reklama
mamartusia
Fanka BB :)
mamartusia zaszlas w ciaze biorac tabletki?
tak.
i uprzedzając - nie - żadnej nie zapomniałam.
straszny to był szok, i nie ukrywam że myśleliśmy z M o usunięciu. (ale to ze starchu).
mamartusia
zmykamy na basen, a ja taki piękny makijaż sobie dziś strzeliłam M powiedział szykuj się mam dla Was niespodziankę, to żem się wyszykowała haha jak stróż w Boże Ciało !
ubawiłaś mnie.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie niedzielnie :-)
ja dziś mam jeden dzień wolnego (kolejne dopiero w środę i czwartek) i ja zamiast odpoczywać to dziś myłam okna w dużym pokoju (wiem, wiem że dziś niedziela ale niestety ma padać śnieg od jutra więc już bym nie umyła), prałam firanki, zrobiłam 4 prania, sprzątałam kuchnię i myłam podłogi oraz złożyłam górę prania.
Miałam nadmiar energii dziś, bo wreszcie się wyspałam - koniec wstawania o 4,50 od jutra mam kolejny tydzień na 14 :-)
Obiadu za to nie robiłam Julia ma zupę wczoraj ugotowaną, a ja zjadłam sobie sałatkę, Dominika w pracy a M z Damianem pojechali do teściowej i wrócą wieczorem.
Dorota...typowe objawy ciążowe, ciesz się, bo niebawem to minie i jeszcze zatęsknisz za tym stanem - tak jak ja tęsknię.....
Stefaa...na pewno nie będziesz w ciąży, nie martw się. Takie rzeczy zdarzają się naprawdę sporadycznie, w zasadzie prawie wcale. Choć słyszałam o tej dziewczynie co zaszła ze spiralą. Ja chciałabym zaliczyć taką wpadkę niespodziewaną :-)
Poziomki...piekne ciasto. oj zjadłabym do kawy ale muszę wziąć się za siebie i zacząć się wreszcie odchudzać, bo osiągnęłam już stan krytyczny mojej wagi!!!! Czytalam, że założyłaś implant anty - czyli na razie koniec z ciążami ;-)?
Mamartusia...a jakie teabletki brałaś? Może spóźniłaś się z wzięciem którejkolwiek?
Mamcia...ślicznie wyglądasz. I Ty oprócz brzuszka to chyba wcale nie przytyłas, bo bardzo szczupła jesteś. Oj jak ja bym chciała tak tyć w ciąży. ja to rosnę cała, najbardziej to du..., uda...
Madi...zdrówka dla Was!
Happymama...u Ciebie już 29tc ciąży leci, szok! Ale ten czas pędzi. Mi się ciąża z Julinką bardzo ciągnęła
Lenka...widzę, że Ty też lubisz piec, Mi ciasta nie wychodzą a tak naprawdę to nie ma weny do ich pieczenia
A gdzie reszta? Odpoczywa w niedzielę pewnie w ramionach mężów :-)
ja dziś mam jeden dzień wolnego (kolejne dopiero w środę i czwartek) i ja zamiast odpoczywać to dziś myłam okna w dużym pokoju (wiem, wiem że dziś niedziela ale niestety ma padać śnieg od jutra więc już bym nie umyła), prałam firanki, zrobiłam 4 prania, sprzątałam kuchnię i myłam podłogi oraz złożyłam górę prania.
Miałam nadmiar energii dziś, bo wreszcie się wyspałam - koniec wstawania o 4,50 od jutra mam kolejny tydzień na 14 :-)
Obiadu za to nie robiłam Julia ma zupę wczoraj ugotowaną, a ja zjadłam sobie sałatkę, Dominika w pracy a M z Damianem pojechali do teściowej i wrócą wieczorem.
Dorota...typowe objawy ciążowe, ciesz się, bo niebawem to minie i jeszcze zatęsknisz za tym stanem - tak jak ja tęsknię.....
Stefaa...na pewno nie będziesz w ciąży, nie martw się. Takie rzeczy zdarzają się naprawdę sporadycznie, w zasadzie prawie wcale. Choć słyszałam o tej dziewczynie co zaszła ze spiralą. Ja chciałabym zaliczyć taką wpadkę niespodziewaną :-)
Poziomki...piekne ciasto. oj zjadłabym do kawy ale muszę wziąć się za siebie i zacząć się wreszcie odchudzać, bo osiągnęłam już stan krytyczny mojej wagi!!!! Czytalam, że założyłaś implant anty - czyli na razie koniec z ciążami ;-)?
