reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia ja wlasnie z brzucha nie mam wcale problemow bo zawsze jest plaski ale uda...
Moj Żon jest ciemny z ciemnymi oczami a Jaga jako jedyna ma ciemne oczy,reszta ma niebieskie
Moj Żon jest ciemny z ciemnymi oczami a Jaga jako jedyna ma ciemne oczy,reszta ma niebieskie
Liza
Fanka BB :)
bry
witam sie niedzielnie
wariatki hehehe :-) nadrobilam ale niewiem kto co pisal,
dzis sie lenimy z deka a od jutra znow dni pedzace i w biegu...
tez bym ciasto jakies zjadla... moze makowca w tym tyg zrobie pierwszy raz :-) proba przed swietami
czekamy na snieg bo ma ponoc padac
milego wieczoru
witam sie niedzielnie
wariatki hehehe :-) nadrobilam ale niewiem kto co pisal,
dzis sie lenimy z deka a od jutra znow dni pedzace i w biegu...
tez bym ciasto jakies zjadla... moze makowca w tym tyg zrobie pierwszy raz :-) proba przed swietami
czekamy na snieg bo ma ponoc padac
milego wieczoru
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia to Ty zbieraj na brzuch a ja na uda jak pujdziemy razem moze dostaniemy znizke
Liza leniuuu
Liza leniuuu
.moj M tez jest ciemny z ciemnymi oczami , i lily po nim ma ciemne oczy i krecone wlosny, a syn znowu za mna zielone oczy i proste nak drut wlosy . Chcialabym zeby maly tez mial ciemne oczy
Liza my tez leniu****emy
M bajke w salonie z mlodym oglada a ja sobie leze z mala w sypialni, mala na tablecie bajki oglada
Poziomki a jakie ty masz oczy?
Maly szaleje w brzuchu ze szok
Liza my tez leniu****emy
M bajke w salonie z mlodym oglada a ja sobie leze z mala w sypialni, mala na tablecie bajki oglada
Poziomki a jakie ty masz oczy?
Maly szaleje w brzuchu ze szok
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia ja mam szaro-zielone
Blizniaki na razie maja krecone jak tatus a Gabi proste,Jajoda... Na razie nie wiem
Nakarmilas dzieciaka to co sie dziwisz
Blizniaki na razie maja krecone jak tatus a Gabi proste,Jajoda... Na razie nie wiem
Nakarmilas dzieciaka to co sie dziwisz
Ostatnia edycja:
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Doris- czas mi pędzi jak szalony i łapię się na tym że mi trochę szkoda z tego powodu bo mimo tych wszystkich ciążowych dolegliwości uwielbiam tę ciążę i wiem że będzie mi brakować tego stanu po porodzie no ale z drugiej strony to bym chciała już poznać tego małego człowieczka.
reklama
Podziel się: