reklama
Mamcia wszystkiego naj dla Lily.
Liza - jestem w szoku z Twoją historią....
Ja brałam różne tabletki i niestety nie służyły mi dobrze. Brałam plastry - okropne ślady i strach, że się odlepią. No i miałam praktycznie cały czas krwawienia. Przy NuvaRing - krążkach dopochwowych - nie miałam żadnych krwawień, za to libido spadło masakrycznie. Teraz będę musiała się poważnie zastanowić nad kolejną metodą antykoncepcji po porodzie....
Liza - jestem w szoku z Twoją historią....
Ja brałam różne tabletki i niestety nie służyły mi dobrze. Brałam plastry - okropne ślady i strach, że się odlepią. No i miałam praktycznie cały czas krwawienia. Przy NuvaRing - krążkach dopochwowych - nie miałam żadnych krwawień, za to libido spadło masakrycznie. Teraz będę musiała się poważnie zastanowić nad kolejną metodą antykoncepcji po porodzie....
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A ja sie dziś źle czuje,na przemian podbrzusze ,jajniki,teraz żołądek i wzdeta jestem ,niedobrze mi dziś cały czas i już 2 razy tulilam pana k . Oj masakryczny dziś dzień :-(, dzień u mnie taki jak pogoda,no to sobie pomarudzilam hi .
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hej lasencje
My juz po zakupach,obiad wczorajszy wiec z gliwy. Ciacho sobie wymyslilam-orzechowy biszkopt i krem z bitej smietany,serkow i krowki truflowej
Musze sie zabrac do roboty
Mamcia u Was w trojke a u nas w czworke a nieraz w piatke jak Jagode karmie
Chociaz Ty robisz za dwoch
Kate jak wpisze w swojej przegladarce to wyskoczy jej cena z pl musi otwazyc google.co.uk
Mialam wczoraj zerknac jak kupowalam proszek ale ich nie bylo
Kate te wozki sa w pl drogie ale na pewno chetni sie znajda
Misiarska ja przed Jagoda mialam brac te krazki
Liza ja tak mam ze nawet jak wlaczy mi sie przypombienie i cos robie to najpierw dokonczam a potem juz zapominam i duu...a
Opiniami sie na pewno podziele-jak narazie tylko reka jest drazliwa w miejscu wszczepienia ale wiadomo musi sie wygoic
My juz po zakupach,obiad wczorajszy wiec z gliwy. Ciacho sobie wymyslilam-orzechowy biszkopt i krem z bitej smietany,serkow i krowki truflowej
Musze sie zabrac do roboty
Mamcia u Was w trojke a u nas w czworke a nieraz w piatke jak Jagode karmie
Chociaz Ty robisz za dwoch
Kate jak wpisze w swojej przegladarce to wyskoczy jej cena z pl musi otwazyc google.co.uk
Mialam wczoraj zerknac jak kupowalam proszek ale ich nie bylo
Kate te wozki sa w pl drogie ale na pewno chetni sie znajda
Misiarska ja przed Jagoda mialam brac te krazki
Liza ja tak mam ze nawet jak wlaczy mi sie przypombienie i cos robie to najpierw dokonczam a potem juz zapominam i duu...a
Opiniami sie na pewno podziele-jak narazie tylko reka jest drazliwa w miejscu wszczepienia ale wiadomo musi sie wygoic
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: