anualaa u mnie też pada nie miłosiernie, a wczoraj to byłotakie gradobicie, że mojej koleżance szybe potukło w aucie ;/ MASAKRA ! z miłą chęcią napiję się kawy, normalnie padam na twarz ! tak się dziś słabo czuje ;/
poziomki mówisz aż tak targicznie się czujesz ? ja z ostatnim jelitówke na sam koniec łapłam też tak się męczyłam ..
daj nam słońca... proszę
Madii jak przygotowania ?
annaoj i co mówią może napisz nam sms jak przez fona na bb nie lubisz
lenka ja też myślę, że to od pierza. Moja Nadia miała bardzo silną alergię jak była malutka własnie na twarzy najbardziej, myślałam, że to pokarmówka a jak się potem okazało to było uczulenia na psa i pleśń ! Psa w domu w sumie nie miałam ale siostra miała i mnie często z nim nawiedzała. Do dnia dzisiejszego w pobliżu psa robi się jej wysypka ;/
liza, mamartusia, anek, happymama i reszta gdzie jesteście ?
poziomki mówisz aż tak targicznie się czujesz ? ja z ostatnim jelitówke na sam koniec łapłam też tak się męczyłam ..
daj nam słońca... proszę
Madii jak przygotowania ?
annaoj i co mówią może napisz nam sms jak przez fona na bb nie lubisz
lenka ja też myślę, że to od pierza. Moja Nadia miała bardzo silną alergię jak była malutka własnie na twarzy najbardziej, myślałam, że to pokarmówka a jak się potem okazało to było uczulenia na psa i pleśń ! Psa w domu w sumie nie miałam ale siostra miała i mnie często z nim nawiedzała. Do dnia dzisiejszego w pobliżu psa robi się jej wysypka ;/
liza, mamartusia, anek, happymama i reszta gdzie jesteście ?