reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefaa no to spokojneg lotu i Wesolych Swiat :tak:.
Ania chcialam wepchnac wozek po schodach i nie wymierzylam, odbil sie od schodka i cofnal raczka prosto mi w brzuch :no:, a byl ostro zaladowany bo duzo zakupow mialam na dole :zawstydzona/y:. maly na szczescie kopie jak zawsze ale troche boli mnie to miejsce,,,,

Ostatnia edycja:
reklama
mamcia ała tak sobie myślałam że o wózek :-( dobrze że kopie i nic innego się nie dzieje, fuuu fuuu (dmucham na ała ;-))

stefaa Wesołych Świąt, naciesz się siostrzenicą i kto wie..... może jednak ;-):cool2:

kate 100 lat
100-lat-i-usmiechu-na-twarzy-pl-ffffff.jpg

Załączniki

• 100-lat-i-usmiechu-na-twarzy-pl-ffffff.jpg
    100-lat-i-usmiechu-na-twarzy-pl-ffffff.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 31
Ania, Stefa dziękuje
Stefa padłam jak zobaczyłam filmik, haha,
miłych lotów ja za to uwielbiam latać,
jak nie miałam tych moich małych bejbików to ciągle gdzieś latałam,
5 albo 6 razy w Usa, zawsze z przesiadkami,
ale mi tego cholernie brakuje, ale chyba tylko tego,
zazdroszcze, ale bardzo pozytywnie
namcia uważaj na siebie

Elllo

Stefea milego lotu!!!!! wesolych swiat:-)
Kate sto lat :-)
Ania no i w sumie racja ja bym chciala taka byc ale ciezko :pPP
Stefea mi 8emki wychodzilyw kazdej ciazy i z tym mi sie kojarzy to bo bolalo niesamowicie ale powychodzily na szczescie :p nie musialam wyrywac bo nie mam na dole wszystkiich zebów -_- hyh... i takim sposobem mialy miejsce :baffled:

My wigilie w domku tutaj ale 25ego wyjezdzamy do moich rodzicow 5h jazdy autem takze moze w drodze zajrze bo laptopa bierzemy ;-) a tak to wracamy dopiero 29 :tak: :-)

hello
nie dałam rady wczoraj zajrzeć. Moje najmłodsze dziecko dostarcza mi ciągłych "atrakcji", normalnie osiwieje. Wieczorem przedwczoraj zauważyłam, że ma węzły chłonne powiększone na karczku (tzn nie byłam pewna czy to węzły chłonne, ale tak mi się zdawało), więc wczoraj po rehabilitacji do naszej pani doktor śmigaliśmy. Zbadała Młodego stwierdziła, że nic nie widzi i że węzły chłonne niestety mogą być powiększone z powodu tej jego skóry nieszczęsnej. Dała inne smarowidło, zobaczymy. Mnie doradziła jednak nabiału wprowadzić trochę do swojej diety, bo stwierdziła, że skoro od prawie 2 miesięcy nie jem, a poprawy nie ma, to nie będzie winny nabiał, a swój organizm ogołacam z wapnia. Sama nie wiem, mieszane mam uczucia.
Mamcia może na wszelki wypadek umów się z położna. Pech po prostu
Kate wszystkiego naj, najlepszego. Spełnienia wszystkich marzeń!!

Lenka to szykowania Cie trochę czeka na tyle ludzi.
Ania i bardzo dobrze powiedziałaś, takie stare baby najgorsze są. A Twój synek mnie rozbroił.
Stefaa rodzinnych Świąt Ci życzę, baw się dobrze, obkup i relaksuj. Czekamy na Ciebie.

i już nie pamiętam:zawstydzona/y:
spadam się do mamy szykować.

Hej ale tu pusto, my wrocilismy ze szpitala bylam na pobraniu krwi, przy okazji troche zakupow zrobilismy ;)....
Annaoj no to masz z maluszkiem troche emocjii, nie da sie mamie nudzic.

reklama
Wooo jaka cisza :szok:

ale co sie dziwic, swieta za pasem, dzis poszlam po chleb to jakie kolejki :/ masakra....
sledzie kupilam i zrobie w ketchupie ;-) mocza sie narazie :tak:

Do góry