reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota ładne mieszkanko, brzuszek masz spory ale fajny i zgrabniutki:-)

dziewczyny czop nie zawsze odchodzi, mi tylko w poprzedniej ciązy i teraz, to wygląda jak taki zbity kawałek galarety nie da się tego raczej przeoczyć, czasami jest biały a czasami brunatny lub podbarwiony krwią.

ja dzisiaj czuję się dobrze, w nocy obudził mnie jeden bolesny skurcz a teraz spokój.

moje dzieci nadal mają wolne, dopiero w środę idą do szkoły i przedszkola, mam wrażenie że już z miesiąc siedzimy wszyscy w domu...

reklama
Dziekuje za wszystkie komplementy .

Ja zawsze w ciazach mialam duzy brzuch i szybko widoczny :-), to jest brzuch z rana a jak mam fajny dzien i sobie pojem to jest o wiele wiekszy hihihihih

Ja tez nie wiem jak czop wyglada .

ANIU wynajmujemy to mieszkanie ,a to nasze wlasnie dzis dalismy ogloszenie i czekamy na rezultaty,tamto tez chcemy wynajac i placic za ta kase wiecej czynszow tam za tamto aby szybciej splacic to nasze i ubiegac sie o zamiane mieszkania , a nie caly czas wynajmowac :-).

Oj kiepsko ja sie dzis czuje.wymioty,nudnosci non stop,glowa mnie od rana boli i co zadko brzuch jak na @ mnie boli a w tej ciazy naprawde zadko brzuch mnie boli a dzis boli niestety :-(.

Ale spiacy dzien.
Mlody zostal w domu, jest tak wysypany ze masakra, mam nadzieje ze jutro wcisna nas do lekarza. Wszystko zasycha ale wyglada jak tredowaty, az takie suche place mu sie porobily. Nudy.....
wyskoczylismy tylko do sklepu na chwilke. Dzis na obiad pulpeciki w sosie pomidorowym. Ale zachcialo mi sie kapusniaka i juz sie robi :tak:, mmmm pachnie super ;-).

mamcia ciekawe od czego go wysypało, może jakis wirus, a poza wysypka nic mu nie jest

chwalę się Zdjęcie1330.jpgZdjęcie1336.jpgZdjęcie1338.jpgZdjęcie1339.jpgzdjęcie1340.jpgZdjęcie1341.jpg

Załączniki

• Zdjęcie1330.jpg
    Zdjęcie1330.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie1336.jpg
    Zdjęcie1336.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie1338.jpg
    Zdjęcie1338.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie1339.jpg
    Zdjęcie1339.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 33
  • zdjęcie1340.jpg
    zdjęcie1340.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie1341.jpg
    Zdjęcie1341.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 34
Witam!Ostatnio tylko wchodzę na forum i czytam.Dzisiaj zajrzałam na zamknięty nasz i odnośnie odp.happymamy do mnie to ja też mało pisuję ale myślę że mnie nie odrzucicie.
Odnośnie tego Twojego czopa to jak wypadł kawałek to żeczywiście nic nie przesądza.Mnie w drugiej ciąży tak 10 dni przed terminem odeszła część wód,poszłam do lek.,na oddział przyjęli mnie expresowo,nawet położyli na porodówce i miałam zacząć rodzić a tu nic,przez 4 godz kilka słabych skurczy.W istocie potrzymali mnie kilka dni na obserwacji.W pon.wyszłam po śniadaniu do domu i we wt.o północy byłam spowrotem tam ale poród był w toku.
Co do wypadków w kraju to masakra,dosłownie jeden po drugim.
Dorota-ja też kernę poznałam,na dzieciach z września 2010,a Ty gdzie ją poznałaś?Widziałam że w 3ciej ciąży była i nawet napisałam do niej czyby chciała z nami pisać bo przecież wielodzietna miała być ale się nie odezwała.
Mamcia-śliczne te Twoje dzieła,moje starsze dzieciaki robiły kiedyś filofany.
No i dzieła szydełkowe też super.
I tak zapytam,w szkołach u moich szli 2.01 ale podobno większość miała jutra a jak u Was?
Jutro idę do banku zlikwidować lokatę i będę przenosić sporą gotówkę do innego.Najbardziej boi się moja mama,żeby mnie ktoś nie napadł bo pod sam bank(tam gdzie chcę wpłacić)nie można podjechać bo to w centrum miasta i ulica zamknięta dla samochodów.

Monika nie wyplacaj gotowki tylko zaloz lokalte w innym banku ta wyplac na konto twoje i zrob przelew nigdzie z pieniedzmi ne bedziesz musiala chodzic :-)

Lenka piekne te czapy :-)

Poziomki dzis dzien depresji bo jutro po 20 dniach wolnego do pracy ... nie lubie bardzo !

Dorota co za majteczki ulala :-)

Ania a to migrena czy jak ?

Mamcia a ospe juz mial ? Teraz ten mieczak zakazny tez grasuje zobacz na necie i prownaj :-) hehr ja w ie zdisgnozowalam wlasnie jego u 3 dzieci.... doktor kłin hih

Ostatnia edycja:
A ja nie widze zdjec!!! Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dietetyk stwierdzila ze nic nie stwierdzil:) Kazal nam przyjsc za 3 miesiace i karmic jak karmie:)

Mi czop zaczal odchodzic miesiac przed,porodem z Jagoda a z blizniakami ponad tydzien przed wywolaniem

Ania wspolczuje tych migren..mialam z Jagoda i nic mi nie pomagalo

Stefa tulam

Aaa udalo soe!
Dorota WoW to nie blizniaki???
Meble Wasze? Łozko pietrowe super!

Lenka czapki piekne!:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Ostatnia edycja:
reklama
I ja sie pochwale

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Załączniki