reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

mamcia ! tulam kochana moja .. idź się połóż, film sobie zapodaj jakiś fajny :D relax dobrze Ci zrobi!

byłam u denstysty i wiecie co ! rosnie mi 8 i przez nia mam taki bol az do ucha ! jeszcze nie wyrosla i raczej nie wyrośnie bo nie ma miejsca musze ja usunąć ale to nie dziś ..fuck !!!!!! aa miało być tak pięknie, teraz będę biegać do dentysty co tydzień wrrrrrrrrr

poziomki oglnie wszystko naszykowane tylko wpakować w torby czego nie lubie najbardziej ! wogole staram się ograniczać ciuchy tylko, że ja chyba tak nie potrafię ;/ ile zabrać bluzek ? ile spodni? ile sukienek? help ! spakować trójce to jednak jest wyczyn ! za który order powinno się dostać !

reklama
mamcia podpisuję się pod tym co napisała stefaa relax i dobry film, a brzuszek boli?

stefaa ja zawsze robię listę czego ile spakować a i tak jeszcze coś dorzucę ;-) i wychodzi za dużo ale lepiej mieć jak nie mieć :rofl2:
liza ja nie jestem miła jak ktoś nie jest miły dla mnie i nie zwracam uwagi na wiek :cool2: ale potrafię też być miła i jeśli by to była taka typowa babcia a nie pyskata lampucera to bym ją nawet wpuściła przed siebie :tak: a tak to zjeby

Ostatnia edycja:
mamcia oj Ty bidoku, relaksuj się jak mo esz, niedługo nowy dzien

stefa no ja sobie nie wyobrazam jak bym się miała spakowac, jakby co to wpadnę i będę dopychac co by torbę domknąc

dziewczyny 80 kg w pełni wykorzystane ! z 15 to ja w ogóle musiałam odłożyć bo limit hehe ;)

chyba nie zasnę dziś wieczorkiem stres normalnie mnie dopadł

mamcia dobrze, że się nic nie stało !

ania tak 3maj .. ja kiedyś w mięsnym byłam i jak to dzieci zadawały mnóstwo pytań a co to? a z czego to? itp. aa taka wredna pindolina wyskoczyła na mnie, że mam uspokoić dzieci bo ona nic nie słyszy ! to jej miło odpowiedziałam, że najwyższa pora pomyśleć o aparacie słuchowym ! była tak czerwona jak jej pomadka na ustach a babki za ladą sikały pod siebie ze śmiechu :) aa moje dzieci co !! zaczęły się wypytywać co to jest aparat słuchowy ? a jak wygląda? a gdzie się go nosi ? i czy ta pani jest już stara ? zrobiła się wtedy fioletowa jak jej beret haha !

reklama
Ania będę robiła wszystkie, żeby do Was zajrzeć !

ale jak będzie w praniu to nie wiem :D czekaj mnie mega intensywny tydzień w końcu zaopiekuję się moją 2 m-c siostrzennicą !

wracam 27 więc Was jeszcze w tym roku nawiedzę kochane moje :*

Do góry