reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Annaoj ja z tel caly czas pisze chyba ze jest u mnie moja mama z lapkiem wiec prosze sobie tutaj wymowek nie szukak!hehe Ty idziesz tylko na 3 dni wiec spokojnie na Ciebi poczekam;)
Nie wiedzialam ze wczesniaki sa do 37tc

Wawe zalalo moja siostra niemal plywa..

reklama
Hej jestem i jaa...

jaki deszcz? jaka burza? u mnie przepiękna pogoda, cały weekend na działeczce i dziś nawet basen dla dzieci rozłożony.. czy my mieszkamy w jednym kraju ?

annaoj 3mam kciuki, żeby wszystko było dobrze, ja też mam fobie szpitalną więc wiem co czujesz, jak mus to mus :D a potem będziesz tulić w ramionach pięknego bobaska..

poziomki TY zwolnij trochę, teraz nie czas na żaden poród no coś Ty ! jeszcze będziesz marzyła o ciąży ;)

Madii ja też Cie muszę rozczarować u mnie też nic lanie święconą wodą nie pomogło ;) ale Ty masz w sumie świetą trojce jakby nie było ;)

mamartusia następna która pragnie szybciej rodzić !! o rety co z Wami heh ;) a długo jesteś już w UK tak z innej beczki :p

liza jak dzieciaki? i jak pakujesz się ?

Stefa ee oooostatnia:))) ciza i wiecej juz nie! Nie dam sie -never!!
Daj troche sloneczka:)

Liza sie pakuje w pospiechu to i czasu mie ma!:))

Stefa , Poziomki.. tonący się i brzytwy chwyta..a i nadzieja matką...
no muszę mieć jakąś nadzieje no nie..:-D

poziomki trzebabyło taniec do boga słonca uprawiać a nie gody z mężem.. a teraz rodzić zaczynasz!

Madii zapmniałas dodać: nadzieja matką głupich :p haha

reklama
Do góry