Mamartusia...a jakie teabletki brałaś? Może spóźniłaś się z wzięciem którejkolwiek?
Mamcia...ślicznie wyglądasz. I Ty oprócz brzuszka to chyba wcale nie przytyłas, bo bardzo szczupła jesteś. Oj jak ja bym chciała tak tyć w ciąży. ja to rosnę cała, najbardziej to du..., uda...
Madi...zdrówka dla Was!
Happymama...u Ciebie już 29tc ciąży leci, szok! Ale ten czas pędzi. Mi się ciąża z Julinką bardzo ciągnęła
Lenka...widzę, że Ty też lubisz piec, Mi ciasta nie wychodzą a tak naprawdę to nie ma weny do ich pieczenia
A gdzie reszta? Odpoczywa w niedzielę pewnie w ramionach mężów :-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa pieknym trz byc niezaleznie od okolicznosci
Co do sluzu to tak jak Lenka pisze
Lenka powiedz mi jeszcze ze wlosy w koka zwiazuje a bede Ci zazdeosxic po wsze czasy
Moj nie ma "warunkow"
Mamcia rurki-o zgrozo
Mamartusia widac jestes w procencie na ktory nie podzialalo
Doris dzieki Koniec bo juz mam dosc
Co do sluzu to tak jak Lenka pisze
Lenka powiedz mi jeszcze ze wlosy w koka zwiazuje a bede Ci zazdeosxic po wsze czasy
Moj nie ma "warunkow"
Mamcia rurki-o zgrozo
Doris dzieki Koniec bo juz mam dosc
Ostatnia edycja:
mamartusia
no wiem. ja też tak uważam. poprostu na kogoś musiało trafić ten 1 czy 0.5%. to jak wygrana w lotto - szansa mała - ale zawsze jest.
dlatego może schiz nie łapię, i wcale się do pigułki nie zraziłam - jakoś tak spokojna jestem, bo wiem że trudno w totka wygrać, a dwa razy z rzędu - to już naprawdę trzeba być "szczęsciarzem". ;-)
Doris - brałam cilest. nie zapomniałam żadnej, ani nic takiego. ale to był taki czas bardzo stresujący - bo kupowaliśmy dom, bardzo dużo problemów,, nerwów i stresu, a na koniec po 5 m-cach całego procesu, bank nam się wycofał na 2 dni przed przelaniem pieniędzy. i to był już taki stres jakiego nigdy w życiu nie przeżyłam.
i powiem szczerze że ja na ten stres zwalam to że pigułka nie zadziałała.
w każdym razie to już nie ważne jak to się stało, poprostu się stało i już. najgorszy był w sumie szok. bo się człowiek tego wogóle nie spodziewał.
Mamartusia naprawde szok.
Stefaa tez bym na basen z checia pojechala, a teraz sie najadlam jak swinka i mysle tylko o lezakowaniu .
Doris mi w tylek i biodra nie wchodzi, zawsze tyje w brzuchu co mnie zawsze wkurza jak nie jestem w ciazy. Narazie 4 kg na plusie. Ale ja jestem niska i kazdy kilogram u mnie widac :/
Stefaa tez bym na basen z checia pojechala, a teraz sie najadlam jak swinka i mysle tylko o lezakowaniu .
Doris mi w tylek i biodra nie wchodzi, zawsze tyje w brzuchu co mnie zawsze wkurza jak nie jestem w ciazy. Narazie 4 kg na plusie. Ale ja jestem niska i kazdy kilogram u mnie widac :/
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamartusia mozliwe ze to byl stres.
Mamcia to Ty jak moja mama tyjesz..ja nuestety po calosci
Mialam ja kiedys blondyna z dlugimi wlosami...cudny byl..... heh wakacje
Mamcia to Ty jak moja mama tyjesz..ja nuestety po calosci
Mialam ja kiedys blondyna z dlugimi wlosami...cudny byl..... heh wakacje
reklama
A ja nie lubie facetow z dlugimi wlosami, nie w moim guscie. Moze nie spotkalam jeszcze wystarczajaco przystojnego . A juz wogole blondyni, lubie ciemnych i z ciemnymi oczami
Poziomki ja bym wolala zeby te moje kg, rozchodzily sie wszedzie niz szly tylko w brzuch.
Poziomki ja bym wolala zeby te moje kg, rozchodzily sie wszedzie niz szly tylko w brzuch.
Podziel się: