reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki moj M tez by zostawil w naszym lozku ale ja tak nie moge w 3 spac masakra :no:.
Moje dzis kolacje na zyczenie w domku zjadly :-D, normalnie nie moge z nich a Kacper sie mnie juz 2 dzien prosi zeby mogli tam spac :-D:-D:-D.
Nareszcie nastala cisza ;D......
Iwona sie nie pokazuje bo przeciez jej mama miala przyjechac :)

Ostatnia edycja:
Hej ja wcześniej wczoraj padlam ,więc teraz was poczytalam .
Doris dzięki ,no to teraz szykuje ci sie 3 dni wolnego super ,i od poniedziałku inna zmiana ?
Doris i Lenka tak dzięki ,wczoraj było lepiej :-).

Mamcia ma rację,do Iwonki mama przyjechała więc sie cieszy mama :-).

Liza szok w 24 tyg,ale piwiec czy zaszlas podczas gdy mialas jeszcze zabezpieczenie w postaci tego zastrzyku ,czy już przy tabletkach ?

Happymama super ze fryzjer udany ,a jak sie czujesz ?

Ja leze i męczą mnie mdłości ,dobra idę spac bo zaraz i tak pobutka bo M do pracy .

No i starałam sie zasnąć od tej 4.30 ale mi sie nie udało :-(, a przed 7 wstał alan ,polezalam i alan zasnął ,ale już po 7 dzieci sie bawiły, tym sposobem ,mnie kończy sie pralka prac, rozpalilam w piecu ,pozmywalam,kurze starlam ,dzieci poczki pojadly :-), ja zaraz bede śniadanie jadła tylko pranie powiesze ,zostanie mi tylko odlurzyc ,zupa z wczoraj więc luz :-).

Miłego dnia ,ja spiaca ,łóżko sobie zostawilam i zaraz wskakuje do niego :-).
Dzieci narazie grzeczne :-), bawią sie. Alan zadowolony ze dziś i jutro do przedszkola nie idzie :-).

Dziewczyny ta ciaza naprawde byla z zaskoczenia, ja mialam 18,5 lat 8mies dziecko w domu i do tego za 5mies mialam miec juz kolejne, nie wiecie nawet w jakim bylam szoku.... :(
Dorota zaszlam w ciaze majac wlasnie jeszcze dzialajacy zastrzyk /mial dzialac do konca lutego, ale ja by miec pewnosc ze nie zajde w ciaze/ kolo 20 lutego bylam u gina po tabletki bo mialam @ miec i mialam i zaczelam je brac ale to bylo bez sensu bo jakims cudem zaszlam nawet niewiem kiedy i ze to wogole mozliwe bylo... ....
Poziomki ja ostatnio przypomnialo mi sie o tabletce na nastepny dzien godzine przed wzieciem nastepnej :-D ale nic sie nie stalo i ciazy nie ma na szczescie, a tak to biore regularnie, najgorzej jak ktos wylaczy przypomnienie w tel i zapomni o tym :sorry:

Ehhh zycie... :laugh2: ja to nie mam co narzekac na atrakcje tyle tego juz przeszlam ze teraz oczekuje na spokoj! :p

hej
liza szok, ja się kiedyś nad tym zastrzykiem zastanawiałam, ale dużo złego o nim słyszałam i gin
mi też odradził, naście lat tabletki brałam , bardzo dobrze się po nich czułam , teraz nie moge bo mam od razu
zapalenie jelit, teraz mi npr zostało, kupiłam sobie Lady Comp, skuteczność taka jak antyki, na razie się u mnie sprawdza,
a co dalej zobaczymy
poziomki ja też czekam na opinie implantu, bo powiem szczerze, ze nie słyszałam wcześniej o nim
mamcia sto lat dla Lilli !!!!!!
powiedz mi a czym się różni ten wózek phil & teds spotr od e3?
Dorota to na masz luzik dzisiaj,
Ania czyli jednak sprawa z suszarką załatwiona pozytywnie

musze chwilke popracowac, pozniej zakupy, obiad i chyb sernik zrobie

ja w lozeczku,dzieci bajki parza,musze sie zaczac zbierac i isc do sklepu i rachunki poplacic,ale ubrac moje dzieci to nielada wyczyn az mi sie nie chce.
Ide jeszcze chwile polezec i zabieram sie za szykowanie dzieci .

Kate na ten modep nie patrzalam bo to juz dziadek jest, sport jest nowsza jego wersja, jakie roznice nie wiem ale chyba nie ma regulacji raczk,inna budka i chyba tez nie na regulacji oparcia tylnego siedzonka. Masz ten model?
Ja dopiero sie obudzilam jeszcze leze :), ale zasnelam dopiero o 2:30 :(...

mamcia ja właśnie nie znam tych wózków, chyba kupie kilka na próbe,
nie wiem jak one w PL się sprzedają, w Uk są popularne, tutaj nie bardzo,

reklama
Do góry