reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wystawie moze jutro mi sie uda
Haloooooo????? Co tu sie dzieje? Wszyscy pewnie przygotowuja sie do swiat.
Dorota jak przeprowadzka? Dzieciaki pewnie sie ciesza ze maja swoj pokoj .
Doris a co kupilas malej na prezent?
Kate jak wozek? Przyszedl czy jeszcze nie?
Stefaa pewnie szykujecie sie do wyjazdu, ktorego lecicie?
Poziomki a do Was tez chyba rodzina przyjezdza na swieta? Ktorego?
Iwona moglabys czasami wpasc do nas chociaz na chwilke dac znac ze zyjesz.
Lenka a ty gdzie?
Annaoj, monika, Liza, misiarska, mamamarta, marta a wy gdzie?
Madii a wy jaki prezent macie trojcy?
Ania , happymama jak sie czujecie?
Pysia, anulaaa????????
Dorota jak przeprowadzka? Dzieciaki pewnie sie ciesza ze maja swoj pokoj .
Doris a co kupilas malej na prezent?
Kate jak wozek? Przyszedl czy jeszcze nie?
Stefaa pewnie szykujecie sie do wyjazdu, ktorego lecicie?
Poziomki a do Was tez chyba rodzina przyjezdza na swieta? Ktorego?
Iwona moglabys czasami wpasc do nas chociaz na chwilke dac znac ze zyjesz.
Lenka a ty gdzie?
Annaoj, monika, Liza, misiarska, mamamarta, marta a wy gdzie?
Madii a wy jaki prezent macie trojcy?
Ania , happymama jak sie czujecie?
Pysia, anulaaa????????
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hellllooo
Mamcia zostalusmy na posterunku
Mama z siostra przyjechac ale nie dadza rady teraz
Ja jeszcze nie czuje ze swieta ida
Mamcia zostalusmy na posterunku
Mama z siostra przyjechac ale nie dadza rady teraz
Ja jeszcze nie czuje ze swieta ida
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Na zakupy za wczesnie,prezenty kupione ...sprzatac nie ma sensu
ania138
miłość w trzech wymiarach
to i ja się melduję
M pojechał część większych ubranek zawieźć do teściowej do naszego starego domku, bo tam jeszcze nasze meble stoją, a że tam dwóch znajomych siedzi to ogrzewają a z szaf nie korzystają więc miejsce jest a potrzebne jest duuuużo bo ubranek mam na 5 lat tylko jeszcze nie wszystkie wzięłam
na obiad dzisiaj mam gołąbki więc mogę sobie poleżeć
M już dzisiaj jedzie i dzieci są smutne z tego powodu :-( na osłodę postawiłam im choinkę i sobie ubiorą już
a pieska przemyśl ;-)
ja nie wyobrażam sobie życia bez zwierząt i widzęże moje dzieci już też Dawid stwierdził że chcał by bieć tyle zwierzątek co w sklepie zoologicznym
a wieczór SUPER sprawa też by nam się przydał za nim urodzę dasz radę
kate, poziomki zdrowka dla dzieciaczków
Dorota ale Wam to wszystko szybko poszło a jeszcze niedawno pisałaś, że z zamianą mieszkania na większe to nie takie proste, a tu proszę :-) pach pach i już jest tylko uważaj na siebie i fasolkę
mamcia ja też uwielbiam przeprowadzki, remonty i zmiany
M pojechał część większych ubranek zawieźć do teściowej do naszego starego domku, bo tam jeszcze nasze meble stoją, a że tam dwóch znajomych siedzi to ogrzewają a z szaf nie korzystają więc miejsce jest a potrzebne jest duuuużo bo ubranek mam na 5 lat tylko jeszcze nie wszystkie wzięłam
na obiad dzisiaj mam gołąbki więc mogę sobie poleżeć
M już dzisiaj jedzie i dzieci są smutne z tego powodu :-( na osłodę postawiłam im choinkę i sobie ubiorą już
u mnie podobnie, do 5 lat a jakie śliczne :-) dla Majki takich nie miałam głównie cheeroke i f&f no rozpływam się przy przeglądaniuAnia fajnie, ja dla Lily tak dostalam cale wory ubran od kolezanki ze do 4 roku zycia ma .
