reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

poziomki wiesz taki sluz jak jajko kurze to czop odchodzący, u mnie na trzy dni przed porodem, ale wczesniej na trzy tyg odchodzil taki galaretkowaty , ze dwa tyg jeszcze zaciskaj nogi a póxniej niech się dzieje co chce, tylko ja jak byłam w tym tyg co ty tez niby tyle oznak porodu i co ,duupa, 3 dni przed terminem;-)

annaoj ty sobie odpoczywaj i grzecznie leż,to już kolejna ciaza wiec szyjka robi psikusy, a spokojnie moze dotrzymac terminu

my już po chrzcinach, na szczescie, olo spi, a jutro szczepeinie, tylko nadal jest wysypka, nabiału nie jem, kakaa tez, truskawy tez nie, nosz kurcze tak mnie skrecało jak piekłam ciasta, a twarz nadalk chropowata, i tez nasz durny pediatra znowu bedzie miał problemy

reklama
Lenka wiem ze moze byc to czop:) i ze moge pichodzic 3dni lub 3 tyg ..jutro bede u gina to sprawdzi co tam na dole.
Wiesz jak to jest...czlowiek troche panikuje zawsze

Prawda jest taka ze czuje sie masakryczmie,ledwo wrocilam z badan dzisiaj...
Jakie mnie mdlosci dopadly dzisiaj TRAGEDIA"!! NIE MOGE WSTAC..

Odstawcie banany,jajka,cielecine i kurczaka. To na pewno pokarmowka? Nie macie kota,welny,pierza? Ma jakies objawy poza policzkami?

Ostatnia edycja:
Hejka

Stefea dzieki za pamięc :-D u dzieci ok, starszaki juz sie niby lepiej czuja ale dzis z Mikim bylam u lekarza, bo juz nie mam sily sama leczyc, wczoraj wieczorem mial 38 stopni :p d tego kaszle wiec rano wizyta i sie leczymy :p
Poziomki nie jeszcze sie nei pakuje... na ostatnia chwile bede :-D jakas masakra bedzie hehehe, bo sumie neiwiemy co sie zmiesci do samochodu :p a ciuchy to w pt zapakujemy... nie wyobrazam sobie tego, i sie stresuje :p najpierw sie cieszylam na wyprowadzke a teraz sie stresuje ze zostawiam tutaj wszystko :p no ale cóż... tak powinno byc lepiej... i ta pępowinke trzeba odciąc, bo mimo 25 lat, chyab ona jeszcze jest :dry: wstyd az :baffled:
A Ty masz jeszcze czas :-D jeszcze nie rodz ;-) czekamy na wiesci jutrzejsze od gina :tak:

U nas dzis taka pogoda denna ze szok... spalam i neidawno wstalam, Miki zasnol po 12 i tez wstal ze mna :p a Hania spi jeszcze :sorry2: glowa mnie boli i wciaz bym lezala ale sie zwleklam zeby nie bylo.... :happy2:

poziomki nie wiem czy to pokarmówka, krostki ma głównie na buzi plus na uszach, tam się łuszczą, ciemieniucha w brwiach, kilka krost na brzuchu, troszkę więcej na ramionkach mniej więcej tam gdzie się szczepi, od łokcia w dół nie ma nic i na nogach też czysto. Zwierząt w domu nie mamy, ale my z m mamy poduszki z pierza ,a w nocy karmię Olka w łóżku, nasza lekarka też mówiła żeby go nie kłaśc, ale jak i gdzie mam karmić, mówiła zeby jeszcze zmienić proszek, i nie panikować, tylko ze tam jeżdzimy prywatnie a jutro szczepienie u takiego walniętego doktorka, eh

mówisz ze jaja tez odstawić, to co mam jesc, a indyka można? jeszcze M nie pomaga, dla niego alergia to wymysł, zaraz szlag mnie trafi

lenka na 99% jest to alergia od pierza. Poduszki wynieś natychmiast i zastap syntetycznymi. Miejsca alergii u małego idealnie też pasują do miejsca stykania się z poduszką. Alergia pokarmowa pojawia się głównie na brzuszku.Podejrzewam że na żadne pokarmy nawet nie jest uczulony. Jak mąż coś marudzi to nawet mu nie mów i wymień(jeżeli sie da oczywiście). Z alergią nie ma żartów i jak mały będzie narażony na alergen to mu to nie pomoże. Mam nadzieje że to to i będzie mógł (będziecie mogli) jeść normalnie:)

Liza ja też się pakuję zawsze na ostatnią chwile:zawstydzona/y::-p nic fajnego ale jak będziesz miała pomoc to zle nie będzie:tak:.
Zobaczysz że będzie fajnie Wam samym,to normalne że masz pietra to duży krok..pierwszy raz sama z nowym facetem-dużo tego:-)

to bedę musiała kupić
ja go nie kłade bezposrednio na poduszce, zawsze jest jeszcze pielucha flanelowa, jestem zielona:baffled:

kobityyyyy ja Was nie ogarniam :-D:-D:-D w taką pogode ledwo mam czas na sprzątanie a co dopiero kompa :tak: powsinoga ze mnie więc korzystam z życia :-D piwko grillek imprezka i mamusia odżyła :cool2:

W skrócie napisze Annaoj ja też miałam rozwarcie w 26 tyg takie i leżałam wstawałam tylko siku i wytrzymałam do 36 tc ale trzeba leżeć (ciesz się chwilową wolnością;)) Poziomki Tobie jak tym mopem wtłuke co właśnie trzymam to te wszystkie czopy odzyskasz :angry::-D leżeć mi w domku pupką do góry proszę!!! ;-)

Lenka nie musi miec bezposredniego kontaktu mojej siostrze wystarczy ze jest w tym samym mieszkaniu to sie drapie i placze.To jest bardzo silny alergen.

Anula ale Ci fajnie:) Ja sobie po grilkach nie polatam to siedze na BB:D

Ostatnia edycja:
Poziomki nadrobie za Ciebie :-D tylko gorzej z brzuchem od tego piwskaa :-p:-D

Ale u nas pada :baffled: dziewczynki na wycieczke mają dziś jechać peleryny gumowce dałam ciekawe czy pojadą kto na kawke chętny??

reklama
U nas ma dzisiaj nie padac ale kto to wie...
Kawki sie napije z checia:)
Gdzie jada na wycieczke?

Wczoraj znowu mialam straszne mdlosci-na 2 godziny paslam i nie moglam wstac...

Do góry