reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

MISIARSKA Twoje obawy sa uzasadnione :-),gowa do gory ,dacie sobie rade :-). Super wieczor mieliscie z M ,czasem warto jest taki wieczorek mily miec ;-). POZIIOMKI wspolczuje chorobska,zdrowka dla was wszystkich. Ja z dzecmi po sniadaniu i to jedyne co zrobilam,polezalam jeszcze kilkaminut i na bb zagladam :-),wiec jak narazie przemeczenie mi nie grozi hihih.Zaraz puszcze dzieciom bajki a sama wskocze do wanny ,poleze i zrelakcuje sie,juz dawno sie w wannie nie wylegiwalam,a po kapieli biore sie pomalu do roboty :)

reklama
Hej witam i ja.
Dorota super ze miesskanie ci sie podoba, ja to jestem jakas inna bo ja uwielbiam sie przeprowadzac :/.....uwazaj na siebie.
Poziomki zdrowka dla dziewczynek, musi byc ci strassnie ciezko, z jednym chorym dzieckiem jest ciezkw nocy to juz sobie wyobrazam co ty teraz przechodzisz :(. Bluzniaki pewnie wymiotuja z tego kataru :(.
Doris milego dnia. Rano jak pisalas posta to ja tez weszlam na bb bo zalaczyla mi sie bezsennosc.
Misiarska super dzien mialas z M, my to ciagle z dzicmi moja mama to nigdy ich jeszcze nie wziela.
Ja jeszcze leze....;)

Ale puuuusto:eek:
Blizniaki odsypiaja nocke:mad:

Mamcia krazylam cala noc i jak spojrzalam na zegarek okazalo sie ze jest 7 rano:eek::banghead:

Stefa jak zyjesz??

Co myslicie?
1387042745628.jpg

Załączniki

• 1387042745628.jpg
    1387042745628.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 37
Poziomki super, ty to masz pomysly :)
A ja tez jestem z siebie dumna bo udalo mi sie dzis zrobic wzor bransoletki ktory mi spedzal sen z powiek :)

Załączniki

• 1387050053960.jpg
    1387050053960.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 35
Ale tutaj puuuuustki!!!!

Poziomki...zdrówka dla Twoich dziewczyn!!! Mam nadzieję, że ta noc będzie lepsza!

Mamcia...ale Ty zdolniacha jesteś!

Dorota...jak przeprowadzka? Pokaż mieszkanko :-)

Misiarska...ale Ty będziesz miała niespodziankę...raz Ci mówią, że parka raz że dziewczynki :-)

Poziomki oki :), zauroczylam sie tym wzorem na maxa :). Jak nic tylko sklep otworzyc handmade razem, super byloby miec taki sklep ;).....szkoda ze tak daleko mieszaksz :/....

Ja wystawiam ale nic nie idze bo teraz swieta. Ale mam plan zrobic 100 bransoletek i je wystawic wszystkie razem, nawet jak po 1£ zejdzie jedna to 100F by wpadlo ;), do tego mysle zeby zaczac tez robic takie breloki do kluczy z muliny :). Ogolnie pomyslow pelna glowa tylko czasu brak :/.

reklama
Do góry