reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Syefa zainspitowalas mnie ta rolada:p

Stefcia wspierac bedziemy ja sie sen jawa okarze:D

Cora wymiata!:D

Mamcia ja to perwers lubie starszych:D M jest 11 lat starszy ode mnie:D
Widzialam aktora..nie powalil mnie ale to samo bylo ze zmierzchem

Ostatnia edycja:
reklama
rolada i kluski to taka tradycyjna śląska potrwa :) Hanysy to jedzą co niedziele na obiad :)

dobra, ale dużo roboty ;/ i u nas za często nie gości..

oby to było tylko jakieś dziwne zachowanie mojej podświadomości.. bo jak już mieć dziecko, to chciałabym to zaplanować i bzyknąć się do końca tak na 100% ;)

no w koncu uda mi sie cos napisac- z dworu wrocilismy, pooprzatałam, olo przy cycu zasypia- luz blues

stefa oj ta opcja z przyjazdem najbardziej mi sie podoba:-D, a podasz mi maila to Ci wysle zdjecia
core widziałam na fb, swietna jest:tak:
stefa ty mnie od warjotek wyzywałas a Tty sama swirnieta , takie masz schizy, takie delikatne tez mi sie zdarzaja :rofl2:, raz na tydz mam schizy zem w ciazy bo @ jeszcze nie było, no ale przeciez zawsze z gumka, owu tez nie zauwazyłam zeby była no i karmie, ale coś mnie brzuch ostatnio boli jak na @:-(

ja do rolad daje ogorka kiszonego, cebulę i boczek, dobry sosik jest

już od dawna miałam napisać,
annaoj super że chrzciny udane, foty proszę

mamcia pieknie wyglądzasz, a córci zazdroszczę i te loczki

też się chcwalę, ja pieklam drożdzowy , pół z wisniami, pół bez, blacha piekarnikowa, -wczoraj pożarta:szok:

dorota takie uroki ciązy, szybko minie i bedziesz czekać na poród

pozimki ale apetycznie wyglada

moje dzieci też wirzą w sw Mikołaja, ciakawe czy ktoś z klasy tomka już nie wierzę i uświadomi całą resztę

ja brałąm cilest przez ok dwa lata, były ok ale wyszły mi żylazki, więc mogłam albo jednoskładnikowe albo spirale, ani jedno ani drugie mi za bardzo ni pasowało, w koncu wzięłam te tabsy, może 4 miesiące brałam, niekończące się plamienia, bóle brzucha, schizy że jestem w ciązy i przeszłam na npr + gumki

łaaa za miesiąc Wigilia

pieczecie pierniczki
ja uwielbiam

Lenka ja tez mialam schizy co chwila i pomino niskiej temp i braku objawow owu zrobilam z 10 testow:D
Poerwszej @dostalam dopiero tydz temu

Pierniczki pieke,masz jakis fajny przepis? Bo ja zawsze wyciagam jakis z netu:p

Ostatnia edycja:
U nas dzis kotlet, ziemniaczki i zielona fasolka, do tego buraczki ;).
Wrocilismy ze spaceru z czerwonymi nosami, takie mrozne powietrze ze szok.
Poziomki ja lubie mlodych tzn. Zeby mlodo wygladali, M jest starszy ode mnie o rok ale kazdy mu daje z 10 lat mniej :D, lubie u mezczyzn taka chlopieca urode :D.....
Happymama to z tym podwiazaniem to szok, myslalam ze to daje 100% pewnosc.
Ja sie uparlam na ten implant jak narazie.

Mamcia o moim tez mysla ze jest duzo mlodszy:)
Ja odwrotnie,nie przepadam za ladnymi czy o delikatnej urodzie:p
Dlatego boleje nad obecnie panujacym obrazem meskiego idealu:cool:

Myslalam kiedys o podwiazaniu ale poczytalam i okazalo sie ze metoda jest mniej skuteczna od proszlow bo jajowody potrafia sie zrekonstruowac:eek:

Boli mnie gliwa tak ze oszaleje i to juz od tygodnia:banghead:

Ostatnia edycja:
haha ja M właśnie dziś maltretuje od rana czy jestem czy nie.. wkurzył się i mi mówi ze ja jak małolata nie wiem jak się dzieci robi..

powiedzcie mi nie douczonej jak to jest z tym śluzem.. lepki przeźroczysty śluz płodny, gęsty biały (czop) śluz niepłodny ?
ja to się szczerze chyba w tym wszystkim gubię, przez to ta moja schiza :(

zmykamy na basen, a ja taki piękny makijaż sobie dziś strzeliłam :rofl2: M powiedział szykuj się mam dla Was niespodziankę, to żem się wyszykowała haha jak stróż w Boże Ciało !

Lenka na priv ślę.. :)

reklama
Do góry