reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ania te spiochy super :tak:.
No wlsanie tez myslalam zeby isc gdzies ale to jest 1,5 godz chodzenia po sklepach a pozniej godz w kosciele bo to jest w kosciele niedaleko szkoly. Problem jest czy mala mi tyle wytrzyma bo jak bedzie miec dosc to bedzie nieznosna, bedzie mi chciala uciekac do Kacpra jak go zobaczy :dry:, a ja nie chce jej dzwigac :sorry2:. Kurde zebym miala z kim ja zostawic :(...a do tego to jeszcze tak daleko :baffled:. Wlasnie w takich chwilach brakuje auta :dry:....
Poziomki wcale tych skurczy nie chce, wole spokojnie doczekac do daty CC :tak:

reklama
Ania i Mamcia ale śliczne te wasze brzucholki:-)

mamcia- no ja miałam spokój ze skurczami ale od kilku dni się nasiliły...ale myślę że są w granicach normy i macica sobie ćwiczy po prostu.

Witajcie wieczornie :-)
Ja po pracy, skończyłam o 22, już jestem w domku, wykąpana w łóżeczku leżę i czytam BB. Mój M na nocce więc śpimy razem z Julinką, wcale jej nie chce mi się przekładać, ona tak słodko śpi ze mną :-)

Dorota123...widzę, że dzidzia zdrowo rośnie, bardzo się cieszę i oby tak dalej. A lekarz jakiś dziwny, ja szczerze powiem pomimo tego, że miałam zagrożone ciąże nigdy nie spotkałam się z takim tekstem

Mamcia....ciesz się, że nawet w ciąży jesteś wąska w biodrach, bo ja się cała rozrastałam :-). PIĘKNY BRZUSIO!!!!!!!

Happymama...witaj :-). dawno nie zaglądałaś. jak się czujesz? U ciebie już 32tc. Fajnie, to już tak blisko do spotkania z dzidzią :-). Ciekawe jak tam twoja szyjka? daj nam znać koniecznie

Anna oj...ja też ostatnio byłam parę racy na zumie i ogólnie na fitnesie, daję radę jakoś ale też forma kiepska. Chciałabym na basen pochodzić ale przy mojej zmianowej przacy to ciężka sprawa. Może jak Julia pójdzie do przedszkola to dam jakoś radę.

Lenka...szybko wróciłaś do wagi sprzed ciąży. Mi to zajęło o wiele dłużej. A dużo przytyłaś w ciąży?

Ania138...opisy świetne. ja jak byłam w mała, w podstawówce to chodziałam tam na obiady do stołówki szkolnej i najlepszy obiad jaki tam był to było MIĘSO PUSZE. Tak nazywała się potrawa, to było takie mięsko mielone, trochę gotowane, trochę podsmażane sama nie wiem ale było pyszne. Moja Mama do tej pory wspomina to "mięso pusze" i gdybym kiedyś jej nie orzyniosła trochę w woreczku to do tej pory by nie wiedziała co ja tam sobie wymyśliłam. :-)

Poziomki...uwierz, że ja chętnie posiedziałabym tutaj z wami cześciej ale moja praca zmianowa i wspaniałe godziny mi średnio na to pozwalają. Ale jestem z Wami, tęsknie i myślę o Was. A powiedz jak Ty się czujesz z tym implantem antykoncepcyjnym?

Ania138...Twój BRZUSIO TEŻ PIĘKNY!!! Śpioszki śliczne i świeczki też :-)

Nadrobiłam czytanie, teraz będę ogladać zaległe "Na Wspólnej".
Dobrej Nocy życzę wszystkim!!!!

Dziewczyny ogarnelam! Nie mam aplikacji tylko jakis tap talk,.. Wazne ze dziala:)

Doris wiem ze takie zmiany rozwalaja dzien:\
Z impkantem czuje sie dobrze..wlasciwie to o nim zapomnialam hhehe

Mamcia ja uwielbiam zupy mleczne! Wszystkie:)

Ania fajne takie swieczki:)

Lenka jak zrobilas ten kocyk kwadratowy??

Stefa jak cora? Spakowani?

Dzieciaki spaly w dzien i siedzialy do 24...
Od wczoraj mecza mnie megasne bole glowy,w nocy wczoraj myslalam ze oszaleje!

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

DORIS u mnie tez ciaze wszystkie zagrozone ale pierwszy raz spotkalam sie z takim tekstem :-(,fajnie ze masz sily jeszcze do nas zajzec po pracy tak pozno :-).

MAMCIA ja tez uwielbiam zupy mleczne ,brzuszek sliczny,Kurcze u mnie podobnie z przedszkolem alanka i jego jaselkami tylko u mnie to jakas godzina roznicy,tzn od zaprowadzenia go mam godzine czasu,na szczescie bede sama wiec polaze po sklepach .A ty jak tam planujesz jednak isc czy dajesz spokoj???

ANIU brzuszek przesliczny :-),spioszki piekne :-),ja niestety nie umiem polowac w lumpach .

U mnie ok,wczoraj ogarnelam ten pokoj,pozniej od popoludnia mialam gorsza kondycje wiec polezalam sobie.Dzis w planach dzieci do szkoly,jaselka u alanka,zakupy i sama nie wiem co jeszcze,tzn na co bede miala sily :-).

Hej witam z rana, zab mnie znowu zaczal bolec :( i to inny....
Zaraz budze dzieciaki. Dorota nie wiem czy dam rade isc.
Oczy mi sie kleja, ide kawe zrobic.
POziomki ja tez mam chyba jakis tap talk ;), nie znam sie na tym konkretnie ale wszystko dziala ;)

reklama
łaaaa już jutro wylot !

mamcia mnie też coś zab pobolewa pedze dzis do dentysty bo on juz naprawiony :( a nie chciałabym aby mi się coś prztrafiło w IE ! 3mam kciuki za Twoje zębisko ! zadzwon do mamy może zrobi Ci świąteczny prezent i zostanie z Lili :)

ania i mamcia brzucholki piękne! jakbym się tak mocno wyppieła to prawie Was doganiam haha :) ale co tam przynajmniej jak mnie plicja łapie za brak pasow zawsze mam wymówkę, że ja w ciąży haha !

annaoj jak zddrówko ? mnie cholerny katar powoli opuszcza ale to baaaardzoo powoli ! Zumba rewelacja ! uwielbiam kręcić tyłkiem i trząść cyckami haha ! kondycha u mnie zerowa ale tańczyć lubię

happymama ja Cie cały czas czytam tu i na blogu i nie mogę uwierzyć, że to końcówka ! a jak nerka ?

misiarska, mamartusia halooo ! tu się czeka na wieści od Was

lenka TY już przestań tak szaleć na święta to tylko dwa dni !

Doris te Twoje zmiany dla mnie nie do ogarniecia ! nigdy w życiu tak wcześnie nie potrafiłabym wstać do pracy ! zombie !

cieszę się jak małe dziecko na ten wyjazd, dziś tylko wszystko w walizki zapakować ! no i tego dentyste jeszcze muszę zaliczyć.. Sis mi już zapowiedziała, że jutro czekają nas zakupy ! juhuuu haha :)

Nadia na szczęscie się wykaraskała, ale z dziadkiem dla bezpieczeństwa została w domu !

Do góry