reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ciasto na pierniki w lodówce, dzieci sprzątają u gryzoni, M w drodze do domu więc mam chwilę dla siebie :-D no po kolei pilnuję szczurków i chomika
:szok:szczur rzucił mi się na czekoladkę :sorry:uratowałam połowę ale mu oddałam :dry:

Ania super wyprawke masz z glowy:) Kolezanka moze ma,miec syna?;)

znam siebie i tak coś kupię i to pewnie nie mało :sorry:a koleżanka kilka lat starała się drugie ale nic nie wyszło i póki co zrezygnowała :-( a ja liczę na to że jak wszystko odda to się uda:tak::-D

reklama
kate, poziomki zdrowka dla dzieciaczkow.
Ania fajnie, ja dla Lily tak dostalam cale wory ubran od kolezanki ze do 4 roku zycia ma :tak:.
My wlasnie wrocilismy ze szkoly, na obiad dzis kebab :-D:-D, i mozna zaczac weekendowe lenistwo :-):tak:.
Poziomki jak ta kuchnia? Pewnie dopiero pod chionke dacie dziecia, a ten domek tez kupujecie?

Mamcia domek to podstawa i kupilusmy ten tanszy..
Poniewaz nie mamy samochodu wybralismy dostawe bo i tak za darmo. Pewnie w pon bedzie:) Damy pod choinke dopiero ale pojecia nie mam gdzie to schowac:confused: chyba do szopy:D
Pozostaje tylko nierozwiazany problem Jagody..

hej.. wpadam jak zwykle na chwile

mam mega zakwasy.. :szok:Chodakowska mnie wykonczy heheheh
trójca zaczyna w dzien coraz krócej spac. i nie wiem jak to bedzie z ćwiczeniami :wściekła/y:

moje marzenie 7 kg w dół

buzia.. wybaczcie

Hej
Wpadłam się przywitać wieczornie a potem dopiero nadrobię czytanie.
Dopiero wróciłam z fitnessu, wcześniej , praca, zakupy, obiad, chwila relaksu i zumba :-)
Ale mam pełno pozytywnych endorfinek :-)
Ciekawe tylko jak wstanę do pracy jutro na 6.
Buziaki przesyłam :-)

A teraz witam sie rano.Dzien Dobry Wszystkim . Ja wlasnie wstalam do pracy. Julia chciala pic wiec spalam 10 minut krocej. Mam nadzieje ze dzien szybko minie, bo chce mi sie spaaaaac.
Milego dnia zycze

DORIS to zycze aby dzien szybko Ci zlecial ;-) milej pracy . Ja juz od 2 godzin spac nie umiem.wczoraj meczacy dzien,strasznie zle sie czulam,pakowanie ,dzieci,na koncu strasznie brzuch mnie bolal i ogolnie ciezko wczoraj jakos :-(. Mieszkanie ma 40 m ,2 pokoje,kuchnia duza z oknem i lazienka, w samym centrum.Mieszkanie umeblowane,jak sie urzadze to zrobie fotki . Dzis pomalutku posprzatam u dzieci w pokoju i pomalu ich ciuchy bede rozpakowywala,.Milego dnia

ciasto na pierniki w lodówce, dzieci sprzątają u gryzoni, M w drodze do domu więc mam chwilę dla siebie :-D no po kolei pilnuję szczurków i chomika
:szok:szczur rzucił mi się na czekoladkę :sorry:uratowałam połowę ale mu oddałam :dry:

znam siebie i tak coś kupię i to pewnie nie mało :sorry:a koleżanka kilka lat starała się drugie ale nic nie wyszło i póki co zrezygnowała :-( a ja liczę na to że jak wszystko odda to się uda:tak::-D

Mam dziwny strach przed gryzoniami. Moja córcia ma ostatnio fazę na psa, ale na razie dzielnie się bronię przed zakupem.

Mamcia domek to podstawa i kupilusmy ten tanszy..
Poniewaz nie mamy samochodu wybralismy dostawe bo i tak za darmo. Pewnie w pon bedzie:) Damy pod choinke dopiero ale pojecia nie mam gdzie to schowac:confused: chyba do szopy:D
Pozostaje tylko nierozwiazany problem Jagody..

Mi na szczęście wszystkie prezenty już poprzychodziły. Ogólnie ciężko jest cały czas coś wymyślać...

hej.. wpadam jak zwykle na chwile

mam mega zakwasy.. :szok:Chodakowska mnie wykonczy heheheh
trójca zaczyna w dzien coraz krócej spac. i nie wiem jak to bedzie z ćwiczeniami :wściekła/y:

moje marzenie 7 kg w dół

buzia.. wybaczcie

Madi zakwasy po Chodakowskiej to norma. Ciekawa jestem czy ja przy mojej czwórce znajdę czas na ćwiczenia...

Hej
Wpadłam się przywitać wieczornie a potem dopiero nadrobię czytanie.
Dopiero wróciłam z fitnessu, wcześniej , praca, zakupy, obiad, chwila relaksu i zumba :-)
Ale mam pełno pozytywnych endorfinek :-)
Ciekawe tylko jak wstanę do pracy jutro na 6.
Buziaki przesyłam :-)

Doris, ty to masz kochana powera... Dla ciebie również miłego dnia

DORIS to zycze aby dzien szybko Ci zlecial ;-) milej pracy . Ja juz od 2 godzin spac nie umiem.wczoraj meczacy dzien,strasznie zle sie czulam,pakowanie ,dzieci,na koncu strasznie brzuch mnie bolal i ogolnie ciezko wczoraj jakos :-(. Mieszkanie ma 40 m ,2 pokoje,kuchnia duza z oknem i lazienka, w samym centrum.Mieszkanie umeblowane,jak sie urzadze to zrobie fotki . Dzis pomalutku posprzatam u dzieci w pokoju i pomalu ich ciuchy bede rozpakowywala,.Milego dnia

Dorotko tylko się nie przemęczaj! Rób powoli. Fajnie że macie nowe mieszkanko.

My pozbyliśmy się dzieci na nocke. Są u brata mojego męża. Dziś już je odbieramy. Byliśmy na kolacji w restauracji, obejrzeliśmy film, było miło i przyjemnie. Niestety, podejrzewam że taki wieczór długo się teraz nie powtórzy... Teściowa już zapowiedziała że z czwórką to ona nie da rady... Mam ostatnio panikę, jak sobie poradzimy... Miejmy nadzieję, że to minie...

reklama
Hej:)
Dzieci chore... Cala noc wedruje od blizniakow do Jagody..
Na szczescie Jaga ma juz mniejszy katar ale i tak nie moze spac. Blizniaki rzygaja wiec nie jest dobrze..

Madii trzymam kciuki za te 7 kg

Doris udanego dnia:)

Misiarska no,nic dziwnego ze sie boisz..nie wiesz czego sie spodziewac bo nie mialas blizniakow. Bedzie dobrze zobaczysz:)

Do góry