reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej dziewczyny

nie nadrobie was, ale juz powinnam byc na bieżąco , od wczoraj jestem na zwolnieniu i powoli zaczynam cieszyć sie wolnym w domu. choc jeszcze stresa mam czy nie zadzwonia z pracy i czegos nie będą chcieli:baffled:

reklama
Marta24 mam nadzieje ze juz nie zadzwonia i bedziesz miala spokoj:)

Wlasnie ogladam program o rodzinach wielodzietnych... Dziewczyny my to PIKUS!!
Maja po 9-14 dzieci (wszystkie swoje)i na tym nie koniec!! Ja ich naprawde podziwiam bo ja nie dala bym rady!!!
Zapomnialam wspomniec ze mieszkaja w UK no w Pl nie wyzyli by bo mieszkamy przeciez w panstwie prorodzinnym:confused::D

Ostatnia edycja:
liza rozpakowywac to ja moge, ale pakowac, kciukiza szybka przeprowadzke

poziomki o widze ze sie trzymasz, oby tak dalej, pakuj sie kochana pakuj

my po szczepieniach ale niezaszczepieni, olek wazy 6 kg, według niego azs, a ja mam chwilowo dosc

Lenka moja mała ma AZS da się z tym żyć ;) tylko zwiększona pielegnacja, no i kremy, kremy i jeszcze raz kremy. Mnie moja doktorka przepisuje taki fajny krem nawilzajacy do robienia- rewelacja i kosztuje jedyne 6 zł a nie jak te inne specyfiki dla atopikow rujnujące budżet domowy :baffled: Teraz już mamy fajnie, bo sama pamięta o kremowaniu, jak swędzi nie drapie tylko biegnie po krem. Nie połozy się spać jak jej nie nabalsamuje .. ale jak była mała to masakra ! jakby miała oparzoną buzię - najbardziej jej właśnie to AZS tam pokazywało. Najgorsze jes to że AZS nie zawsze idzie w parze z alergia, po prostu źle wykształcona skóra :baffled:

poziomki spakowana ? mam nadzieje ze jeszcze z nami pobędziesz ;p bo kto będzie zagadywał na BB jak znikniesz

marta super, że już na l-4. A jak w pracy zareagowali?

happymama grunt to się nie nakrecac a wszystko będzie dobrze, kazda ciaza jest inna tak jak kazde dziecko wiec będzie loozik ;)

a ja dziś sobie paznokcie różowe strzeliłam hehe az Powera nabrałam haha

Wlasnie male obudzily mnie potwornym wrzaskiem bo doszly do wniosku przez sen ze sie beda kopac....:mad:

Melduje ze torba w 1/4 spakowana:p

Lenka AZS lepsze od pokarmowki...ale poduszki i tak zmien. Mam nadzieje ze dojdziecie do tego co mu jest i mecz lekarza o krem taki jak Stefa dostaje bo one sa niezastapione:)
Nie dziwie sie ze masz dosc ale uszy do gory:))

Stefa i tak zagladam do Was z tel(dlatego wlasnie tak czesto) wiec tak do konca nie znikne a w szpitalu idzie sie zanudzic po pierwszej dobie:cool:

Ostatnia edycja:
hej

Steffa w sumie nie wiem jak nastrój po moim nagłym zwolnieniu, w sumie to kazdy wiedzial ze przed zakonczeniem roku odejde bo mamumowe na czas okreslonyi musialam zeby mi sie wszytsko nalezalo, ale chyba kazdy myslalam ze za jakis tydzien odejde.wsumie to szale przeważyło to,że wponiedzialek wstałam nieprzytomna, niedobrze,nogi okropnie mnie bolaly, chodzic nie moglam i ogolnie nie mialam sily, a dzieci w szkole wiadomo jakie sa wiec na wszelki wypadek wystawilam oceny juz dlugopisem i we wtorek poszlam do lekarza, do tego wzięły mnie zatoki i powiedzialam sobie,że koniec tego i ide na zwolnienie. dyrektorka spytala tylko czy oceny wystawione i musiala wyslac kogos na zastepstwo za mnie na jeden egz.....
a moje zdjecia na fb to spred roku hehe

poziomki a czemu ty juz idziesz do szpitala? przepraszam ale niedoczytalam. jejku bedziesz miala takie male cudo koljene do kochania i calowania. ja odkad mam spokojna glowe,że nalezy mi sie macierzyński ciesze sie calym sercem z tej naszej malej niespodzianki:)

liza a skad dokąd wy sie przeprowadzacie???

mamtyle zleglosci w domu i dookola domu,ze nie wiemod czeg zacząć nadrabianie

Witajcie...
znowu mam kolejny zabiegany dzień..:-) ,ze wieczorem padam na twarz...
dziś śmigam ze starszą córa do fryzjera, robię się na bóstwo:-D
Trójca rozrabia jak zwykle..
a mąż póki co siedzi na L4 i może obędzie się bez operacji...

dziewczynki 3majcie sie dzielnie.. zmykam..

Madii dobrze ze jednak bez operacji, piekniej tam:-D

Stefa Poziomki, ja wiem co to azs, Antek ma, tylko powiedziałabym ze dosyc łagodne, ogólnie ma szorstką skóre i w jednym miejscu mu się zazwyczaj coś zrobi i paprze, głównie zimą, ale właśnie przedwczoraj tak mi rozdrapał że aż się sączyło, trzeba wrócić do kąpieli w płatkach owsianych
u Olka wydaje mi się dzisiaj ze jednak lepsiej, zmienił krem na emolium i chyba lepszy, oby tak dalej:-D

Wczoraj antek miał urodziny, zazyczył sobie tort bezowy i dzsiaj mam całą lodówkę przez niego zalaną przez kupną bezę:wściekła/y: , a jak ja piekę bezę to spokojnie wytrzymuje dwa dni i nic z niej nie leci

pozdrowionka

Marta24 jeszcze niw ide do szpitala ale torbe musze miec juz na zas spakowana bo czlowiek ne zna dnia ani godziny hehe a takie pakowanie sie wcostatniej chwili to nic fajnego.
Wlasciwie to nadal do mnie nie dociera ze wlasciwie zaraz urodze,to jakies strasznie abstrakcyjne;D
Kozystaj i odpoczywaj:)

Madii koniecznie sie potem pochwal:)
Dobrze ze maz nie musi miec operacji.

Lenka ciesze sie ze po czyms jest poptawa, moim dzieciakom dobrze robila kapiel w siemieniu lnianym:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wpadam na chwile z prośba o pomoc!

Znacie jakies fajne tanie noclegi dla rodziny 2+3 !!! Help me bo ja nie mam zielonego pojecia gdzie mogę wyruszyć ze swoją gromadką i nie zrujnować się przy tym finansowo..

Dziękówka :*

Do góry