witajcie
wyszłam o 11:30 po Majkę to można powiedzieć że dopiero siedzę porządnie choć lepiej by mi się leżało ale źle mi się pisze
pojechałam z dziećmi na drugi koniec miasta do Decatlona po strój jednoczęściowy i czepek gumowy dla Majki bo od jutra ma basen wznowiony i dama chce wyglądać
tyle że znowu pachwiny mnie bolą a jutro trzeba dojechać na ten basen
nawet nie wiedziałam że obniżyli u nas cenę biletów o 20 gr ale zawsze o od maja będziemy Rodzina 3+ i w weekendy i święta będę za darmoszę mykać, wow ;-)
no i dzisiaj pierwszy piątek więc Majkę do kościoła odprowadziłam, wróciłam do domu bo Dawid nie chciał iść bo go nogi bolały i musiałam iść ją odebrać
no bo mnie nogi nie bolały
a tak szybko msza się skończyła że Majak jeszcze na jakimś nabożeństwie została i już w pustym kościele czekała na mnie
Ania moj m tez jest taka dobra duszyczka . .tylko szkoda ze nie dla mnie tak czesto jak dla innych. Zawsze sje naslucham jaki to n boski i uczynny. . Ale od 4 miesicy blagam o jedna mala dziure w scianje . .
Kurcze ake juz niedlugo obrodzimy w sile. Musimy zliczy ile to mamy juz dzieci hihi
hmm mówisz o swoim czy może o moim
bo do mojego też to pasuje
a co najciekawsze to u niego nikt nic nie mówi że uczynny czy coś w tym stylu bo to dla nich logiczne że wystarczy wydać komendę a ten rzuca wszystko i leci
no ciekawe ile już dzieci mamy
Ania - ja też się nie zniechęciłam póki co do kolejnej ciąży a myślałam że tak właśnie będzie;-) po trzeciej ciąży to jakoś tak bardziej byłam wymęczona i zniechęcona a tutaj takie pozytywne zaskoczenie że czwarta ciąża potrafi być taka przyjemna że aż się myśli o następnej
Dorota- teraz to ciężko mi określić czy będę chciała czy też nie ale nie wykluczam takiej możliwości;-)
o, dokładnie tak samo czuję
czyli jest nadzieja, bo to jest trzecia ciąża i jest ciężka
Myślę, a nawet wiem, że jestem zakupocholiczką !!!
JA TEŻ
dorota nabór jeśli dobrze pamiętam zaczyna się jakoś w marcu, na szkole czy przedszkolu będzie informacja i w TV będą mówić, nie decyduje kolejność zgłoszeń tylko punkty za różne kryteria więc czasu jest sporo
stefaa i marta wesołe macie suwaczki
kate mam podobne zdanie jak dziewczyny, kanapa fajna, bardzo podobną mamy na oku jak już mieszkanie będzie większe i też wg mnie tkanina lepsza