reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej doris fajnie ze jestes :), wspolczuje rannego wstawania :(.
Balony nadmuchane :p, dzieciaki dopiero w wannie sie mocza.
Yyyyyy i nie wiem co jeszcze mialam pisac ?

reklama
Doris dlatego ja zawsze odprowadzam Lily, od tyg. mala ani razu nie przyszla do nas :D, bo chyba stwierdzila ze nie ma sensu bo i tak ja odprowadze. Meczace ale wkoncu zacznie dzialac ;)

Mamcia...ja jestem zawsze z Wami, czytam co chcę być na bieżąco ale nie zawsze mam siłę pisać, szczególnie w tygodniu kiedy mam na 6

Ciekawe jak Marta24 i jej malutki Kacperek????

Doris Ty masz kiedys wolne?

Stefa jedt mirena z hormonami i sa miedziane bez hormonow nie mniej skuteczne;) mirena ma te zalete ze prawie albo calkuem hamuje @
Te bez hormonow sa o polowe tansze:)

Mamcia ja tez blizniaki odprowadzam:) oczywiscie M by je w lozku zostawil:mad:

Ostatnia edycja:
Poziomki jak nie dopilnuje dzieciakow to tak szaleja ze wszystko plywa....skladalam pranie i wykorzystali to na maxa...

wpadam tylko powiedzieć dobranoc
wolna chata więc zapodaje sobie sagę zmierzchu bo jeszcze całej nie obejrzałam bo M chciał a potem się rozmyślił

reklama
Do góry