dużo ludzi brzydzi się szczurów, moja mama też kiedyś nie chciała się zgodzić ze względu na ogon ale później sama przyznała, że mój pierwszy szczurek Ferbus był bardzo sympatycznyMam dziwny strach przed gryzoniami. Moja córcia ma ostatnio fazę na psa, ale na razie dzielnie się bronię przed zakupem.
My pozbyliśmy się dzieci na nocke. Są u brata mojego męża. Dziś już je odbieramy. Byliśmy na kolacji w restauracji, obejrzeliśmy film, było miło i przyjemnie. Niestety, podejrzewam że taki wieczór długo się teraz nie powtórzy... Teściowa już zapowiedziała że z czwórką to ona nie da rady... Mam ostatnio panikę, jak sobie poradzimy... Miejmy nadzieję, że to minie...
a pieska przemyśl ;-)
ja nie wyobrażam sobie życia bez zwierząt i widzęże moje dzieci już też Dawid stwierdził że chcał by bieć tyle zwierzątek co w sklepie zoologicznym
a wieczór SUPER sprawa też by nam się przydał za nim urodzę dasz radę
ja mam tak samo i podobno znowu nie ma być śniegu nie lubię takich świątNa zakupy za wczesnie,prezenty kupione ...sprzatac nie ma sensu
kate, poziomki zdrowka dla dzieciaczków
Dorota ale Wam to wszystko szybko poszło a jeszcze niedawno pisałaś, że z zamianą mieszkania na większe to nie takie proste, a tu proszę :-) pach pach i już jest tylko uważaj na siebie i fasolkę
mamcia ja też uwielbiam przeprowadzki, remonty i zmiany
so_happy
Fanka BB :)
hej, jestem i ja
dzisiaj byłam na kiermaszu jeszcze raz, troche stroików sprzedane,
ogólnie supr wyszedł ten kiermasz, juz jest dobrze a jeszce tydzień w szkole mozna
będzie stoiki nabyć, ciesze się jak małe dziecko, bo dużo osób się zaangażowało, ja też,
a u nas najmłodszy wyzdrowiał we wtorek, tak jak Wam pisałam na szczęście bez antybiotyku,
a od piątku wirus złapał, dzisiaj już lepiej, ale wczoraj cały dzień miał 40 stopni gorączki,
dzisiaj ubieramy choinke, juz prawie gotowa
mamcia wózek przyszedł, jest super, dużo wóżków już testowałam ale ten jest rewelacja a zapłaciłam
na prawde mało za niego, mam też ten sport, powiedz mi jeszcze na dostawce ma być to mniejsze dziecko, tak?
mamcia podeślij mi link na pw do tych bransoletek
poziomki jak dzieci? lepiej?i też prosze linka do wyrobów
ania ale masz fajnie ze dostałaś tyle ciuszków, ja moim wszystko kupuje, nic nie dostaje, ale dużo poluje na różnych obniżkach bo dziecięce ciuchy są strasznie drogie
misiaarka dzieci Wam chcą zrobić niespodzianke, i zazdrosze -oczywiście pozytywnie- kolacji, my też od czasu do czasu z M taki wypad sobie robimy
Stefa a Ty gdzie się nam ukrywasz??????
