reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hellloo
wpadam na szybciocha

powiedziec i sie pochwalic i abyście 3mały za mnie kciuki.

od pon scisła dieta + ćwiczę z Chodakowską:szok::szok:

przez tarczyce tyje na maxa.. 2-3 kg w tydz nawet nic nie jedzac moge przytyc..:wściekła/y::wściekła/y:
wybaczcie

zdrówka dla wszystkich i buziaki

a poza tytm chodze nerwowa , bo starsza cora ma co prawda poróbny gimnazjalny , ale stres mnie ogarnia juz.. co to bedzie jak bedzie miałam mature ???? szok..

reklama
Hej marta super ze czujesz sie swietnie :).
Madii trzymam kciuki za diete, 2-3 kg na tydzi no to sporo. I nie martw sie corka sobie poradzi.
Ide szykowac malego i tez sie szykuje na 9:30 mam polozna :/, trzymajcie kciuki..nn

Ostatnia edycja:
Hej tak na poczatek dnia..:)
1386839711312.jpg
1386839725966.jpg

Madii ttzymam kciuki za Ciebie i corke dacie rade:)

Marta super ze wszystko dobrze

Mamcia daj znac po:)

Załączniki

• 1386839711312.jpg
    1386839711312.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 32
  • 1386839725966.jpg
    1386839725966.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 31
Poziomki szalejesz i mi apetyt robisz ;).
Juz po wizycie ktora trwala 10 min ale mialam szczescie vo moja polozna sie spoznila i byla inna i do tego jeszcze polka :D, ale musialysmy rozmawiac po ang. bo miala studentke....ale jednak co swoj to swoj ;). Maly ulozony glowa w dol, mocz ok teraz musze badania krwi zrobic.
Dzis mialam ciezka nocke znowu do tego snily mi sie koszmary, ze przebieramLily a tam w kupie pelno robali :/.....brrrrr masakra...
M ma dzis wolne i robi zapiekanki na sniadanie ;), pozniej biore sie za sprzatanie.

Dziewczyny up, up !!!

wyrwijcie się z tego szaleńczego okresu przedświatecznego i zaglądnijcie tam ---->:ninja2:

czekamy na Waszą opinię :)

Pieniadze :) :), przydaloby sie :D.....
Wygonilam M po malego do szkoly, bo juz nir chce mi sie isc. Juz dzis bylismy na zakupach na caly tydz., teraz mala spi a ja ide sobie kawe zrobic i zjesc tiramisu do kawki ;) (niestety kupne) ale co tam ;).....

Ostatnia edycja:
hello
nie mogę się ogarnąć, normalnie taki młyn, że :szok:
Wczoraj rano alergolog - z testów wyszły, że winne jajka, cale, bo do tej pory tylko białko z jajek odstawiłam, tak jak lekarka sugerowała. Mam odstawić w związku z tym również drób. Mleko wyszło ledwo co, ale do czasu zagojenia się skorki nadal odstawić. Potem wprowadzić i obserwować. Miałam się na cito umówić do dermatologa, okazało się, ze jedyny termin to godzina 15. Po alergologu pojechałam po wyniki moczu. Na szczęście ok. W miedzy czasie nasza pani od ćwiczeń dzwoniła, ze zwolnił jej się termin i czy przyjedziemy (13:30). Szybko na szczepienie i na ćwiczenia, nastepnie do dermatologa. Potem po Igora i do teściów po Alicje ( B akurat wczoraj miał spotkania poumawiane, a potem wigilie służbową). Zrobiłam około 100km krążąc z miejsca na miejsce ale najważniejsze, ze wsio ok i w końcu jesteśmy po szczepieniu.
Dzisiaj na szczęście lepiej, ale musiałam na obchody 50lecia szkoły iść:baffled: Oby do weekendu.
Przez to zalatanie w ogóle nastroju świąt nie czuję:-(
annaoj gratuluje!! już jesteś coraz bliżej swego celu :)
Twój B to ma teraz z Ciebie pożytek .. domem się zajmie, dziećmi zaopiekuje i jeszcze w firmie pomoże :) Laska i Ty ostatnio pisałaś , że nie ogarnełabyś etatu przy trójce.. :) loozik :)
tak, tylko na etacie najgorsze, że swoje trzeba odsiedzieć, nieważne, że swoją robotę w 3h zrobię:baffled:

Madi powodzenia dla córy
Mamcia super, że wsio ok.
Poziomki ale ślinotoku dostałam

Katar mam straszny, oby tylko Wiktorio się nie zaraził.

reklama
Annaoj dziewczyno:eek: super ze ogarnęłas i jeszcze udało się ustalić alergen...świetnie!
U nas Lelka zasmarkana..biegala wczoraj nago i nie dawala sie ubrac:mad:

Mamcia kupne nie kupne wazne ze smaczne:p:D

Jagoda wsunęła duży słoiczek zupy:eek:

Ostatnia edycja:
Do góry