reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

przeżyłam..

jakoś zyje..

złapała i mnie cholerny wirus... uwaga powiedziałam ,że złego diabli nie wezmą nie zachorowała tylko Marysia

wpadam pokazać się ,ze jestem..

reklama
Madii mam nadzieje ze juz po wszystkim:)

1385235868224.jpg

Tak mi wyszlo:) Takmacie racje znowu sie chwale:p:D

Załączniki

• 1385235868224.jpg
    1385235868224.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 40
Koniec imprezki, dzieciaki popadaly ;), troche ogarnelam bo u nich w pokoju to tornado przeszlo :eek:
Najadlam sie slodyczy i zab mnie boli :/, ale tort mojej roboty wszystkim smakowal ;).
Spadam spac......

Pysia zdrowka.
Madii cieszę sie ze jesteś i ze najgorsze za wami, dobrze ze mała ominelo :-).

Mamcia super ze imprezka udana :-), a wy obie z lily cudne :-).

Poziomki gratki dla Jagodki na te 4 miesiące. Ja cię podziwiam ze masz czas i wene piec przy tylu małych dzieciach :-).

U mnie wczoraj mega ciężki dzień ,cały dzień srasznie źle sie czułam ,aż przypomniałam sobie jak sie czułam właśnie z alankiem na tym etapie,ze mnie sie rano Wstawac z łóżka nie chciało, żyć mi sie przez tydzień nie chciało tak źle sie czułam, naszczescie szybko minęło ,a teraz wierzę ze nie będzie aż tak zle .
Ja usnelam wczoraj z tego wszystkiego razem z dziecmi o 20 :-).

Dziś w planach zakupy i na obiad do naszej ulubionej pani pójdziemy, u niej jest naprawdę tanio i bardzo smacznie :-), zadko tam chodzimy więc dziś postanowiłam ze sie odhamimy hihi .
Miłej niedzieli.

kurka poziomki przestań nas futrować tymi słodyczami, ja od samego patrzenia tyje :rofl2:

mamcia fajna z Ciebie dżunia :cool2: gdybym była facetem to bym Cie brała w dwupaku haha :-)

a my wczoraj z M troszkę pobaraszkowaliśmy i to co mnie strzyknęło przestało boleć! fajnie było ale w nocy obudziałam się z atakiem paniki .. gorąco mi było tak, oddechu nie umiałam złapać i w głowie ciągle, że dochodzi do zapłodnienia! z tego wszystkiego Emka obudzialam i siedział ze mna z 30 min i mnie uspkajał.. Ja nie wiem co mnie opętało :eek:

Madii niestety ten wirus jest straszny ! może Twoja mała diablica miała w lżejszym wydaniu, brzuszek ja tylko bolał ;)

Stefa BEDE!!:D

Stefa Mamcia na fb z dzieciakami slicznie wyglada:)

Ktory masz dzien cyklu? Bo wiesz moze sen proroczy??:D:D:D

Wy tu ze ja po Greyu szaleje a tym czasem to Stefa charce odprawia takie potem z wrazenia spac nie moze:D:D

Ja mam nadal@:mad:

reklama
poziomki wszystko odbyło się z prezerwatywa od początku do końca .. więc nie ma takiej możliwości :-)

a jestem na koncowce polodnych i zawsze wtedy mam zwiększone zapotrzbowanie na bara bara :):no:

jeszcze nigdy nie miałam takiej paniki jak wczoraj!! wiec proszę bez podśmiewania się ze mnie boo <boks>

Do góry