reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

u nas sylwester miał być na stoku ale śniegu brak :( i nic się nie zapowiada, że będzie ..

cały dzień spędziłam na czytaniu ! jutro nie chwytam do rak moje kindla bo znowu przkoczuje w łóżku ..

reklama
hej
Dorota ja bym na pewno nie robiła aminopunkcji,
Sto lat dla Alanka !!!!
Stefa no pięknie Cie lektura wciągła
Doris dziękuje za pamięć, jestem ale jakoś weny do pisania brak,
jak u większości z nas

A ja ide na sylwestra do znajomych i jestem bardzo happy,
tak, zadko wychodzimy, mieliśmy nigdzie nie iść, ale wczoraj
koleżanka zadzwoniła, niania bez problemu dzieci weźmie,
tak więc wychodzimy

Zrobilam salatke z tunczyka na jutro i juz jem drugi talerz :sly:, do jutra ja cala zjem!!!!!!!
Jutro zrobie gyros, bigos sie rozmraza bedzie co jesc ;)

hej
dooglądałam trzy ostatnie części "zmierzchu" i tak mnie jakoś trzyma :rolleyes: ach taka miłość ;-)

My też sylwka w domu z dziećmi siedzimy :tak: petardy kupione, picollo dwie flaszki też, jedzonko zrobię żeby i dla nas i dla dzieci było i będziemy się bawić, może na chwilę do sąsiadów zejdziemy bo mówili że tez w domu siedzą ale zobaczę jak się będę czuła
a byłam dzisiaj u sąsiadki na kawie i jej szwagierka jest w ciąży i będzie dziewczynka i chcą dać na imię .... Silenka :confused: dodam tylko że nazwisko Tyczka :sorry2:
dorota badania tez bym nie robiła :no: i dobra decyzja żeby skonsultować u innego lekarza, ja tak zrobiłam jak u Dawidka było podejrzenie wodogłowia, poszłam do innego, ale to mój lekarz zasugerował bo chciał to wykluczyć, i wyszło że wszystko ok :tak: a jeśli chodzi o określenie płci to bym się wstrzymała do końca 15 tygodnia bo to jeszcze za wcześnie :tak:
100 lat i buziaki dla Alanka
stefaa ja też jak jakiś aktor mi wpadnie w oko to szukam sobie filmów z nim i czasem oglądam tylko ze względu na niego :zawstydzona/y::tak:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
podczytuję, ale nie mogłam jakoś się zebrać do pisania. Ile razy patrzę na Wiktorka myślę o Mamartusi :-(

Mam ostatnio fatalne nocki, nie wiem czy jakiś skok rozwojowy czy to uczulenie, Wiktorek się dzisiaj co godzinę budził:baffled: Mam nadzieje, że dzisiejsza nocka lepsza będzie. Oczywiście nawet przez myśl nie przyszło mi narzekać, czemu dopiero takie sytuacje uświadamiają nam jak kruche wszystko co nas otacza i jak powinniśmy się cieszyć z każdego detalu:-:)zawstydzona/y:

Lenka najlepsze życzenia z okazji rocznicy, dużo, dużo miłości.

Wybrałam się dzisiaj z trójcą do galerii. Oczywiście wyeksploatowali mnie na maxa;-) Trochę dzieciaki obkupiłam, ale bez szału. Najlepsze oczywiście spojrzenia ludzi, aż się zaczęłam zastanawiać jak ludzie reagują jak widzą rodzinę z czwórką albo piątką dzieci:sorry2:

Dokladnie mam tak samo,dzieci jak ostatnio daja popalić to jak popatrze na nich to przypomina mi się tragedia MAMARTUSI ( tak naprawdę to iedzi mi to caly cza w glowie ) i wtedy mysle obie jakie to banalne ze dzieci niedobre,ze to nic takiego :-).

KATE super ze wychodzicie na sylwka ,milej zabawy :-).

My również w domu siedzimy,z dziadkami.

Dzieci teraz bajki patrza,M sniadanie robi,ja od wczoraj mało jem bo co zaczne jesc to mnie mdli i tylko dziubie jak ptaszek,ale nie miałam wczoraj wymiotow,choć nie wiem czy wymioty nie sa lepsze bo wtedy to w miare normalnie jem a jak mnie mdli bez wymiotow to nie jem prawie wcale :-(..

Alanek dostal od dziadkow rowerek bez pedalow,wiecie taki bieganiowy czy jak go zwal hihih i pojdziemy w południe go wyprobowac,wczoraj już dzieci po ciemku na nim jezdzily ale dziś pojdziemy na rynek gdzie jest spokojnie to sobie dzieci pojezdza :-).

Milego dnia .

hej
pisałam na watku lutówek bo na luty mm termin
jakos nie mogłam znalezc tego watku ale jzu jestem

i zycze WAM
Mnóstwo dobrego szampana,
super zabawy do rana,
a w roku tym co będzie
niech radość gości wszędzie.

reklama
hej laski
czesc laski, to juz moj ostatni posta w tym roku:) mieliśmy siedziec w domu w sylewestra, ale idziemy do naszych bliskich sąsiadów z dzieciakami( sasiad ma być chrzesnym Kacperka, ale jeszcze o tym nie wie hihi). podsumowująć przyznam się ,że ten rok choć pełen niespodzianek byl super:) oby więcej takich roków, czego dziewczyny życze i wam z całego serca

u nas wesoło, pracowicie, wieczorami padam na pysk.Kaceperek ma troche jakieś kolki, jest odrobinę lepiej, ale jest przez to ciągle noszenie bardzo "roznoszony" i jak leży to ciągle jęczy . naszym przyjacielem została suszarka:)

ja najchetniej bym przywiązała Kacperka do siebie po tym co sie stało.Niestety nie mamy wpływu na pewne rzeczy

uciekam sie szykować, zreszta moja głodomorra si,e budzi

Do siego roku!!!!!!

Do góry