reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota tak to Kerna:-(

odszedł mi dzisiaj spory kawałek czopa:szok: czuję że to już nie długo ale mam nadzieję że chociaż 2 tygodnie wytrzymam, w czwartek wizyta.

reklama
HAPPYMAMA tak ja znam KERNE:-(,Jezu jakie to niesprawiedliwe.

To zycze Ciabys jeszcze wytrzymala najdluzej jak sie da,ja alanka urodzilam 35 ty i 0 dni :-).

ANIU olej tesciowa :-),choc wiem jak takie glupie gadki moga wkurzac wrrrrrrrrrr.

POZIOMKI daj znac jak u dietetyka z Jagodka bylo.A niespodzianke wczoraj razem z M zrobilismy dzieciom i dziadkom,jadac do dziadkow 120 km w odwiedziny,Wracamy dzis kolo godz 19 :-)

Ja jak zwykle juz spac nie moge wiec zagladam do was :-)

dalej mieszkanie

25jwpsn.jpg

vyw8br.jpg

Ostatnia edycja:
No to was zbombardowalam z rana zdjeciami .Jak wspomnialam to zdjecia z poczatku jak jeszcze nie bylo wszystko posprzatane :-).

Dobra lece bo juz alanek przez ramie mi zaglada :-)

Przepraszam za post pod postem ale balam sie ze cos pozniej sie nie wysle wszystko razem .

Dorota super fotki, bardzo ladne mieszkanko wam sie trafilo, a dzieci jakie szczesliwe :D.
Ale masz juz duzy brzuszek, szok. Sliczny :)
Happymama ja nawet nie wiem jak czop wyglada mi nigdy nie wypadl, i boje sie ze przeocze. Juz tak malo zostalo a pamietam jak pisalas ze byle do 30 tyg. :). Zaraz bedziesz tulic malego :).
Moj wlasnie mnie bombarduje kopniakami....

hej
witam się z rana

dorota fajne mieszkanko a brzuch typowo ciązowych , fajan taka piłeczka

poziomki smieszy mnie ten dietetyk, biedna Jagoda

miłego dnia, nie długo do koscioła smigamy

hej
witam się rano,
dzieci dzisiaj wstały po 9, nie wiem jak jutro wstaniemy przed 7 rano
Dorota bardzo fajne mieszkanie, a brzuszek masz faktycznie jak piłeczka, ale Ty szczuplutka jesteś
mamcia, lenka witajcie
poziomki tez mnie śmieszy ten dietetyk, ja byłam jako niemowlak okropnie gruba, moje dzieci też,
i wyrośliśmy jak jak rok minoł
dobra biore się do pracy bo ja już dzisiaj popracować musze
miłego dnia mamusie

reklama
hej
od rana znowu wymiotuję :baffled: jeszcze mnie głowa rozbolała, wzięłam apap, miejmy nadzieję że zanim poszłam tulić kibelek zdążył trochę zadziałać bo zwariuję :eek:
a małej najwyraźniej to pasuje bo kopie bez przerwy :sorry:
M na 12 idzie z Majką do kościoła po kredę i pewnie pojadą odrazu po Dawida więc będę miała chwilę na odpoczynek w ciszy
ANIU olej tesciowa :-),choc wiem jak takie glupie gadki moga wkurzac wrrrrrrrrrr.
od kiedy się wyprowadziłam leje na nią totalnie :tak: tyle że zawsze mnie to wku....... ale już tak tego nie przeżywam jak kiedyś
Bardzo fajne mieszkanie, a powiedz mi bo nie wiem czy przegapiłam, czy kupiliście, czy wynajmujecie i co z Waszym poprzednim mieszaniem?
ale masz śliczny brzuszek :-) podobny do mojego :tak: ale powiem Ci że jak na 13 tydz. to spory :tak::-)
fajnie że dziadki się ucieszyli
Happymama ja nawet nie wiem jak czop wyglada mi nigdy nie wypadl, i boje sie ze przeocze. Juz tak malo zostalo a pamietam jak pisalas ze byle do 30 tyg. :). Zaraz bedziesz tulic malego :).
Moj wlasnie mnie bombarduje kopniakami....
No ja właśnie też nie wiem jak czop wygląda :no:
a jak nocka minęła?

Do góry