reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
No i znowu mam zaległości.... Ale miałam pokręcony tydzień. Szukałam dla dzieciaków prezentów, no i troszkę mi to zajęło. Na szczęście przez internet. Ogólnie cały czas coś się dzieje.... Wczoraj byliśmy na USG 4d. No i znowu nic nie wiadomo.... Bo lekarz zobaczył że jest prawdopodobnie chłopiec. Przez chwilę mu się wydawało... A później maleństwo się zakryło. Jedno maleństwo na 99% jest dziewczynką.... I jak tu nie zgłupieć?

a ja wczoraj byłam u koleżanki na plotkach, bo zrobiła przegląd szaf i stwierdziła że pięć lat zbierania ubrań po córce wystarczy i trzeba wydać :tak: mi :rofl2: (starali się o drugie ale jakoś nie wyszło :-( więc może teraz jak wszystko wyda to się uda :rofl2:)a tyle tego że musimy z M samochodem podjechać a i tak wezmę tylko takie do roku bo póki co nie mam gdzie reszty schować
z M się rano pokłóciłam ale już ok, przeprasza że go poniosło ale, no wiadomo łatwo nie dam się przeprosić ;-):tak:a niech się trochę pomęczy
misiarka
to pewnie chłopczyk, jak tak się wstydzi pokazać ;-)
marta witaj :-D

mieliśmy dzisiaj robić pierniczki ale masła mi zabrakło i przełożone na jutro, a ja znowu jestem zmęczona i śpię popołudniu :eek: czyli zmęczenie organizmu znowu daje znać o sobie, nie dam rady tak sama wszystkiego ogarniać na dłuższą metę :no:

Witam pierwsza :), co tu tak pusto???????
U nas pada :/ ale prawie 10 st.
Milego dnia 13 w piatek ;)

Ostatnia edycja:
hej
U nas piękny dzień ale mrozi, jak odwoziłam młodego do przedszkola to -4 było,
najmłodszy mi się pochorował byłam u lekarki wirusa ma gorączka ponad 39 stopni, teraz śpi,
dopiero co był chory i znowu,
ja musze troche popracować, obiad i lece na kiermasz przygotować bo teraz jeszcze żywe stroiki przygotowujemy

hej
:zawstydzona/y:
w koncu dom jak dom wyglada. pioerniki sa, z 2 kg maki, jeszcze ciastka , obzarłam się pierników i olo ma krostki :-(

dorota jak babel, jak się czujesz
stefa Ty nie choruj bo niedługo lecisz, spakowana w koncu?

pozniej napisze cosiok wi9ecej

aa kate zdrówka dla syncia

MAMCIA uswiadomilas mi ze dzis piatek 13 tego hi .jak tam wczoraj wizyta poloznej ? Mniam zapiekanki na sniadanie :-).

KATE zdrowka.

LENKA dziekuje za pamiec,babel ma sie chyba dobrze,poki jeszcze go nie czuje to mowie chyba hihihi.brzuszek rosnie wiec powinno byc ok, a ze mna roznie :-).

MISIARSKA no to macie zagadke z waszym drugim bliniakiem :-).

Nie zagladam ostatnio bo mam mlyn bo w srode wynajelismy mieszkanie,wczoraj czesciowo sie przerowadzalismy,dzis byla nasza pierwsza noc na nowym mieszkaniu :-).W zwiazku z przeprowadzka mam duzo roboty ,choc staram sie tez odpoczywac,wlasnie to robie,zaraz sobie cos zjem i poczytam gazete :).

Dzis dalsza czesc przeprowadzki,Oliwka w szkole,teraz jestem na nowym mieszkaniu i pisze z mojego przenosnego malego kompa i neta ktory w nim jest :-).

Odbiore kolo 14 oliwke i ide z dziecmi dalej sie pakowac na stare mieszkanie a wieczorem jak M wroci to przewozenie tego.

Ja czuje sie roznie,ogolnie nie moge nazekac,calodniowe mdlosci przeszly,teraz wiecej wymiotuje niz mnie mdli.Ale ogolnie jest ok,naprawde jest ok :-).

Milego dnia,moze jak mi sie uda zajze pozniej a jak nie to jutro :-)

Dorota super ze sie przeprowadzacie, to jakie duze mieszkanie wynajeliscie?
Moj dzisiejszy wyrob ;) CAM00502.jpg

Załączniki

• CAM00502.jpg
    CAM00502.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry