrobić ale jejku, tyle się różnych tematów przewija że się gubię. :rofl2:

Ania - udanych starań - może bliźniaki ci się trafią. :-p

o porodach - to ja tak jak Poziomki - ani razu nie odeszły mi wody, zawsze mi przebijali i to już pod sam koniec.
ani razu nie nacinali.
Pierwszy poród poszedł szybko - wszyscy byli wielce zdziwieni że jakto piewrsze dziecko i tylko 2 godziny porodu.

za drugim razem miałam tak jak Ania - tak szybko poszło że jak dojechaliśmy do szpitala to 30 min później Maja już była na świecie.A byłam taka przekonana że to tak powoli i wogóle tyle czasu trwa że jeszcze namówiłam męża żebyśmy do sklepu po bułki poszli! :baffled::rofl2: mało nie urodziłam w tym sklepie, bo już skórcze miałam takie że nie moglam iść z powrotem. :rofl2:
Z trzecim to była maskara - bo pierwszy raz w życiu miałam fauszywe alarmy!!!:szok: wyobrażacie to sobie trzecia ciąża wydawało mi się że UMIEM już ROZPOZNAĆ PORÓD! a tu się 2 razy okazało że silne regularne skórcze (przez kilka godzin, co 3 minuty) a potem nagle nic z tego!:baffled: przysięgam jak za trzecim razem jechaliśmy do szpitala i jak położona mi powiedziała że jest 5cm rozwarcia i zostaję i NA PEWNO urodzę to popłakałam się ze szczęścia, bo już byłam przekonana że to kolejna "zmyłka" mojego dziecka.

Annaoj zawsze lepiej w domu niz w szpitalu:tak:
Teraz odpoczywaj i zaciskaj nogi:-) a wszystko bedzie dobrze.Bierzesz prochy na podtrzymanie?

mamartusia teraz tez pewnie szybko pójdzie:)

Ja cos sie dzisiaj dziwnie czuje i nie wiem czy jutro na Ip nie podjade bo mala jest dzisiaj mniej aktywna i podbrzusze i krzyz mi dokuczaja..Wziełam 2 nospy i zalegam...zobaczymy co bedzie:confused:

Witam z wyrka

w ramach nudy wyliczyłam sobie, że przede mną 45 zależności od wszystkich wokół. Zwariuję chyba. Wczoraj B wieszał pranie, a mnie patrząc na niego tak nosiło:wściekła/y::wściekła/y:

Poziomki musisz się teraz codziennie meldować, co byśmy wiedziały, że jeszcze nie urodziłaś;-) Nie dostałam leków, bo na kiepską szyjkę ponoć nic nie dają, a skurczy u mnie niet, na szczęście. Zapodaje sobie tylko globulki co 3 dzień, ze względu na pesar.
Mamartusia jak się czujesz?

Annaoj przesrane masz:baffled:

Po nocy czuje się lepiej ale po troszku caly czas mi czop odchodzi...ale to moze pooooootrwać.
Złapał mnie dzisiaj taki ból zęba ze zwariuje:wściekła/y:

Melduje się i ja.. Wróciłam z działeczki po weekendowym odpoczywaniu hehe i jestem jeszcze bardziej zmeczona niż byłam!

pozioki wspólczuje Ci na maksa.. bol zeba, odchodzący czop i bolace krzyże .. myslę, że gorzej już nie będzie ;)

annaoj cieszę się, że jesteś w domu :) zobaczysz będzie dobrze a chłopu czasem się przyda takie chwilowe przejecie obowiązków ;) wiesz o co mi chodzi ;)

to odpowiedz na dwa ostatnie posty reszte musze ogarnąć hehe ale najpierw to spadam do wanny :d

ciaoo !

hej

ja zdycham na maksa, nie mam siy chodzic i jakmnie ta bezsilnosc wku......rza:no::angry::wściekła/y:

poziomki jak stefa napisala,,,,gorzej nie bedzie, bedzie lepiej

steffa zerknęłam na twojego bloga masz cos z "adehadowca" troche co? nie usiedzisz w miejscu...ja podobnie, jaby nie rodzice moglabym ogros w niedziele plewić bo nie umieim siedzieć bezczynnie i u nas tez najpierpojawiła sie D, pozniej N a teraz jak dziewczynka to może bedzie A:-(

annoj szczerze wspolczuje lezenia

Kochane trzymam Was za slowo!:D

Dzisiaj kupilam juz cala reszte tzn pieluchy dla siebie i Jagi,kosmetyki itp
Jak juz wszystko gotowe to bede chodzic do sierpnia;D
Wyjelam jednego pampka BOSZzz jakie one malusie:))))

Bylysmy w parku na dniach Konstancina,dziewczyny malowaly gipsowe odlewy, dostaly mase balonow-wrocilysmy do domu,wykapaly sie i poszly spac o 18.30....
Ciekawe czy wytrzymaja.do rana chmmm

Marta za to ja Ci powiem...bedzie gorzej...;)

Ostatnia edycja:
odleżyna wytrenowana:baffled:
wciągnęła mnie książka i jakoś dzionek zleciał

Poziomki współczuję bólu zęba.

Marta a co Cie tak dopadło?

Stefea weekend jest na wypoczynek, zapomniałaś.

Reszta dziewczyn chyba na łono natury wyległa.

reklama
Do góry