reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej dziewczyny ja jeszcze leze :)
Stefaa rozwalilas mnie z rana z tym dwupakiem :D :D :D , ty to masz teksty :D,nikt cie nie przebije ;).
Poziomki zab juz nie boli to to ciasto bym z checia zjadla na sniadanie :).
Aaaa stefaaa taki napad paniki mialas szok, a jak sie zabezpieczacie?
Poziomki stafaa crosa czytala podobno lepszy od greya, trzeba tez przeczytac ;). Ja teraz nie czytam bo mnie pozniej nosi :D :D....
Madi dobrze ze zyjecie i juz lepiej, sie umeczylas bidulko :(.
Dorota uroki ciazy cie dopadly :/, oby szybko przeszlo ;)

reklama
Stefa dla mnie gumka nie daje zadnych gwarancji:p:D:D

To naturalne ze w dni plodne nam sie chce:D

Mamcia Stefa mi przeslala crosa jak chcesz to podam dalej:p

A ta jeszcze a propo greya to powiem Wam ze rozczarowal mnie jego wiek... Powinien miec z dyche wiecej

Ostatnia edycja:
POZIOMKI !! chcesz osierocić trójkę dzieci ! nie strasz mnie bo zawału dostanę ! :szok:

swoją drogą dziwna sprawa ze mną !

boks.png

Poziomki for you !

Załączniki

• boks.png
    boks.png
    22,3 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Stafaa jak gumka cala to powinno byc ok ;-).
Poziomki ja narazie nie czytam, bo mam bujna wyobraznie :-D a w ciazy i tak jestem jakas pobudzona i musze sie powstrzymywac :sorry:...
mamartusia zaszlas w ciaze biorac tabletki?

Do góry