reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie, ja jestem czytam na bieżąco choć więcej mnie na grupie niż tutaj...
Dziś wolne a jutro i pojutrze na 6 rano mam więc idę spać dziś wcześniej jak się uda.
Przesyłam Wam buziaki

reklama
hej,

ja mam wolny wieczór, bo norbert juz śpi, Kacperek tez a mąz z dominiką u znjamomych wiec sie wykapię i oglądam ten wasz film "trzy metry......"oby tylko Kacper spał

dorotka ja sie masakrycznie czułam, mega mdłości i w ogole dobrze,że juz w ciąży nie jestem, bo teraz tryskam energią:) a kacperek ma kolki ale jakby ciut lepiej....
chusteczki obowiązkowe :tak:

ja tą ciążę też długo będę "wspominać" :baffled:

byłam w kościele, ledwo dałam radę :no: od połowy już się nic nie odzywałam bo zadyszki dostawałam, a potem szłam a raczej dreptałam albo nawet wlokłam się:confused: do biedronki na drugi koniec osiedla, ledwo żyję

nigdzie nie mogę znaleźć "tylko ciebie chce" z dobrze podłożonym lektorem :dry: a tak się napaliłam że jak nie znajdę to z napisami obejrzę choć bardzo nie lubię :no:

Hej Cioteczki:)
Widze ze o filmach gadacie a ja przez ostatnie 2 miesiace obejrzalam 2 filmy.

Stefa lot mialas ciekawy mowisz?
Nie czytalam zmierzchu,siostra mowla ze ksiazka o noebo lepsza od filmu.
Radze sobie bom S-woman hahaha

Lenka Kokejnych 70 wspanialych lat

Buziaki dla Was wszystkich:***

My caly czas kozystamy z obecnosci M w domu. Niestety jakos nie zauwazylam zebym z tej okazji miala mniej roboty:\

Mamartusia:*

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Dziewczyny musicie zobaczyć drugą część nawet z napisami ! Ona jest tak podobna a zarazem taka inna. Myślę, że dobrali fajną obsadę bo jest też wersja chyba amerykańska i jak jeszcze nie było "tengo ganas de ti" nakręconego to oglądałam.. ale już nie było tego klimatu, tego spojrzenia i dreszczy przy każdym jego słowie haha :)
Po "3 metrach nad niebem" zaczęłam szukać wszystkich filmów z Mario i wiecie co natrafiłam na serial " El Barco" obejrzałam go całego w 2 tygodnie, chodziłam jak wiedźma hehe ale dla niego było warto haha...

ogólnie jestem maniakiem jeżeli spodoba mi się jak ktoś gra, muszę obejrzeć wszystkie filmy w których się pojawił ;)

Jednacz część przygody z wampirami za mną teraz kolej na następną.. chyba lubię, odskoczyć do innego wymiaru, coś mnie ostatnio męczy życie w codzienności :(

reklama
Do góry