reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
mamcia teraz to najpiękniejszy czas na seks .. w ciąże i tak nie zajdziesz :D :rofl2:

teraz ja się chwalę !

dziś kluski śląskie i rolada oraz modro kapusta u mnie na obiad :)

A u mnie chyba pizza :-p.
Ja sie powstrzymuje bo sie boje, jak sie nakrece to nie lubie glaskania a ostro tez nie mozna :eek:. Chyba buraka zlapalam :-p, zawstydzacie mnie tu :cool:.

rolade wolowa zawijam z boczkiem i ogorkiem kiszonym oraz musztarda :)

mamcia ostra jazda bez trzymanki Ci w głowie hihi :) To Ty jesteś uległa :rofl2: pokój zabaw już macie haha :)

Nie no filmik jest super :D.
Rolada mowisz jeszcze takiej nie robilam.
Pizze wczoraj w nocy zamowilismy razy dwa :), i prawie cala zostala. Ale chyba zrobie obiad normalny bo smaka mi stefaa zrobila :).
Zaraz przejde sie z dzieciakami na spacerek a potem cos wymysle.....
Pokoj zabaw :D, narazie mam za male mieszkanie ;)...a wiek greya mi odpowiadal on mial 27? Takie ciacho ;). Ma byc film niby, ciekawe....

na lutówkach mamy dziewczynę co zaszła z prezerwatywą, ciąża była szokiem i do dzisiaj nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia, z usg ciąża wychodzi 2 tygodnie starsza i lekarz twierdzi że to zagadka. Na kwietniówkach jest ciąża ze spiralą a moja mama zaszła z moim bratem po wieloletnim podwiązaniu jajników. Także jak tu spać spokojnie;-)
Faktycznie najspokojniej to chyba w ciąży tylko że mi akurat w ciążach w ogóle się nie chce:sorry:

Dorota- samopoczucie masz typowe dla początku ciąży, współczuję ale szybko zleci zobaczysz dopiero co ja się skarżyłam tutaj na mdłości i złe samopoczucie

reklama
dziewczyny zamiast mnie wesprzeć w moich stanach lękowych to Wy jeszcze bardziej mnie nakręcacie :rofl2:

ładnie to tak nękać swoją koleżankę :p

Do góry