reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

fryzjer zaliczony, od razu lepiej;-) fotki nie robię bo od tego kataru mam czerwony nos , spuchnięte oczy i popękane usta i ogólnie przypominam zombi , także nawet nowa fryzura nie pomoże tutaj:tak:

Sto lat dla Lily:-):-):-) !!!

co do antykoncepcji to ja nie wiem, pigułek nie mogę przez tą cholestazę co miałam w poprzedniej ciąży do tego cierpiałam kiedyś na straszne migreny a pigułki bardzo migrenikom nie służą więc to na pewno odpada. Spirali nie dam sobie włożyć... a w ogóle to chyba dopiero po piątym dziecku pomyślę o czymś konkretnym dopiero;-)

Ania - super że będziesz miała suszarkę!

moje dzieci w trzeciej ciąży chcieli siostrę a teraz bardzo chcieli brata a mamusia i tatuś jak widać trafiają z życzeniami;-):-D

moja dzieci całą trójką wierzą we wszystko. Dawid wykłóca się czasami z kolegami którzy mu wmawiają że Mikołaj nie istnieje i potem chodzi oburzony. Ja się cieszę że wierzą i oby jak najdłużej bo wtedy taka większa magia jest w okół tych świąt moim zdaniem.

reklama
Ania znajac moje szczescie bym zaszla:p:D

Mamcia spij ile mozesz:D

Happy szloda ze foty nie wrzucisz,pozostaje wierzyc na slowo ze fryz udany:p
Jak dziecko przestaje wierzyc w mikolaja przestaje byc dzieckiem i robi sie takie duuuuze:p:o

Jagoda jest tak przyzwyczajona do halasu ze jak usnela wynioslam ja do innego pokoju zeby spokoj miala...nie minela minuta i wstala. Tak jest za kazdym razem:p

M ma sob i niedz w pracy byc:mad::mad::mad:

Ja tez jestem za tym zeby dzieci wierzyly :tak:. To beda ich wspomnienia :-).
Dzisiaj zadzwonila do nas siostra M, tez mieszka w Londynie. Wczoraj zadzwonili ze szkoly ze ich corka sie przewrocila i zeby po nia przyjsc, ze wszystko jest ok ale ona panikuje. Odrebrala ja i widziala ze dziecko cierpi ze raka cala spuchnieta. Pojechala do Gp gdzie odrazu ja skierowali do szpitala, zlamanie z przemieszczeniem lokcia i kosci :szok:. Wlasnie ma wstawiane szyny w szpitalu pod calkowita narkoza :-(. Masakra jak w szkole mogli powiedziec ze mala panikuje i to wszystko :wściekła/y:.

Na wejście :p
Ania co to miało znaczyć ja jestem jak Stefa :p oszz Ty :cool2:

Liza makabra 24 tc .. ja bym raczej pomyślała, że to jakieś robale niż ruchy ! Ty mnie zabijasz swoimi historiami dziewczyno.. ja na razie prezerwatywy tylko .. na razie nie wymyślliśmy żadnej sensownej anty.. a po taletkach u mnie masakra !

mamcia ja tez mam weekend i ile bym dała, żebym go mogła przespać !!

Lenka .. słuchaj podeślij foteczki zobaczymy jaką masz tęczówkę i kształt oka :) jak znajdę to podeśle Ci materiały z kursu wizażu I stopnia tam fajnie miałam pokazane krok po kroku jak się malować na co dzień :) Albo najlepiej wpadnij do mnie to Cie zrobimy na bóstwo !!!

w rosmanie kupiłam co nieco teraz na KWC sprawdzam co jeszcze się nadaje i jutro pojde dokupić.. pomysł na prezent dla siostry wpadł sam ;d

Ja tez uwielbiam Bednarka, a najbardziej jego covery.. bo jak dla mnie jeszcze nie miał swojego życiowego hiciora .. naszczęście młody to ma jeszcze czas :D

Stafaa ja zawsze mowie ze bede spac w weekend. Jak sie uda do 10 to bedzie super :D....Mlody mnie tyra teraz ze mam balony dmuchac

reklama
Hej
ja tradycyjnie w tym tygodniu podczytująca więcej niż pisząca - wybaczcie ale wstawanie przed 5 mnie wykańcza, mój M pracuje z kolei na popołudnie więc wszystko muszę po pracy ogarniać sama.
Z niecierpliwością czekam zawsze do 20, bo wtedy idę Julinę kąpać i ok 21 się razem kładziemy. Oczywiście cały plan z jej nowym łóżeczkiem i nauka spania legł w gruzach, bo ja nie mam siły na chodzenie do niej co chwilę w nocy więc jak się budzi ok.2 to zabieram ją do nas do łóżka
Cieszę się, że Misiarska wreszcie do nas wróciła!!! Liza...dowiedzieć się o ciąży w 24tc to szok, prawie jak w filmie "Ciąża z zaskoczenia"
Dorota...mam nadzieje, że bóle przeszły a nospę ja bym wzięła.
Stefaa, happymama, Annaoj kce, Ania 138, Mamcia10, Poziomki, Lenka21...witajcie. Przepraszam, że wam nie odpiszę szczegółowo ale ja juz myślę tylko o spaniu - jutro znów pobudka o 4.50

A gdzie Pysia, Madi, Monika, Iwona, Anula i reszta??? Marta24...usprawiedliwiona bo pewnie jeszcze w szpitalu z Kacperkiem.
No i wydaje mi się, że kiedyś wiecej nas było....

Ostatnia edycja:
Do góry