reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witajcie niedzielnie :-)
ja dziś mam jeden dzień wolnego (kolejne dopiero w środę i czwartek) i ja zamiast odpoczywać to dziś myłam okna w dużym pokoju (wiem, wiem że dziś niedziela ale niestety ma padać śnieg od jutra więc już bym nie umyła), prałam firanki, zrobiłam 4 prania, sprzątałam kuchnię i myłam podłogi oraz złożyłam górę prania.
Miałam nadmiar energii dziś, bo wreszcie się wyspałam - koniec wstawania o 4,50 od jutra mam kolejny tydzień na 14 :-)
Obiadu za to nie robiłam Julia ma zupę wczoraj ugotowaną, a ja zjadłam sobie sałatkę, Dominika w pracy a M z Damianem pojechali do teściowej i wrócą wieczorem.

Dorota...typowe objawy ciążowe, ciesz się, bo niebawem to minie i jeszcze zatęsknisz za tym stanem - tak jak ja tęsknię.....

Stefaa...na pewno nie będziesz w ciąży, nie martw się. Takie rzeczy zdarzają się naprawdę sporadycznie, w zasadzie prawie wcale. Choć słyszałam o tej dziewczynie co zaszła ze spiralą. Ja chciałabym zaliczyć taką wpadkę niespodziewaną :-)

Poziomki...piekne ciasto. oj zjadłabym do kawy ale muszę wziąć się za siebie i zacząć się wreszcie odchudzać, bo osiągnęłam już stan krytyczny mojej wagi!!!! Czytalam, że założyłaś implant anty - czyli na razie koniec z ciążami ;-)?

Mamartusia...a jakie teabletki brałaś? Może spóźniłaś się z wzięciem którejkolwiek?

Mamcia...ślicznie wyglądasz. I Ty oprócz brzuszka to chyba wcale nie przytyłas, bo bardzo szczupła jesteś. Oj jak ja bym chciała tak tyć w ciąży. ja to rosnę cała, najbardziej to du..., uda...

Madi...zdrówka dla Was!

Happymama...u Ciebie już 29tc ciąży leci, szok! Ale ten czas pędzi. Mi się ciąża z Julinką bardzo ciągnęła

Lenka
...widzę, że Ty też lubisz piec, Mi ciasta nie wychodzą a tak naprawdę to nie ma weny do ich pieczenia

A gdzie reszta? Odpoczywa w niedzielę pewnie w ramionach mężów :-)

Stefa pieknym trz byc niezaleznie od okolicznosci:D:D
Co do sluzu to tak jak Lenka pisze

Lenka powiedz mi jeszcze ze wlosy w koka zwiazuje a bede Ci zazdeosxic po wsze czasy:p:D
Moj nie ma "warunkow":D

Mamcia rurki-o zgrozo:mad:

Mamartusia widac jestes w procencie na ktory nie podzialalo:rolleyes:

Doris dzieki:) Koniec bo juz mam dosc:D

Ostatnia edycja:
Mamartusia widac jestes w procencie na ktory nie podzialalo:rolleyes:

no wiem. ja też tak uważam. poprostu na kogoś musiało trafić ten 1 czy 0.5%. to jak wygrana w lotto - szansa mała - ale zawsze jest. :-p

dlatego może schiz nie łapię, i wcale się do pigułki nie zraziłam - jakoś tak spokojna jestem, bo wiem że trudno w totka wygrać, a dwa razy z rzędu - to już naprawdę trzeba być "szczęsciarzem". ;-)

Doris - brałam cilest. nie zapomniałam żadnej, ani nic takiego. ale to był taki czas bardzo stresujący - bo kupowaliśmy dom, bardzo dużo problemów,, nerwów i stresu, a na koniec po 5 m-cach całego procesu, bank nam się wycofał na 2 dni przed przelaniem pieniędzy. i to był już taki stres jakiego nigdy w życiu nie przeżyłam.
i powiem szczerze że ja na ten stres zwalam to że pigułka nie zadziałała.

w każdym razie to już nie ważne jak to się stało, poprostu się stało i już. najgorszy był w sumie szok. bo się człowiek tego wogóle nie spodziewał.

Mamartusia naprawde szok.
Stefaa tez bym na basen z checia pojechala, a teraz sie najadlam jak swinka i mysle tylko o lezakowaniu :D.
Doris mi w tylek i biodra nie wchodzi, zawsze tyje w brzuchu co mnie zawsze wkurza jak nie jestem w ciazy. Narazie 4 kg na plusie. Ale ja jestem niska i kazdy kilogram u mnie widac :/

Mamartusia mozliwe ze to byl stres.

Mamcia to Ty jak moja mama tyjesz..ja nuestety po calosci:(

Mialam ja kiedys blondyna z dlugimi wlosami...cudny byl..... heh wakacje:p:D

reklama
A ja nie lubie facetow z dlugimi wlosami, nie w moim guscie. Moze nie spotkalam jeszcze wystarczajaco przystojnego :D. A juz wogole blondyni, lubie ciemnych i z ciemnymi oczami ;)
Poziomki ja bym wolala zeby te moje kg, rozchodzily sie wszedzie niz szly tylko w brzuch.

Do góry