ania138
miłość w trzech wymiarach
hej
M rano pojechał i znowu do soboty wieczora sama za sterami jestem ;-)
zimno u mnie jakby zima była ;-) budynek nie ocieplony więc w mieszkaniu do razu czuć chłód mimo grzania a gaz poszedł w górę
Majka miała dzisiaj na w-f`ie mały wypadek, koleżanka wpadła na nią tak jakoś niefortunnie że z pod paznokcia na dużym palcu u nogi krew jej leciała jeju jakie te moje dzieci wypadkowe :-(
M rano pojechał i znowu do soboty wieczora sama za sterami jestem ;-)
zimno u mnie jakby zima była ;-) budynek nie ocieplony więc w mieszkaniu do razu czuć chłód mimo grzania a gaz poszedł w górę
Majka miała dzisiaj na w-f`ie mały wypadek, koleżanka wpadła na nią tak jakoś niefortunnie że z pod paznokcia na dużym palcu u nogi krew jej leciała jeju jakie te moje dzieci wypadkowe :-(
U mnie podobnie choć w tej ciąży czuję się najgorzej to nie zniechęciło mnie to do myślenia o kolejnej i dokładnie tak samo muszę chodzić, wstawać i przekręcać się w łóżku wolniej bo zadyszki dostaję lub coś tam boli, no zobaczymy za 6 tygodni ;-)Ja sie czuje super ale w kazdej ciazy sie dobrze czulam. Nie czuje wcale ciezaru, tylko szybko dostaje zadyszki musze zwolnic tepo.