reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mój ideał mężczyzny to Mario Casas - stylizacja wraz z charakterem z filmu" tylko Ciebie chce" oraz "trzy metry na niebem" , ojj gdyby mi się taki pojawił na drodze.. <buja w obłokach> foto-mario-casas-en-tengo-ganas-de-ti-303.jpg

też nie lubię rurkowych facetów ale na nim wyglądają bosko :rofl2:

ja mam brązowe oczy, moje dzieci też mają ciemne a M ma niebieskie .. :)

Doris obyś miała rację, mnie jak ochota na ciąże weźmie to po prostu zacznę działać, nie chciałabym zaliczyć wpadki..
happymama czas pędzi tak, że ja nie dowierzam.. do nie dawna jeszcze się męczyłaś z mdłościami a tu na porodówkę za kilka tygodni..
mamamrtusia myślisz ze drugi raz Twój M totka nie ustrzeli :d

Załączniki

• foto-mario-casas-en-tengo-ganas-de-ti-303.jpg
    foto-mario-casas-en-tengo-ganas-de-ti-303.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
wymoczyłam i teraz śmierdzę chlorem ! :-p

zobacz sobie filmy jak jeszcze nie widziałaś, dla niego można stracić głowę !

Stefa a ja nie wiem o kim mowisz:(
Nie ogladam takich filmow

Wygooglowalam:D 6-pak ma boooski ale za ladny jak dla mnie:p

Moj nie tyle ideal co mi sie podobal jak byl mlodszy Nicolas Cage

A trace glowe dla pewnych siebie facetow:p:p:D

Mamcia Stefa dzieci powinny dziedziczyc ciemny kolor i to jest normalne-widac moje geny sa silniejsze:D

Mi jest szkoda niemowlenctwa Jagody bo juz ma 4 miesiace i zaraz zacznie rqczkowac,chodzic i nue bedzie juz tak przytulasna:p

Goscie poszli-dzieciaki trzeba pokowac do wanny i czekam na M:rolleyes:

Ostatnia edycja:
ja gustuję tylko w niebieskookich;-) takie "ciemne" urody to nie mój gust. Dla mnie np. Bruce Willis to ideał bo jest zajebiście męski i takich właśnie lubię, nie cierpię takich gogusiowatych picusiów:tak:;-)

Nicolas nie moj typ.
No wlasnie ciemny jest silniejszy kolor, dlatego w szoku bylam ze mlody ma zielone oczy, ale Lily juz ma brazowe za M, mi sie strasznie podobaja ciemne oczy :). Moja znajoma ma meza turka i 3 dzieci, dopiero ostatnia corka ma ciemne oczy za nim, reszta ma niebieskie za nia i blondyni.
Moje juz wykapani kolacja zjedzona zaraz do wyra bo rano pobudka

reklama
dałąm kilka zdjęć na zamkniętym, wreszcie się naumiałam
starę trochę , następnym razem będą aktualne, tylko muszę mieć czas

Do góry