reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota ach faktycznie mój błąd 33 mm to 3 cm, pomyliłam jednostki miary:zawstydzona/y: :rofl2: wybacz ale aż tak dokładnie nie śledzę Twojego suwaczka ;-) to dobrze, że się nie przemęczasz i wszystko w granicach rozsądku :tak: a bajzel?? ja też się nie przejmuję moim bo i tak nikt mnie nie wyręczy ani nigdzie nie ucieknie więc wiem że poczeka :-D;-)
no i dobre podejście masz :tak: trzeba być optymistką

znowu 5 dych w lumpie poszło :sorry2: ale wreszcie sobie kupiłam ciążowe jeansy bo w ocieplanych getrach chodzę, muszę tylko dać nogawki do zwężenia i będą super :tak: no i oczywiście dla Marcelki parę ubranek :zawstydzona/y::cool2: jak wrócę z występów córci to Wam pokarzę jaki śmieszny zestaw śpiochów udało mi się upolować :rofl2:

zjadłam ostatniego gołąbka i znowu muszę wymyślać jakieś jadło :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
A ja sie przyznam ze nie kupilam jeszcze zadnych ciazowych spodni ;), chodze w getrach. Mi zawsze ciezko bylo kupic na siebie ciazowe spodnie bo jestem niska i do tego bardzo waska w biodrach i wszystko mi spada....chyba sie obejdzie ;)....

Z dzisiaj, zaczynamy 29 tydz :D

Załączniki

• 1387295848091.jpg
    1387295848091.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 41
Ja tez lubie lumpy kupowac, czesto chodze po charity ;), takie lowienie daje mi wiecej satysfakcji niz kupienie nowego :D. Tak samo na ebay lubie siedziec i szukac ;).
Stafaa stres przed lotem? Ja nie lubie latac ale gorzej to M znosi z nim to masakra :/.
Happymama jak skurcze przepowiadajace? Mi calkowicie przeszly tydz. temu i od tego czasu cisza, az dziwne.
Lenka u was przygotowania pelna para, my dopiero w czwartek jedziemy po indyka i zakupy.

Ania ja tez z lumpow z siatami wychodze bo szkod nie kupic hehe.
no właśnie i jak dla mnie to, to nie są sklepy dla biednych jak większość twierdzi, bo trzeba mieć kasę i jak coś się upoluje to nie ma, że po wypłacie przyjdę tylko teraz już bo za 5 sekund nie będzie :tak:
to są te śpiochy :-)
DSC01890.jpg
mamcia ale piękny brzusio, między nami jest tylko i aż 7 tygodniu różnicy a taka różnica w brzuszkach :confused:
mi też wygodnie w getrach ale jak się trafiły to jak tu nie kupić ;-):-D
mnie też duma rozpiera jak coś fajnego upoluję w lumpie albo na allegro :tak: jestem zodiakalnym lwem więc polowanie mam we krwi :rofl2:;-)
DSC01897.jpg

występy super ale oczywiście pani dyrektor przyszła 10 minut szybciej i musieli szybciej zacząć i przez to nie widziała występu Mai :wściekła/y: co to za babsko paskudne, na zakończenie kazała skrócić występy i Majka przez to też nie mówiła :wściekła/y: ciągle coś
dostaliśmy od dzieci prezenty świeczki ozdobione obrazkiem z serwetek, które sami robili :confused:
DSC01899.jpg

Załączniki

• DSC01890.jpg
    DSC01890.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC01897.jpg
    DSC01897.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01899.jpg
    DSC01899.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Ania sliczny brzusio, a 7 tyg, to duzo...pewnie bedziesz miec wiekszy brzuszek za 7 tyg. niz ja teraz ;)...fajne te swiece, bedziesz miec na stroik swiateczny ;)
Ja juztro mam taki wystep swiateczny u malego ale nie wiem czy pojde. Bo do szkoly ma na 8:45 to zanim sie dokulam do domu to bedzie po 9. A wystep jest na 10:30 i znowu bym musiala taki kawal z mala leciec. Potem do domu i jeszcze raz po 14 po malego...:/

dziękuję :-D
to faktycznie dużo chodzenia :eek:
świeczki przydadzą się :tak: a że Pani powiedziała że takie w sklepie to po 30 zł są to tym bardziej ;-) bo to co Pani powie to świętość :rofl2:

reklama
Ania sliczny brzuszek:) zakupy super,ha dla Jagody sliczne rzeczy osratnio kupilam i tez gdybym nie muala kasy to byla by lipa bo likwiduja sklep i wszystko po 50%!

Mamcia faktycznie przegonili by Cie ale moze warto sie przejsc gdzies w poblizu i poczekac?
Nie martw sie pewnie skurcze niedlugo wroca..

Ostatnia edycja:
Do góry