reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej dziewczyny w nowym roku:)

widze,że noc sylwestrowa udana, u nas tez ok, 24:30 byliśmy juz w domu.niestety norbert dlugo nie pospał:(najpierw wstał o 5:50, pozniej juz o 7:50 a wy spałyście do 12-13.....jakie to nie sprawiedliwe:(

dorotka zrób jak ci podpowiada intuicja, ja bym chyba zrezygnowała. ale ciężko tak komus doradzić, bo każdy ma inną sytuację i każde dziecko jest inne

pysia najlepszego dla mateuszka!!!!

reklama
czesc wszystkim
szczesliwosc w nowym roku
ja spałąm już po 23,ale o północy olo obudził się i słyszałam fajerwerki, my swoje puscilismy koło 21
zaczełam robic czapki na szydełku dla chłopców, fajna sprawa

dororta nie wiem co Ci doradzic, może jeszcze troszkę spróbujcie ajak dalej tak będzie to wtedy odpuscicie

pozdrawiam

Hej :-) ja swojego sylwestra skonczylam o 6 rano , cala noc balowalam z wampirami i wilkolakami :-) naszczescie mialam co robic bo bylo mi bardzo smutno, ze spedzamy ost dzien w roku w domu . . Moja imprezowa dusza musiala zostac usmiercona. .

Doris trzymaj sie, oby ten rok byl na tak :-)
Marta a kto mowil ze zycie jest sprawiedliwe :-)
poziomki zostaw zone i wpadaj do nas!!!
Pysia i dorota wszystkiego naj dla chlopakow!!!
Mamcia i jak pilkarz dzis ?

Ostatnia edycja:
Mlody kopie dzis masakrycznie, wlasnie przed chwila mowilam do M ze chyba maly nic dzis nie spal bo jestem okopana strasznie, az strach co bedzie pozniej :). Jakies nadpobudliwe to moje male.
My dzis spedzilismy pol dnia pod kolderka ;).
Mama malo sie ruszala to pewnie protestowal ;).
Zaczynamy 31 tydz, ale sie ciesze :), no i 8 kg na plusie, przez swieta przybylo 3 kg.

MARTA u mnie tak samo dzieci wczesne wstaja,niezaleznie o ktorej one czy ja pojde spac :-).

MAMCIA Ty zaczynasz 31 tydzien a ja 13 tydz hihih ,ale roznica :-).

ANIU to widze ze Twoj Dawid to taki moj Alanek,on do dzis lubi sobie za cyca potrzymac :-).Normalnie jak czytalam Ciebie to jakbym nas widziala.

Postanowilamzadzwonic do wychowawczyni Alanka i powiedziec jej ze chcemy zrezygnowac i ciekawe co mi powie,tzn chce zapytac dokladnie jak on sie tam zachowuje pozniej,czy sam zawsze? jak czesto placze,mam nadzieje ze pani sama mi cos doradzi .Juz dzwonilamale jeszcze jej nie ma wiec zadzwonie zaniedlugo .

DORIS i jak wczoraj reszte dnia z M ??????????/ glowa do gory,ten rok musi byc lepszy :-).

My wczoraj po godzinie 19 dojechalismy do domu,dzieci wstaly juz dosc dawno,ali po 6 bo on od godz 18 od samochodu spal praktycznie caly czas ,oliwka po 7 wstala,juz sie bawia.

Tak jakos smutno bylo nam wyjezdzac od mamy ,ale trzeba wrocic do rzeczywistosci .

Milego dnia ,

hej
ja witam was w TYM NOWYM ROKU

ja mam 32t i ...maskra dl amnie jak musze wyjsc zdomu
fatalnie sie czuje
fizycznie a przez to na psychike mi siada
:(
mam dosc tej ciazy
jak sie wazyłam w 1 dzien swiat,wieczorem miałam 69,5
a w3 ciazy na finishu bylo 67
o ile tamte zniosłam to ta jest straszna

Ja sie czuje super ale w kazdej ciazy sie dobrze czulam. Nie czuje wcale ciezaru, tylko szybko dostaje zadyszki musze zwolnic tepo.

witam i ja w Nowym roku!

u nas Sylwester udany.

Dorota ja bym chyba też była za tym żeby zrezygnować z przedszkola , Alanek jest jeszcze mały a ty i tak jesteś w domu więc po co go tak stresować.

mamcia- lecą te tygodnie i widzę że i ty już przekroczyłaś "30tkę" w tygodniach ciąży.

ja już pomału pakuję torbę, skurcze mnie męczą coraz częściej. Wizyta za tydzień. Dla malucha już wszystko kupione i naszykowane, myślę że to już mój ostatni miesiąc ciąży i trochę mnie strach zaczyna oblatywać;-)

reklama
My tez musimy zaczac przygotowania, jeszcze lozeczka nie mam :/....wszystko musze dokonczyc w tym miesiacu bo w lutym chce byc przygotowana jakby zaczelo sie wczesniej. 13 lutego poznam date CC.

Do góry