reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam i ja z kafka:)
Zwlec sie z lozka dzis nie moglismy..

Dziekuje za zyczenia:*

Mamcia ciesze sie ze jest lepiej,oby tak dalej.
A jak Ty sie czujesz?

Stefa jutro do pracy? Bawcie sie dobrze ,my ostatnio lazimy po sklepach i skupujemy:D
Juz wczoraj na lumpach byly ubranka po 20 pensow.

Ania tesciowa..%€#&#%%#@fffd
Moja tez potrafi tkie teksty sypac.
Odkad wyjechalam z dziecmi z Pl nie kontaktujemy sie z nia..wreszcie ma swiety spokoj.

Co do Jagody to silna jest po mamusi bo ja jak mialam pol roku to stalam w lozeczku i tak szarpalam ze je rozwalilam

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

reklama
Mamcia nocka dobrze bo goscie siedzieli do22.30 wiec dzieci padly w sekunde. My sobie jeszcze posiedzielismy i rozkoszowalismy sie spikojem;)

spoźnione życzenia dla Alanka i Gosi

jestem i czytam ale jakoś weny rakuje do pisania

dorota jak brzusio, widac już coś
pozimko o ześ Ty siłaczko, u nas Olek zaczął się czołgać , i jak szybko to robi to skacze jak żaba, fajnie to wygląda, ile takie maluchy daja radości, za to w nocy takie pobudki że :confused2:

stefa zazdroszczę wypadu i jestem chętna ba beblanie , a jak:tak:, też jestem ciekawa o co kaman z tym piórkiem ?
a doczytałam

ania współczuje

ANIA dziekuje,wlasnie jestesmy w drodze na niespodzianke :-),Ja tezkilka razy wstaje w nocy ,choc moje dzieci ostatnio bardzo ladnie spia,ale ja wiecznie siku chodze w nocy .

LENKA dziekuje w imieniu alanka .A moj brzuszek pokaze wam w nasteonyym tygodniu .Na czczo juz widac ze w ciazy jestem :-).A jak sobie pojem to wieczorem to sleby by widzial ze jaw ciazy bo brzuch jak balon hihihihi.

Ostatnio czuje sie lepiej,mdlosci i wymioty odpuscily,tzn sa nadal ale nie w takiej sile jak bylo to wczesniej.Ostatnio kilka dni bylo fajnie w koncu sobie pojadlam duzohihihih.dzis jest gorzej,wiecej wymiotuje i mniej jem :(,ale z jednej strony wiem ze z dzieckiem jest okbo daje o sobie znac hihihihih.

Wzielismy mojego malego kompa :-),jestesmy w drodze i moge cos napisac.
Ja niee wiem czy tylko moje dzieci takie glosne i niedobre,naprawde wiele dzieci znam i kolezanki znaja mnie,ale wiekszosc mowi ze ja to serio mam nadpobudliwe dzieci :-(,naprawde czaembardzo ciezko przy nich wyrobic.Teraz tez w samochodzie to do glowy zaraz z nimi dostane..To sie wygadalam hihihihi.

Milego wieczoru

nie no to juz to mnie zabilo totalnie .

HAPPYMAMA ta dziewczyna co urodzica coreczke na lutym co dziecko zmarlo to ja ja znam z innego tajnego watku :(.Nick jej to KERNA ? prawda ?

Boze jaki ten swiat jest popiepszony .

Dzieki:*

Lenka daja mase radosci:) Jagoda caly czas czyms zaskakuje! Przy tym jest rak slodka ze wymiekamy:)

Dorota co to za niespodzianka?

Stefa jak dzien minal?

Madii dawaj,dawaj

Mamcia wylaz z ukrycia

A co Was tak powymiatalo??

Jutro wizyta z Jagoda u dietetyka heh

reklama
hej
ja nadal w pidżamie :cool2: cały dzień mnie mdli a śniadanie :baffled: jak na złość mała lata, napina się i kopie jak szalona :confused:
od babci wróciła tylko córcia bo synek jeszcze się nie nagrał ze szwagrem, może być bo on to ranny ptaszek a Majka to śpioch więc w wolny dzień jak znalazł :tak:
ania nie wiem czy pamiętasz ale kiedyś marta podrzuciła nam film "The secret" który mniej więcej mówił i sile przyciągania. Jedną z metod na udowodnienie tej tezy jest właśnie próba niebieskiego piórka. Wyobraź sobie niebieskie piórka, dokładnie sobie go zwizualizuj, dotknij go ( w myślach ). Uwierz, że w najbliższym czasie spotkasz je na swojej drodze ;) potem co jakiś czas mimochodem przypomnij sobie o niebieskim piórku, ale wiesz bez przesadyzmu i popadania w paranoje :rofl2: i daj znać czy znalazłaś niebieskie piórko ! To taka magia! Może jest, może jej nie ma, ale łatwiej się żyje myśląc w sposób pozytywny tylko i wyłącznie ;)

a teściową to masz Ci powiem łagodnie krejzolkę hehe ile ona ma lat, może to taki wiek zapominania się hehe ;) musisz się z tym nauczyć żyć bo już chyba inaczej nie będzie:confused2:
ciekawe, muszę obejrzeć :tak:
ale znalazłaś to "niebieskie piórko" czy to tylko symbol czegoś? może więcej zatrybię jak zobaczę film

moja teściowa ma 54 lata więc to nie skleroza ona od zawsze jest taka bezczelna :dry: tylko teraz mniej mnie to rusza bo mieszkam dalej niż dwa kroki :tak:

Do góry