reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Mamcia ja wlasnie z brzucha nie mam wcale problemow bo zawsze jest plaski:p ale uda...:(

Moj Żon jest ciemny z ciemnymi oczami:) a Jaga jako jedyna ma ciemne oczy,reszta ma niebieskie:p

bry
witam sie niedzielnie :p
wariatki hehehe :-) nadrobilam ale niewiem kto co pisal,
dzis sie lenimy z deka a od jutra znow dni pedzace i w biegu... :eek:

tez bym ciasto jakies zjadla... moze makowca w tym tyg zrobie pierwszy raz :-) proba przed swietami :-D
czekamy na snieg bo ma ponoc padac :sorry:

milego wieczoru

Ja mam wydety nawet jak brzuszki robie, musialabym wazyc mniej niz 50kg, ale wtedy wtgladam jak dziecko znowu bo ani piersi przy takiej wadze, masakra :(

.moj M tez jest ciemny z ciemnymi oczami :), i lily po nim ma ciemne oczy i krecone wlosny, a syn znowu za mna zielone oczy i proste nak drut wlosy :). Chcialabym zeby maly tez mial ciemne oczy :)
Liza my tez leniu****emy ;)
M bajke w salonie z mlodym oglada a ja sobie leze z mala w sypialni, mala na tablecie bajki oglada ;)
Poziomki a jakie ty masz oczy?
Maly szaleje w brzuchu ze szok

Ostatnia edycja:
Mamcia ja mam szaro-zielone:p
Blizniaki na razie maja krecone jak tatus a Gabi proste,Jajoda... Na razie nie wiem:p

Nakarmilas dzieciaka to co sie dziwisz:D

Ostatnia edycja:
Krecone wloski sa super :).
Ja jestem ciekawa jaki maly bedzie. Lily jak sie urodzila to ruda byla :D. Mlody znowu mial czarne dlugie wlosy.

Doris- czas mi pędzi jak szalony i łapię się na tym że mi trochę szkoda z tego powodu bo mimo tych wszystkich ciążowych dolegliwości uwielbiam tę ciążę i wiem że będzie mi brakować tego stanu po porodzie no ale z drugiej strony to bym chciała już poznać tego małego człowieczka.

reklama
Do góry