Doris nigdy nie piekłąm pierniczków, ale jutro będe mieć fajny przepis na ciasteczka, i wystarczy jak
poleżą 2-3 dni, jak chcesz to moge Ci go podesłać
Dorota fajnie, ze tak szybko znleźliście mieszkanie, też czekam na fotki
dzisiaj byłam na kiermaszu jeszcze raz, troche stroików sprzedane,
ogólnie supr wyszedł ten kiermasz, juz jest dobrze a jeszce tydzień w szkole mozna
będzie stoiki nabyć, ciesze się jak małe dziecko, bo dużo osób się zaangażowało, ja też,
a u nas najmłodszy wyzdrowiał we wtorek, tak jak Wam pisałam na szczęście bez antybiotyku,
a od piątku wirus złapał, dzisiaj już lepiej, ale wczoraj cały dzień miał 40 stopni gorączki,
dzisiaj ubieramy choinke, juz prawie gotowa
mamcia wózek przyszedł, jest super, dużo wóżków już testowałam ale ten jest rewelacja a zapłaciłam
na prawde mało za niego, mam też ten sport, powiedz mi jeszcze na dostawce ma być to mniejsze dziecko, tak?
mamcia podeślij mi link na pw do tych bransoletek
poziomki jak dzieci? lepiej?i też prosze linka do wyrobów
ania ale masz fajnie ze dostałaś tyle ciuszków, ja moim wszystko kupuje, nic nie dostaje, ale dużo poluje na różnych obniżkach bo dziecięce ciuchy są strasznie drogie
misiaarka dzieci Wam chcą zrobić niespodzianke, i zazdrosze -oczywiście pozytywnie- kolacji, my też od czasu do czasu z M taki wypad sobie robimy
Stefa a Ty gdzie się nam ukrywasz??????
Doris nigdy nie piekłąm pierniczków, ale jutro będe mieć fajny przepis na ciasteczka, i wystarczy jak
poleżą 2-3 dni, jak chcesz to moge Ci go podesłać
Dorota fajnie, ze tak szybko znleźliście mieszkanie, też czekam na fotki
ania138
miłość w trzech wymiarach
to prawda ceny są kosmiczne, kto to widział żeby dziecięce spodnie jeansowe na jeden sezon kosztowały tyle co dla dorosłej osoby, która ponosi je kilka latania ale masz fajnie ze dostałaś tyle ciuszków, ja moim wszystko kupuje, nic nie dostaje, ale dużo poluje na różnych obniżkach bo dziecięce ciuchy są strasznie drogie
ja dla syna muszę kupować bo dla Majki jeszcze jakieś pojedyncze dostanę ale już też bardzo rzadko
dziękuję dobrze tylko muszę uważać żeby nie dopuścić do najmniejszego głodu bo natychmiast mnie mdliAnia , happymama jak sie czujecie?
ale moja matka znowu wczoraj walnęła tekstem jak łysy o beton po drodze jak jechaliśmy do nich kupiliśmy takie mini kebaby (5 zł sztuka) i dzieci weszły do nich jedząc, matka pyta co tam macie? Majka, że kebaby więc, a ona na to: proszę, proszę jak się powodzi no mnie aż skręca żeby ją opr ale kiedyś nie wytrzymam
reklama
Hej dziewczyny melduje się !
u nas przygotowania do wyjazdu pełną parą pędzą ! prezenty, zakupy, podwojone pranie!
a jeszcze na 80-tke babci mojej jechaliśmy ! Już wróciłam zamówiłam pizze i w wyrku leżę. Zatoki zatkane, głowa boli, uszy zatkane! ile jeszcze help !
swoja drogą cisza i spokoj na bb co jest ? czyżby chęci gdzieś odeszły ??
u nas przygotowania do wyjazdu pełną parą pędzą ! prezenty, zakupy, podwojone pranie!
a jeszcze na 80-tke babci mojej jechaliśmy ! Już wróciłam zamówiłam pizze i w wyrku leżę. Zatoki zatkane, głowa boli, uszy zatkane! ile jeszcze help !
swoja drogą cisza i spokoj na bb co jest ? czyżby chęci gdzieś odeszły ??
Podziel się: