reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
my w trakcie pieczenia ciastek, olo powoli zaczyan miec dosc

mam fajny przepis na takie mini bułeczki z kapusta kiszoną i pieczarkami do barszczyku, chce ktoś przepis, jutro bedę robić

brzuchy piekne

poziomki wpisz sobie na yt granny square crochet, jest tego mnóstwo, i jest bardzo proste

doris 20 kg:zawstydzona/y: , ale nic obcisłego i tak nie załoze

zmykam

pozdrawiam

a u nas cudnie słonko swieci juz drugi dzien, wyniosłam poscielwe beda slicznie pachniec

reklama
mamcia współczuje tego zeba

stefa tak tylko 2 dni ,2 małe głodomory plus m , przyjedzie wygłodniały tesciu po miesiacy w niemczech, brat m i siostra z norwegii, tez stesknina za domowym i polskim jedzeniem

a mojego sprzatania juz nie widac

ty wez mnie ze soba
dobrze ze juz z nadia ok

hej
dzieci zaprowadziłam do szkoły i poszłam spać, oczywiście najpierw zjadłam rogala i kawę wypiłam :tak: bo tak to ni dudu
właśnie wstałam i jeszcze chce mi się spać :baffled: już widzę jak ja dzisiaj się zorganizuję a mam co robić :eek:
łaaaa już jutro wylot !

ania i mamcia brzucholki piękne! jakbym się tak mocno wyppieła to prawie Was doganiam haha :) ale co tam przynajmniej jak mnie plicja łapie za brak pasow zawsze mam wymówkę, że ja w ciąży haha !
ale zleciało, a kiedy wracasz? bo jakoś mi umknęło :zawstydzona/y:
hahahahaha:-D dobry sposób,a działa;-)
mi na początku to tak wszyscy się dziwili że ledwo w ciąży a już taki brzuszek :sorry2: a ja po porostu taki sobie miałam :sorry2:
Lenka ja właśnie dlatego ogarnę na sam koniec bo przy psach i dzieciach to szkoda mojej pracy :dry:
ja też chcę przepis :tak:

śpiochy są kapitalne, osobno nie były takie fajne ale jak znalazłam dwie pary to już mi się spodobały a jak Dawid wczoraj znalazł jeszcze te żółte (trochę większe) to już w ogóle zrobił się taki wesoły zestaw że się nim zachwycam jak dziecko :cool2:
jeszcze nie ozdobiliśmy wszystkich pierników a dzieci już się znudziły :eek: i ja zostałam z resztą
chyba pójdę dzisiaj po kapustę i zrobię farsz i bigos

przepis w odpowiednim watku, sama jeszcze nie robiłam, ale jadłam i są naprawdę pysznę, w szczególności po podgrzaniu w piekarniku, a przepis dostałam od cioctki która nie jest jakaś wybitna w kuchni a te bułeczki naprawdę jej wyszły

-Synku co robisz?
-rozwijam swoje paluszki
-co?
-rozwijam swoje paluczki
-to znaczy
-gram na tablecie w pociągi
-:confused:
tak sobie mój synek wymyślił usprawiedliwienie dla gierki :sorry2:

kapustę kupiłam więc może coś jednak zrobię dzisiaj

ach, poszłam na pocztę i się taka stara prukwa w czerwonym toczku, z czerwonymi ustami przede mnie do kolejki wepchnęła więc ja do niej że ja tam stała a ona swoje i kobiecie przed na plecy prawie że wlazła, więc jej mówię żeby zeszła z niej a ona że ja na nią włażę a ja od niej z pół metra. To ja na cały głos: Wstyd żeby się przez ciężarną z dzieckiem wpychać!!! ;-) a ona do mnie że ma grupę a moje dziecko jest duże, więc ja że mnie to nie obchodzi jej grupa i że tego nie widać. Ona że jej nie obchodzi moje dziecko. A że widziałam że ludzie w koło mieli ubaw to z uśmiecham mówię na cały głos do Dawida:
"NIE BIERZ SYNKU PRZYKŁADU Z ZACHOWANIE TEJ BRZYDKIEJ STAREJ PANI, MAMA CIĘ DOBRZE WYCHOWA I NIE BĘDZIESZ TAKI BEZCZELNY" :tak::-D
ludzie w śmiech a stara: "a stój se pani tu" i poszła do innej kolejki :-D
ale była dumna :rofl2:

Ostatnia edycja:
Jestem i ja:)

Mamcia wczesniej mialam androida to i ladna zielina aplikacja byla:)
Wspolczuje zeba..masakra mam nadzieje ze jednak przejdzie.

Stefa lez z tym zebem zeby Ci wyjazdu nie zepsol. Ogarniete ju masz czy jeszcze w proszku?

Lenka dzieki:*
Przepis fajny..moze i ja zrobie:)

Ania jak musisz to spij:) Powodzenia z pierkikami
Synek super!

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Hejka, jestem, zyje, czytam, ale jakos weny brak do pisania.... :p
Ciasto zaraz robie znaczy sie krem, ale normalnie tak mi sie nie chce..... :baffled:

Ania padlam normalnie i szacun ze potrafisz tak powiedziec :-) ;-)

brzuch mnie pobolewac juz zaczyna a @ w piatek.... choc tyle dobrzego ze w swieta juz bedzie po niej.... :tak:

reklama
Zly dzien dzis mam :-(, nie chce mi sie pisac.....czuje sie do d....y i jeszcze do tego uderzylam sie w brzuch jak wracalam ze szkoly....

Do góry